turejom slinga, bet kazkaip nepasiteisino mums...
Tiesiog negaliu nepasidalinti!
Šokių pamokos mamytėms su vaikučiais nešioklėse
Puiki iniciatyva, kaip gaila, kad nebeturiu ką nešioti Eikit mamos, šokti!
Šokių pamokos mamytėms su vaikučiais nešioklėse
Puiki iniciatyva, kaip gaila, kad nebeturiu ką nešioti Eikit mamos, šokti!
Sveikos!
atbėgau su prašymu pas jus. Gal kuri siuvot ar turit pirktinį tą specialų gobtuvą arba striukę dedamą ant vaikiuko kai jis juostoje?
Pamenu, pati buvau nemažai info pririnkus ta tema, bet taip ir nepasiuvau, o dabar va žieminukas pakeliui, tai jau sakiau būtinai siūsiu
atbėgau su prašymu pas jus. Gal kuri siuvot ar turit pirktinį tą specialų gobtuvą arba striukę dedamą ant vaikiuko kai jis juostoje?
Pamenu, pati buvau nemažai info pririnkus ta tema, bet taip ir nepasiuvau, o dabar va žieminukas pakeliui, tai jau sakiau būtinai siūsiu
mums nesiokle labai geras dalykas
QUOTE(inc @ 2010 08 12, 09:37)
Sveikos!
aš siuvausi
pasiimi medžiagos gabalą/arba senos striukės/kailinių gabaliuką, padarai tokį trečiakampį ir įsiūni į šonus tokį pat užtrauktuką kaip tavo struikėje. Trikampis bus viršune apačioje, kad mažiau apačioje pūstų tau, nes daugiausia vietos reik viršuj. Viskas . Toliau jau galima tobulinti pagal fantaziją
QUOTE(Natuke @ 2010 08 12, 17:43)
aš siuvausi
pasiimi medžiagos gabalą/arba senos striukės/kailinių gabaliuką, padarai tokį trečiakampį ir įsiūni į šonus tokį pat užtrauktuką kaip tavo struikėje. Trikampis bus viršune apačioje, kad mažiau apačioje pūstų tau, nes daugiausia vietos reik viršuj. Viskas . Toliau jau galima tobulinti pagal fantaziją
aj, tu šitą siuvai?!
aš labiau norėčiau to tokio, kur reiktų vaikiuką apgobti ir prie savęs pritvirtinti. va kažko panašaus į šitą Dar hoppediz lyg kažką panašaus turėjo? Turiu nemažai vilnonio audinio, tai iš jo bandyčiau daryt
[Sveikos mamytes gal kas turit atsiliepimu apie MANDUCA nešiokle? Aš esu gana žema 151 ir galvoju kokią čią patogią nešiokle isigyti kurią galėčiu nustatyti kad ir vyrui patoigu nešt butų - turiu Womar rain bet ji nelabai kokia - svoris prastai paskirstytas ir labai greitai paskausta sprandas Vyras primygtinai siulo ieškoti tokios kuri turi ir ant liemens diržą bei galima nešioti ant priekiuo ir ant nugaros .
QUOTE(Nightmoon @ 2010 08 13, 12:33)
[Sveikos mamytes gal kas turit atsiliepimu apie MANDUCA nešiokle? Aš esu gana žema 151 ir galvoju kokią čią patogią nešiokle isigyti kurią galėčiu nustatyti kad ir vyrui patoigu nešt butų - turiu Womar rain bet ji nelabai kokia - svoris prastai paskirstytas ir labai greitai paskausta sprandas Vyras primygtinai siulo ieškoti tokios kuri turi ir ant liemens diržą bei galima nešioti ant priekiuo ir ant nugaros .
manduka tiktų, tiktų ir yamo bei ergo - svarbiausia kai ieškosit nešioklės (kas liečia ugį) - galimybė perkrižiuoti petnešas. Aš esu taip pat neaukšta, ir mane gelbėjo mandukoje būtent tai, kad petnešas galima buvo perkryžiuoti, tada vaikiuką pritempi gerai arti savęs
Papildyta:
žiemą mačiau fainą variantą, daaug geresnį už tą MAM, ir už hoppediz, tokį ant lipukų kuris uždengia visą mamos nugarą, ne tik vaikutį. Paieškokite temoje, gal buvau (greičiausiai buvau) įkelus. Tik aprašymas buvo rusų kalba - iš rusiško forumo.
Papildyta:
http://community.liv...my/4611355.html
jeigu vaikutis paaugęs, galima sugalvoti "rankovės"
turiu klausima ar apsimoka imti neškiokle kuri skirta ir didesniam svoriui ar geriau iki 10 kg? Kas kiek naudojot nešiokles ?
sukonstruota iki 10kg turbut nepirkciau, o vat trikotazine vaikjuoste manau neblogas daiktas, ir pagal kaina normaliai gaunasi
slingas/vaikmaisis - nors ir per peti, taip pat neblogi daikciukai - nes paaugusi kartais reikia panesioti trumpam, ir tada nereikia ristis.
slingas/vaikmaisis - nors ir per peti, taip pat neblogi daikciukai - nes paaugusi kartais reikia panesioti trumpam, ir tada nereikia ristis.
QUOTE(Natuke @ 2010 08 14, 10:24)
sukonstruota iki 10kg turbut nepirkciau, o vat trikotazine vaikjuoste manau neblogas daiktas, ir pagal kaina normaliai gaunasi
musishke slingo ne per kur nepripažįsta. turiu puch tipo.