Įkraunama...
Įkraunama...

Medžiaginės nešioklės: slingai, vaikmaišiai,

Parduodu ryskiai geltona deveta Hopediz slinga su originaliu maisu uz 60 Lt
Mano mergaitei jau virs metu,nelabai ja islaiko. Mazesniam vaikui pats tas, buvau labai ja patenkinta smile.gif
Nuotraukas galesiu atsiusti i elektronini pasta, cia nemoku ikelt blush2.gif

pasiziureti daugiau galite cia:
http://www.vaivosjuo...mart/Itemid,60/
Atsakyti
QUOTE(isNidos @ 2010 05 21, 19:02)
Parduodu ryskiai geltona deveta Hopediz slinga su originaliu maisu uz 60 Lt
Mano mergaitei jau virs metu,nelabai ja islaiko. Mazesniam vaikui pats tas, buvau labai ja patenkinta smile.gif
Nuotraukas galesiu atsiusti i elektronini pasta, cia nemoku ikelt blush2.gif

Labai gražus wub.gif
O kas yra, kad sakote, kad nelabai išlaiko metukų vaiko? Ar medžiaga tempiasi per daug, ar per žiedus slysta?
Aš saviškius iki 2 metų sėkmingai nešiojau, tiesa ne Hopediz...
Atsakyti
laba diena,
norejau paklausti nuo kada slinge galima nesioti vaikiukus ir iki kada?
ir gal kas galetu pasakyti kuo ypatingos didymos vaikjuostes?
aciu 4u.gif
Atsakyti
labas,kiek zinau nuo gimimo,manau natuke,raideles galetu geriau tai pakomentuoti,as nesiojau nuo 3 men ax.gif o iki kada? iki kiek noresi ir panesi biggrin.gif o apie didymos deja negaliu nieko pasakyti,nes mano slingas is maxsimines skaros hihihi.gifo vaikjuoste viena pacios siuta,o kita elaroo,bet ji iskeliauja pas maza 2.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbatos_puodelis: 23 gegužės 2010 - 13:25
QUOTE(nigma @ 2010 05 22, 14:18)
laba diena,
norejau paklausti nuo kada slinge galima nesioti vaikiukus ir iki kada?
ir gal kas galetu pasakyti kuo ypatingos didymos vaikjuostes?
aciu  4u.gif

Geriau neaiškinsiu, dar nupirksi biggrin.gif
Iš tikrųjų didymos skaitosi vieni geriausių vaikjuosčių. Medžiaga yra audžiama specialiai vaikjuostėm, nepaprastai minkšta, labai nežymiai elastinga minkštutė žakkardinė medžiaga, yra daug spalvų, audinių, kombinacijų pasirinkimas. Puikiai rišasi ir nešiojasi - palyginus su lietuviškom lininėm vaikjuostėm daug minkštesnė ir patogiau rišasi, medžiaga skirtingo pločio... Egzistuoja turbūt ilgiausiai - jau apie 40 metų. Bet kad ir labai brangus, kartais, ypatingai trumpesnės vaikjuostes galima nupirkti pigiau vokiečių ebay.de .
user posted image

user posted image

user posted image

O slingas taip, tinka nuo gimimo. Ir nuo gimimo tai turbūt geriausias variantas - nes mobilesnis, patogu keisti padėtys, žindyt, bet reik išmokti naudotis - vizualiai atrodo, kad su slingu lengviau negu su vaikjuoste, iš tiesu vis tiek reikia mokytis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 23 gegužės 2010 - 16:29
QUOTE(Natuke @ 2010 05 23, 17:24)
Geriau neaiškinsiu, dar nupirksi biggrin.gif

lotuliukas.gif nea, tai kad net kainos nera tam skelbime ax.gif
nors sudomino smile.gif
slinga isigijau visai nesenai kolkas namuose bandausi tik, istiesu isivaidavau lengviau, bet gal tiesiog priprast reikia smile.gif
aciu uz ats 4u.gif
Atsakyti
sveiki mamukai turiu krūvą klausimų doh.gif
šis savaitgalis kadangi karštas buvo ir su daug saulės,pakilo klausimas,kaip jūs savo vaikučius nešynėse saugot nuo saulės? g.gif ar pvz vaikjuostėj paliekat plikas kojytes?
Atsakyti
Sveikos mamytes, ruosiuosi susitikimui su savo ketvirtuoju stebukliuku ir noriu , tiesiog trokstu auginti ji kitaip, nes pirmi 2 aikai augo pagal knygas (to meto) ir prisidariau begale klaidu , net nepavyko 2 men ismaitinti.Su sunumi jau siek tik buvau labaiu apsiskaiciusi ir laikas keitesi, daugaiu informacijos atsirado...bet.Noriu ramaus gymdymo ir suteikti vaikuciui to ko -jis nusipelne, ramios mamytes, daug pienuko , ir artumo.Tik dabar suzinojau apie vaikjuostes, nesu ju nei maciusi nei tuo labiau isbandziusi.Pagelbekite.Kiek skaiciau - visi seminarai Vilniuje, o mes klaipedeciai kaip visada esame atsilikes kaimas doh.gif , nemaciau kad geguzes men vyko seminaras klp.PAVELAVAU. Mielosios, kada artimiausiu metu planuojate seminarus ,ar kokius susitikimus su apmokymais, noriu isigyti reikiama nesiokle nuo pat gimimo, bet net nezinociau kaip vaikuti ten nesioti. blush2.gif atleiskit ,kad apipyliau begale klausimu.
Atsakyti
QUOTE(tani301 @ 2010 05 24, 10:40)
Sveikos mamytes, ruosiuosi susitikimui su savo ketvirtuoju stebukliuku ir noriu , tiesiog trokstu auginti ji kitaip, nes pirmi 2 aikai augo pagal knygas (to meto) ir prisidariau begale klaidu , net nepavyko 2 men ismaitinti.Su sunumi jau siek tik buvau labaiu apsiskaiciusi ir laikas keitesi, daugaiu informacijos atsirado...bet.Noriu ramaus gymdymo ir suteikti vaikuciui to ko -jis nusipelne, ramios mamytes, daug pienuko , ir artumo.Tik dabar suzinojau apie vaikjuostes, nesu ju nei maciusi nei tuo labiau isbandziusi.Pagelbekite.Kiek skaiciau - visi seminarai Vilniuje, o mes klaipedeciai kaip visada esame atsilikes kaimas doh.gif , nemaciau kad geguzes men vyko seminaras klp.PAVELAVAU. Mielosios, kada artimiausiu metu planuojate seminarus ,ar kokius susitikimus su apmokymais, noriu isigyti reikiama nesiokle nuo pat gimimo, bet net nezinociau kaip vaikuti ten nesioti. blush2.gif atleiskit ,kad apipyliau begale klausimu.

Aš Klaipedoj, tik dabar esu Vilniuje, iki savaitės pabaigos

Ateik arbatai, papasakosiu ir apie gimdymą ir nešynes bei žindymą 4u.gif
o paskutinis mūsų renginys Klaipėdoje vyko per Šeimynėlę, tik prieš savaitę - buvo ir seminaras ir stendas su nešynėm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 24 gegužės 2010 - 13:24
QUOTE(Varliene @ 2010 05 24, 06:57)
sveiki mamukai turiu krūvą klausimų  doh.gif
šis savaitgalis kadangi karštas buvo ir su daug saulės,pakilo klausimas,kaip jūs savo vaikučius nešynėse saugot nuo saulės? g.gif  ar pvz vaikjuostėj paliekat plikas kojytes?

bandysiu nuleisti tau atsakyma mirksiukas.gif as kadingi gyvenu Brazilijoj,tad saules netruksta,nors jau artejam prie ziemos sezono biggrin.gif o saugomes nuo saules paprastai,kai karsta i lauka neiname,o ir naudojame apsaugini krema (90 UVA) ir turim bluzdines ar kaip jos ten lietuviskai vadinasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2010 05 24, 14:21)
Aš Klaipedoj, tik dabar esu Vilniuje, iki savaitės pabaigos

Ateik arbatai, papasakosiu ir apie gimdymą ir nešynes bei žindymą 4u.gif
o paskutinis mūsų renginys Klaipėdoje vyko per Šeimynėlę, tik prieš savaitę - buvo ir seminaras ir stendas su nešynėm

ir mane mirksiukas.gif

QUOTE(arbatos_puodelis @ 2010 05 24, 14:39)
bandysiu nuleisti tau atsakyma  mirksiukas.gif as kadingi gyvenu Brazilijoj,tad saules netruksta,nors jau artejam prie ziemos sezono  biggrin.gif o saugomes nuo saules paprastai,kai karsta i lauka neiname,o ir naudojame apsaugini krema (90 UVA) ir turim bluzdines ar kaip jos ten lietuviskai vadinasi  g.gif

taip ir galvojau,kad blauzdinių reikia....
Atsakyti
noreciau pagalbos...
turiu leliu kuriam 2 men ir jis jau virs 6 kg
gyvenam graikijoj, kur vasara normali temperatura apie +40 bet buna ir +45 ar daugiau.
kas geriausia esant tokiam karsciui? vaikjuoste, nesiokle, slingas?? o gal dar kas....?
Atsakyti