Įkraunama...
Įkraunama...

Medžiaginės nešioklės: slingai, vaikmaišiai,

Slingas gerai. Ir gulima pozicija taisyklinga yra gerai 4u.gif
čia tiesiog išsiplėtėm į pievas dėl išskirtinių atvejų
Atsakyti
QUOTE(VAri @ 2010 06 03, 18:49)
čia tiesiog išsiplėtėm į pievas dėl išskirtinių atvejų

smile.gif Aciu.
Atsakyti
Norėčiau pasisiūti (na aišku tiek čia to ir siuvimo smile.gif ) trikotažinę vaikjuostę. Gal kas nors galėtų patarti, kokio ji turėtų būti pločio? Ar užtektų 70-80 cm? Ilgio turiu 5 m.
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(sskiedra @ 2010 06 08, 16:24)
Norėčiau pasisiūti (na aišku tiek čia to ir siuvimo smile.gif ) trikotažinę vaikjuostę. Gal kas nors galėtų patarti, kokio ji turėtų būti pločio? Ar užtektų 70-80 cm? Ilgio turiu 5 m.
Ačiū

man uztenka ax.gif as pirkau 150cm plocio ir kirpau pusiau,dar kiek nusimete atlenkimui,bet viskas gerai uztenka to plocio thumbup.gif sekmes siuvant mirksiukas.gif
Atsakyti
arbatos_puodeli, ar pati piešei avatarą? smile.gif
Atsakyti
Kokį geriau rinktis slingą,su paminkštinimais ar be?
Atsakyti
raideles,nea is visagalio googlo istraukiau smile.gif man jis toooks mielas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kucheriashka @ 2010 06 09, 13:01)
Kokį geriau rinktis slingą,su paminkštinimais ar be?

Mano nuomone, geriau BE paminkstinimo. O kai kam geriau SU (zr. pvz. cia
http://community.liv...y/5303986.html).
Atsakyti
Slingą su paminkštimais reikia rinktis labai atidžiai, nes dėl paminkštimų atsiranda dydžiai, o nepataikius dydžio bus neįmanoma nešioti vaikelio vertikaliai iki kol jis pradės sėdėti arba reiks užsiiminėti paminkštinimo ardymu, dalies išėmimu ir pan.
Nors kai kurių slingų paminkštinimai yra gana simboliniai (pvz. Linalaps), kitų slingų jie yra gana masyvūs.
Ir dar, esant per dideliam slingui kyla pagunda nelabai storą paminkštinimą įtraukti į žiedus (su kai kuriais slingais tai gali būti įmanoma). Bet tada žiedai yra pakeliami ir iškyla rizika, kad kita slingo medžiaga ims slysti per atsilaisvinusius dėl paminkštinimo žiedus.
Man, kaip ir Wikkai, atrodo, kad be paminkštimų yra geresni.
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2010 06 10, 08:38)
Slingą su paminkštimais reikia rinktis labai atidžiai, nes dėl paminkštimų atsiranda dydžiai, o nepataikius dydžio bus neįmanoma nešioti vaikelio vertikaliai iki kol jis pradės sėdėti arba reiks užsiiminėti paminkštinimo ardymu, dalies išėmimu ir pan.
Nors kai kurių slingų paminkštinimai yra gana simboliniai (pvz. Linalaps), kitų slingų jie yra gana masyvūs.
Ir dar, esant per dideliam slingui kyla pagunda nelabai storą paminkštinimą įtraukti į žiedus (su kai kuriais slingais tai gali būti įmanoma). Bet tada žiedai yra pakeliami ir iškyla rizika, kad kita slingo medžiaga ims slysti per atsilaisvinusius dėl paminkštinimo žiedus.
Man, kaip ir Wikkai, atrodo, kad be paminkštimų yra geresni.

pas mane neslido g.gif
o mano dydžio slingo nebūna, aš visada turiu įtraukti ir sinteponą
Atsakyti
beieskodama info radau tokia miela foto ax.gif
user posted image
merginos 4u.gif paskolinau as savo ellaroo vaikjuoste,bet drauge skudziasi kad nelabai patogu,toki maza vaika joje nesioti (mergaiciukei 2 savaites) nezinau ka patarti ar kad toliau bandyti ar siulyti nusipirkti moby wrap vaikjuoste g.gif as kadangi vaikjuoste pradejau naudoti kai maziui buvo kokie 4 men tai bedu kaip ir neturejau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbatos_puodelis: 15 birželio 2010 - 17:51
Mergaites, noreciau isigyti grzu, "placia uodega" sliga, bet visos skelbimu temos dingo g.gif , gal galit patari kur ieskoti? 4u.gif Isanksto aciu 4u.gif
Atsakyti