Įkraunama...
Įkraunama...

Medžiaginės nešioklės: slingai, vaikmaišiai,

QUOTE(arbatos_puodelis @ 2010 07 28, 17:12)
stiklo karoliukai,parasykit az natukei ji kiek zinau Klaipedoje ir yra vaikjuosciu risimo mokytoja smile.gif manau tikrai pagelbes,kol dar neiskeliavo smile.gif

taip, dar busiu porą savaičių, galiu pagelbėt smile.gif
Atsakyti
user posted image

isigijau stai toki slinga, nerealus dalykas!!! nereikia ilgai tampytis ir ristis kaip vaikjuoste, paprasta ir patogu
Atsakyti
QUOTE(Agatka @ 2010 07 29, 12:05)
user posted image

isigijau stai toki slinga, nerealus dalykas!!! nereikia ilgai tampytis ir ristis kaip vaikjuoste, paprasta ir patogu

čia panašu į tokią vaikjuostės hibridą g.gif
kaip vadinasi stebuklas? smile.gif
Atsakyti
close baby carrier. yra youtubej video su lele kaip isideti, ir man sake kad ten netaisyklingos padetys, bet tik su lele taip, gyvai leliuko kojos praskestos kiek reikia. ten dar ta priekyje medziaga turi kisene, labai patogu. lietuvoje radau mothercare panoramoj vilniuj tai kaina 300lt. gavau is anglijos zymiai pigiau
Atsakyti
as toki pati varianta mazdaug pries metus maciau Airijoj,beje gan populiarus tarp teciu,matyt del to kad ristis nereikia smile.gif bet as maciau jei neklystu babybjorn kompanijos,bet kaina buvo jei pamenu apie 80euru...
Papildyta:
bandziau pragooglinti bet neradau,tai matyt buvo close baby carrier...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbatos_puodelis: 29 liepos 2010 - 14:04
Nerandu atsiliepimų apie Bondolino? keliaujančio slingo seserijoj taip pat atsiliepimų nėra? Gal kas išbandėt? Kuo skiriasi nuo Manduca, Ergo? Ar panašiai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(saules zuikis @ 2010 07 30, 17:42)
Nerandu atsiliepimų apie Bondolino? keliaujančio slingo seserijoj taip pat atsiliepimų nėra? Gal kas išbandėt? Kuo skiriasi nuo Manduca, Ergo? Ar panašiai?  g.gif

bondolino yra šiek tiek šiltesnis, daaug minkštesnis ir svarbiausia - rišamas, panašiai į mei tai. Aplink juosmenį eina gan storas diržas su lipukais (labai saugiais, plačiais), o petnešas reikia užsirišti panašiai kaip mei tai nešioklėje.
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2010 07 24, 00:40)

Natuke, ačiū tau už išsamius atsakymus 4u.gif Bandysiu naudoti visas priemones, kurias turim, ir vaikjuostę ir vežimėlį ir rankas biggrin.gif biggrin.gif Po ilgų svarstymų įsigijome vaikmaišį ir jau išbandėm smile.gif Dukrytei gana linksmi tie panešiojimai buvo, aišku, kadangi vis dar gali ir savom kojytėm eit, na o man tikrai labai patogu - greitai įsidedi, greitai išimi vaikutį, jokio vargo. Pasirodysim, kada ir čia, kaip mums sekasi wink.gif
Laura Jan, vaikjuostę verta turėti! biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
Atėjau patarimo 4u.gif . Man reikia nešioklės namuose vaikutį nešioti, kad būtų galima atlikti ūkio darbus, pažaisti su kitu vaiku ( dar namuose yra 2 m didžioji sesė ax.gif ). Dabar sūnelį rankose nešioju ar vis ant lovos paguldau (jei nepyksta), bet sunkoka tuomet su 2 vaikais, mažasis vis nori ant rankų. Dar problema, kaip mažąjį užmigdyti, nes kai maitinu/migdau, didžioji aplinkui laksto, dainuoja ir jis sunkokai migdosi. Galvoju jei panešiočiau nešioklėje, gal lengviau užmigtų g.gif . Kiek susidariau nuomonę man geriausiai tiktų slingas g.gif . O ar galima su juo atsisėsti? Ar lengva išimti užmigusį vaikelį jo nepabudinant?
Tik truputį su slingu aš bijau, nes pirmąją bandžiau nešioti, bet neišėjo. Pažįstama paskolinus buvo slingą, įdėjau ją stačiom į slingą į mane veidu. Bet dukra taip vis kojom spardėsi spardėsi, kad man rodos ta medžiaga iš po užpakalio jai slydo ir man baisu buvo, kad ji neiškristų blush2.gif . Taip ir pranešiojau ją rankose. Bet dabar jau būtinai kažko reikia nešiojimui pasilengvinti.
Tiesa, gal žinote kur Vilniuje būtų galima pasimokinti kaip nešioti? Geramama.lt kiek suprantu iš renginių kalendoriaus nei rugpjūtį, nei rugsėjį nedarys nešiojimo seminaro.
Atsakyti
Auruma
gal tikrai jums tiesiog reikia pasimokyti? Su labai mažu vaiku ir paminkštintu slingu problema gali būti dėl paminkštinimo - būna kartais sunku patogiai prisiveržti būtent apačią. Nors žinoma, geriausia yra pasikonsultuoti gyvai. Gera mama svetainėje yra konsultančių sąrašas, galite susiskambinti, ir pati mama Rima konsultuoja asmeniškai. Aš pati taip pat atvažiuoju į Vilnių po dešimties dienų, galėčiau pakonsultuoti.

Atsakyti
Musu vaikas nebuvo nei vaikjuostej, nei slinge. Nusipirkom Ergobaby - puikiai tiko. Nesynej jis neuzmigdavo, dabar jau isvis retai benesiojam, bet savo laiku buvo labai geras pagalbininkas.
Atsakyti
Džiugi naujiena

infantino sling rider yra ištraukta iš apyvartos, nusipirkę gali nemokamai grąžinti prekę gamintojams, gauti už ją kažką kito smile.gif

http://service.infan...p;country=Other
Atsakyti