Sveikos,
Atėjau patarimo
. Man reikia nešioklės namuose vaikutį nešioti, kad būtų galima atlikti ūkio darbus, pažaisti su kitu vaiku ( dar namuose yra 2 m didžioji sesė
). Dabar sūnelį rankose nešioju ar vis ant lovos paguldau (jei nepyksta), bet sunkoka tuomet su 2 vaikais, mažasis vis nori ant rankų. Dar problema, kaip mažąjį užmigdyti, nes kai maitinu/migdau, didžioji aplinkui laksto, dainuoja ir jis sunkokai migdosi. Galvoju jei panešiočiau nešioklėje, gal lengviau užmigtų
. Kiek susidariau nuomonę man geriausiai tiktų slingas
. O ar galima su juo atsisėsti? Ar lengva išimti užmigusį vaikelį jo nepabudinant?
Tik truputį su slingu aš bijau, nes pirmąją bandžiau nešioti, bet neišėjo. Pažįstama paskolinus buvo slingą, įdėjau ją stačiom į slingą į mane veidu. Bet dukra taip vis kojom spardėsi spardėsi, kad man rodos ta medžiaga iš po užpakalio jai slydo ir man baisu buvo, kad ji neiškristų
. Taip ir pranešiojau ją rankose. Bet dabar jau būtinai kažko reikia nešiojimui pasilengvinti.
Tiesa, gal žinote kur Vilniuje būtų galima pasimokinti kaip nešioti? Geramama.lt kiek suprantu iš renginių kalendoriaus nei rugpjūtį, nei rugsėjį nedarys nešiojimo seminaro.