Parduodu ryskiai geltona deveta Hopediz slinga su originaliu maisu uz 60 Lt
Mano mergaitei jau virs metu,nelabai ja islaiko. Mazesniam vaikui pats tas, buvau labai ja patenkinta
Nuotraukas galesiu atsiusti i elektronini pasta, cia nemoku ikelt
pasiziureti daugiau galite cia:
http://www.vaivosjuo...mart/Itemid,60/
QUOTE(isNidos @ 2010 05 21, 19:02)
Parduodu ryskiai geltona deveta Hopediz slinga su originaliu maisu uz 60 Lt
Mano mergaitei jau virs metu,nelabai ja islaiko. Mazesniam vaikui pats tas, buvau labai ja patenkinta
Labai gražus
O kas yra, kad sakote, kad nelabai išlaiko metukų vaiko? Ar medžiaga tempiasi per daug, ar per žiedus slysta?
Aš saviškius iki 2 metų sėkmingai nešiojau, tiesa ne Hopediz...
laba diena,
norejau paklausti nuo kada slinge galima nesioti vaikiukus ir iki kada?
ir gal kas galetu pasakyti kuo ypatingos didymos vaikjuostes?
aciu
aciu
labas,kiek zinau nuo gimimo,manau natuke,raideles galetu geriau tai pakomentuoti,as nesiojau nuo 3 men o iki kada? iki kiek noresi ir panesi o apie didymos deja negaliu nieko pasakyti,nes mano slingas is maxsimines skaros o vaikjuoste viena pacios siuta,o kita elaroo,bet ji iskeliauja pas maza
QUOTE(nigma @ 2010 05 22, 14:18)
laba diena,
aciu
aciu
Geriau neaiškinsiu, dar nupirksi
Iš tikrųjų didymos skaitosi vieni geriausių vaikjuosčių. Medžiaga yra audžiama specialiai vaikjuostėm, nepaprastai minkšta, labai nežymiai elastinga minkštutė žakkardinė medžiaga, yra daug spalvų, audinių, kombinacijų pasirinkimas. Puikiai rišasi ir nešiojasi - palyginus su lietuviškom lininėm vaikjuostėm daug minkštesnė ir patogiau rišasi, medžiaga skirtingo pločio... Egzistuoja turbūt ilgiausiai - jau apie 40 metų. Bet kad ir labai brangus, kartais, ypatingai trumpesnės vaikjuostes galima nupirkti pigiau vokiečių ebay.de .
O slingas taip, tinka nuo gimimo. Ir nuo gimimo tai turbūt geriausias variantas - nes mobilesnis, patogu keisti padėtys, žindyt, bet reik išmokti naudotis - vizualiai atrodo, kad su slingu lengviau negu su vaikjuoste, iš tiesu vis tiek reikia mokytis.
QUOTE(Natuke @ 2010 05 23, 17:24)
Geriau neaiškinsiu, dar nupirksi
nea, tai kad net kainos nera tam skelbime
nors sudomino
slinga isigijau visai nesenai kolkas namuose bandausi tik, istiesu isivaidavau lengviau, bet gal tiesiog priprast reikia
aciu uz ats
sveiki mamukai turiu krūvą klausimų
šis savaitgalis kadangi karštas buvo ir su daug saulės,pakilo klausimas,kaip jūs savo vaikučius nešynėse saugot nuo saulės? ar pvz vaikjuostėj paliekat plikas kojytes?
šis savaitgalis kadangi karštas buvo ir su daug saulės,pakilo klausimas,kaip jūs savo vaikučius nešynėse saugot nuo saulės? ar pvz vaikjuostėj paliekat plikas kojytes?
Sveikos mamytes, ruosiuosi susitikimui su savo ketvirtuoju stebukliuku ir noriu , tiesiog trokstu auginti ji kitaip, nes pirmi 2 aikai augo pagal knygas (to meto) ir prisidariau begale klaidu , net nepavyko 2 men ismaitinti.Su sunumi jau siek tik buvau labaiu apsiskaiciusi ir laikas keitesi, daugaiu informacijos atsirado...bet.Noriu ramaus gymdymo ir suteikti vaikuciui to ko -jis nusipelne, ramios mamytes, daug pienuko , ir artumo.Tik dabar suzinojau apie vaikjuostes, nesu ju nei maciusi nei tuo labiau isbandziusi.Pagelbekite.Kiek skaiciau - visi seminarai Vilniuje, o mes klaipedeciai kaip visada esame atsilikes kaimas , nemaciau kad geguzes men vyko seminaras klp.PAVELAVAU. Mielosios, kada artimiausiu metu planuojate seminarus ,ar kokius susitikimus su apmokymais, noriu isigyti reikiama nesiokle nuo pat gimimo, bet net nezinociau kaip vaikuti ten nesioti. atleiskit ,kad apipyliau begale klausimu.
QUOTE(tani301 @ 2010 05 24, 10:40)
Sveikos mamytes, ruosiuosi susitikimui su savo ketvirtuoju stebukliuku ir noriu , tiesiog trokstu auginti ji kitaip, nes pirmi 2 aikai augo pagal knygas (to meto) ir prisidariau begale klaidu , net nepavyko 2 men ismaitinti.Su sunumi jau siek tik buvau labaiu apsiskaiciusi ir laikas keitesi, daugaiu informacijos atsirado...bet.Noriu ramaus gymdymo ir suteikti vaikuciui to ko -jis nusipelne, ramios mamytes, daug pienuko , ir artumo.Tik dabar suzinojau apie vaikjuostes, nesu ju nei maciusi nei tuo labiau isbandziusi.Pagelbekite.Kiek skaiciau - visi seminarai Vilniuje, o mes klaipedeciai kaip visada esame atsilikes kaimas , nemaciau kad geguzes men vyko seminaras klp.PAVELAVAU. Mielosios, kada artimiausiu metu planuojate seminarus ,ar kokius susitikimus su apmokymais, noriu isigyti reikiama nesiokle nuo pat gimimo, bet net nezinociau kaip vaikuti ten nesioti. atleiskit ,kad apipyliau begale klausimu.
Aš Klaipedoj, tik dabar esu Vilniuje, iki savaitės pabaigos
Ateik arbatai, papasakosiu ir apie gimdymą ir nešynes bei žindymą
o paskutinis mūsų renginys Klaipėdoje vyko per Šeimynėlę, tik prieš savaitę - buvo ir seminaras ir stendas su nešynėm
QUOTE(Varliene @ 2010 05 24, 06:57)
sveiki mamukai turiu krūvą klausimų
bandysiu nuleisti tau atsakyma as kadingi gyvenu Brazilijoj,tad saules netruksta,nors jau artejam prie ziemos sezono o saugomes nuo saules paprastai,kai karsta i lauka neiname,o ir naudojame apsaugini krema (90 UVA) ir turim bluzdines ar kaip jos ten lietuviskai vadinasi
QUOTE(Natuke @ 2010 05 24, 14:21)
Aš Klaipedoj, tik dabar esu Vilniuje, iki savaitės pabaigos
o paskutinis mūsų renginys Klaipėdoje vyko per Šeimynėlę, tik prieš savaitę - buvo ir seminaras ir stendas su nešynėm
ir mane
QUOTE(arbatos_puodelis @ 2010 05 24, 14:39)
bandysiu nuleisti tau atsakyma as kadingi gyvenu Brazilijoj,tad saules netruksta,nors jau artejam prie ziemos sezono o saugomes nuo saules paprastai,kai karsta i lauka neiname,o ir naudojame apsaugini krema (90 UVA) ir turim bluzdines ar kaip jos ten lietuviskai vadinasi
taip ir galvojau,kad blauzdinių reikia....