QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 07 09, 15:18)
Laba diena, užsukau ir aš su klausimėliu gal patarsit, nes skaičiau temą, bet iki galo nesusidariau nuomonės
Mažiukui beveik 3 savaitėlės toks papiniukas-rankinukas, bet ir nesiskundžiu bet nešioti ant rankų nelabai lengva, nes jau nuo pirmo vaiko nugara likusi traumuota
be to, turim didelį vežimuką, tad (kadangi tenka važinėti visuomeniniu transportu) su vežimuku į autobusą netilpsiu- tai mąstau apie slingą, kad kompaktiškai galėtumėm nukakti ten, kur reikia (rudeniop gali tekti ir į paskaitas su lialium važiuot)...
ką patartumėt, kad tiktų ir naujagimiui ir paūgėjusiam šiek tiek
kad būtų paprasta naudot, patogu
dėkinga būsiu už patarimus
Mažiukui beveik 3 savaitėlės toks papiniukas-rankinukas, bet ir nesiskundžiu bet nešioti ant rankų nelabai lengva, nes jau nuo pirmo vaiko nugara likusi traumuota
be to, turim didelį vežimuką, tad (kadangi tenka važinėti visuomeniniu transportu) su vežimuku į autobusą netilpsiu- tai mąstau apie slingą, kad kompaktiškai galėtumėm nukakti ten, kur reikia (rudeniop gali tekti ir į paskaitas su lialium važiuot)...
ką patartumėt, kad tiktų ir naujagimiui ir paūgėjusiam šiek tiek
kad būtų paprasta naudot, patogu
dėkinga būsiu už patarimus
Su slingu bent man vaiksciot sunku.. dukrytei 2 men., istisai nori valgyti,tai be slingo neapsieinam.betkoks pasivaiksciojimas parke tuo ir baigiasi,kad tenka vaiksciot su slingu ir maitint.tai vat kazkas ten su juo nelabai gerai,nes tikrai baisiai nugara skauda..
tai manau vaikjuoste geriau,nors isideti i ja sudetingiau nei i slinga - tie galai vis painiojasi,ristis reikia..tik nepatariu trikotazines..na nezinau kaip kitom,bet man tai nors rodos gerai pririsu,bet smunka zemyn. tai turbut geriau medvilnine butu..