Įkraunama...
Įkraunama...

Medžiaginės nešioklės: slingai, vaikmaišiai,

QUOTE(saules zuikis @ 2010 06 25, 22:47)
Ačiū  4u.gif

Ar galima vaiką žindyti vaikjuostėje kai vaikutis jau paaugęs 5 ir daugiau mėn. (padėtis kaip http://www.slingokon...ross_cradle.php ) ar tik slinge? O gal slingas tokiems dideliems žindyti netinkamas?  g.gif

Maitinu tokioje padetyje vaikjuosteje iki siol -- vaikui metukai, apie 75 sm , apie 11 kg.
Atsakyti
QUOTE(saules zuikis @ 2010 06 25, 22:47)
Ačiū  4u.gif

Ar galima vaiką žindyti vaikjuostėje kai vaikutis jau paaugęs 5 ir daugiau mėn. (padėtis kaip http://www.slingokon...ross_cradle.php ) ar tik slinge? O gal slingas tokiems dideliems žindyti netinkamas?  g.gif

galima ir slinge, pasakyčiau slinge paprasčiau, nes galima lengviau pakeisti padėtį
Atsakyti
suabejojau ar teisingai naudoju slinga zindymui... internete pilna vaizdo medziagu tai sunku susigaudyt.. maniske guli sonu,pilvas prie pilvo, galva priesingoj pusej nei ziedai, uzpakalis ziedu pusej,prilaikomas medziagos.kojos gaunasi islinde kabaluoja,tai va ir suabejojau ar taip gerai.maniskei 2 men.kiek maciau filmukuose kisa kojas vidun kazkaip... guli pas mane ji paistrizai ir taip praleidziam didziaja paros dali,todel lb susirupinau ar cia teisingai.gal kokiu instrukciju turite zindymui?
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 06 29, 16:11)
suabejojau ar teisingai naudoju slinga zindymui... internete pilna vaizdo medziagu tai sunku susigaudyt.. maniske guli sonu,pilvas prie pilvo, galva priesingoj pusej nei ziedai, uzpakalis ziedu pusej,prilaikomas medziagos.kojos gaunasi islinde kabaluoja,tai va ir suabejojau ar taip gerai.maniskei 2 men.kiek maciau filmukuose kisa kojas vidun kazkaip... guli pas mane ji paistrizai ir taip praleidziam didziaja paros dali,todel lb susirupinau ar cia teisingai.gal kokiu instrukciju turite zindymui?

taip, manyškei taip pat kabalojo, su didesniu vaiku taip aplamai neįmanoma smile.gif. Bet geriausia vis gi keisti padėtys, ir kai nemiega ir nežindo panešioti slinge vertikaliai - geriau klubams ir vaikui atrakcija bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2010 06 29, 18:07)
taip, manyškei taip pat kabalojo, su didesniu vaiku taip aplamai neįmanoma smile.gif. Bet geriausia vis gi keisti padėtys, ir kai nemiega ir nežindo panešioti slinge vertikaliai - geriau klubams ir vaikui atrakcija bus smile.gif

aciu 4u.gif na nelabai pas mus buna taip kad nezinda-vertikalioj pozoj iesko ka zist,turim dar ir manduca,tai irgi tas pats- kai pamato,kad nieko negaus,tai jau rekt prades... gal dar per mazutes esam
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 06 29, 19:06)
aciu 4u.gif  na nelabai pas mus buna taip kad nezinda-vertikalioj pozoj iesko ka zist,turim dar ir manduca,tai irgi tas pats- kai pamato,kad nieko negaus,tai jau rekt prades... gal dar per mazutes esam

wub.gif manyške nenorėjo gulėti visą laiką, nešiojau vertikaliai... bet kaip matytum kaip mes kraupinom šilutiškes lotuliukas.gif
merginos, noriu viską parduoti ir nusipirkti didymos sau į kelionę smile.gif
gal kas ieško ypatingų nešioklių smile.gif
http://www.supermama...?...=614018&hl=
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 01 liepos 2010 - 17:22
Merginos patarkit kokį geriau slingą pirkti Minimonkey http://www.emama.lt/...pe-organic.html
Ar tradicinį su žiedais? Su žiedais esu turėjusi,bet kokia jūsų nuomonė būtų apie MiniMonkey slingą.
Atsakyti
QUOTE(Kucheriashka @ 2010 07 08, 13:59)
Merginos patarkit kokį geriau slingą pirkti Minimonkey http://www.emama.lt/...pe-organic.html
Ar tradicinį su žiedais? Su žiedais esu turėjusi,bet kokia jūsų nuomonė būtų apie MiniMonkey slingą.

Bloga ta nuomonė... LABAI bloga. Jei neklystu, apkalbėtas jis net ir šioje temoje.
Atsakyti
Aš su minimonkey atstovais kalbėjau skype kažkada, daviau straipsnių paskaityti apie nešiokles, tokios gulimos padėties žalą. Geriau merginos vis gi rinktis paprastą slingą - daugiau galimybių ir daug lengviau priveržti.
Atsakyti
Laba diena, užsukau ir aš su klausimėliu 4u.gif gal patarsit, nes skaičiau temą, bet iki galo nesusidariau nuomonės ax.gif
Mažiukui beveik 3 savaitėlės ax.gif toks papiniukas-rankinukas, bet ir nesiskundžiu 4u.gif bet nešioti ant rankų nelabai lengva, nes jau nuo pirmo vaiko nugara likusi traumuota blush2.gif
be to, turim didelį vežimuką, tad (kadangi tenka važinėti visuomeniniu transportu) su vežimuku į autobusą netilpsiu- tai mąstau apie slingą, kad kompaktiškai galėtumėm nukakti ten, kur reikia (rudeniop gali tekti ir į paskaitas su lialium važiuot)...
ką patartumėt, kad tiktų ir naujagimiui ir paūgėjusiam šiek tiek blush2.gif
kad būtų paprasta naudot, patogu ax.gif
dėkinga būsiu už patarimus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklo karoliukai: 09 liepos 2010 - 14:19
Mes kai maziukui buvo 3 menesiai nupirkom nesyne, deja neatsizvelgiau kad su mano osteoparoze, radikulitu ir isvarzom nesugebesiu jo panest. doh.gif Teko 3 kartus pasinaudojus parduoti.
Atsakyti
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 07 09, 13:18)
Laba diena, užsukau ir aš su klausimėliu 4u.gif gal patarsit, nes skaičiau temą, bet iki galo nesusidariau nuomonės ax.gif
Mažiukui beveik 3 savaitėlės ax.gif toks papiniukas-rankinukas, bet ir nesiskundžiu 4u.gif bet nešioti ant rankų nelabai lengva, nes jau nuo pirmo vaiko nugara likusi traumuota blush2.gif
be to, turim didelį vežimuką, tad (kadangi tenka važinėti visuomeniniu transportu) su vežimuku į autobusą netilpsiu- tai mąstau apie slingą, kad kompaktiškai galėtumėm nukakti ten, kur reikia (rudeniop gali tekti ir į paskaitas su lialium važiuot)...
ką patartumėt, kad tiktų ir naujagimiui ir paūgėjusiam šiek tiek blush2.gif
kad būtų paprasta naudot, patogu ax.gif
dėkinga būsiu už patarimus ax.gif

manau vaikjuoste,tada tikrai turesi abi laisvas rankas,galesi maitinti ir nugaros neturet jausti skausmu,bent jau man ilgesnems isvykoms geriausia vaikjuoste,vietos uzima kiek daugiau nei slingas,bet patogumas man svarbiausia smile.gif galiu nesti 3val ir nelabai jauciu tu 12kg prikabintu prie nugaros ar pilvo blush2.gif

QUOTE(Renata_Bo @ 2010 07 10, 11:47)
Mes kai maziukui buvo 3 menesiai nupirkom nesyne, deja neatsizvelgiau kad su mano osteoparoze, radikulitu ir isvarzom nesugebesiu jo panest.  doh.gif  Teko 3 kartus pasinaudojus  parduoti.

ziurint kokia nesiokle,jei kengura tada taip sunku panesti,as ir turiu bedu su nugara,tad i kenguras nesidairiau,geriausia buvo vaikjuoste smile.gif
Atsakyti