Įkraunama...
Įkraunama...

Medžiaginės nešioklės: slingai, vaikmaišiai,

QUOTE(UpeJura @ 2010 04 16, 16:09)
Aciu, Wikka, Natuke, uz patarimus. Na dar bandysiu, gaila kazkaip, kad daug sumokejau, tikejausi slinga tureti kaip pagalbininka, o kol kas neiseina...

Siaip as nebemaitinu krutimi dukrytes, tai nesiderinciau prie tinkamos zindymui padeties slinge. Bandziau dukra ivairiai itaisyti - ir galvyte i ziedu puse, ir atvirksciai. Kazkaip neiseina man ideti taip, kad jai patogu butu / patiktu.

O kur rasti nesiokliu konsultante?

tada geriausia vertikaliai - mažylei taip net sveikiau net gulint 4u.gif ir prisitempt lengviau
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2010 04 16, 18:38)
Dėl Žiedų. Mano vyras buvo šią savaitę "Volframe" ir jie turėjo tik mažus žiedus be tarpelių. Mano galva per mažus sad.gif Ir nežinau ar kada turės tinkamų sad.gif

Kol iš gimtinės susiorganizavau parsivežti medžiagą slingui, tai ir žiedų nebeliko doh.gif
Na, negi niekur kitur Lietuvoje be Volframo nepardavinėja jų ?? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(GSS @ 2010 04 17, 12:51)
Kol iš gimtinės susiorganizavau parsivežti medžiagą slingui, tai ir žiedų nebeliko  doh.gif
Na, negi niekur kitur Lietuvoje be Volframo nepardavinėja jų ??  verysad.gif

O sicia, gal, neisparduota siam momentui http://www.vaikams.e...le/6/modelis/53
Atsakyti
Aciu labai uz atsakymus!

Natuke, vertikaliai dukra dar lyg ir pavyktu isideti, bet kad ji budrauja dar neilgai ir netrukus pradeda zyzauti, omigdosi ir geriausiai miega tik ant ranku (isskyrus nakti), tai baigiu rankas pamesti... O migdyti reikalauja horizontaliai (ir miega tik horizontalioj padety) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Wikka @ 2010 04 17, 22:57)
O sicia, gal, neisparduota siam momentui http://www.vaikams.e...le/6/modelis/53

kaip brangu sad.gif doh.gif na bet jei nebus išeitės, tada gal teks pirkti iš jų sad.gif. Šiaip tie metaliniai žiedukai iš Volframo kainavo apie šešis litus....

merginos, galima kartu užsisakyti iš http://www.slingrings.com
net su paprastu pašto siuntimu bus pigiau negu dvidešimt litų per porą, gal dvylika - penkiolika, o jeigu kas turi pažįstamu, kas važiuoja į Lietuvą iš JAV arba patys ten važiuoja, galima parsisiusti dar pigiau.
Atsakyti
O kas yra tas Volframas? blush2.gif

Mano ziedai is SlinRings.com keliavo 19 dienu, viena ziedu pora (ju kaina + siuntimas; pirkau 2 poras) kainavo mazdaug 15 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Wikka @ 2010 04 20, 23:10)
O kas yra tas Volframasblush2.gif

Mano ziedai is SlinRings.com keliavo 19 dienu, viena ziedu pora (ju kaina + siuntimas; pirkau 2 poras) kainavo mazdaug 15 Lt.

Yra tokia parduotuvė Vilniuje, mes visada ten pirkdavom žiedus. Parduotuvę atrado Raidelės, ji juos ir išbandė - jos tėtis ant žiedų pakabino supinės ir suposi, po to šokinėjo. Jie sulužo, tik kai 80 kg sveriantis vyriškis sugalvojo pašokinėt, bet neišsitempė, nesideformavo, o tiesiog sulužo į gabaliukus lotuliukas.gif Veiksmas buvo gal prieš penkis metus. Pradžioje dar buvo naudojami kitokie žiedai - daug didesni, bet jie buvo pavojingi - jeigu labai tvirtai įtempti slingą, jie galėjo deformuotis ir žiedai peršokdavo vienas per kitą. Aš taip vos ne pamečiau penkių mėn Boriso kai tik pradėjau naudoti slingą. Šventojoj, praeivių akyvaizdoje.... nešiau gulinti, rankos buvo užimtos - vedžiau vyresnius vaikus.... Ačiū Dievui, spėjau pagauti.

Mergaitės, dėl slingrings.com žiedų -
http://groups.yahoo....up/slingsewing/ - ten visos geriausios JAV nesiokliu siuvejos plius, grupes failuose yra slingrings nuolaidu kuponas. Jo negalima niekur skelbti, arba skuponas nebgalios, jis skirtas tik tos grupes narems. Prasom jungtis 4u.gif

Wikka, o kokie pas tave žiedai? L ar M? Parašyk kas gausis su slingu iš hoppedizo cool.gif
Papildyta:
QUOTE(UpeJura @ 2010 04 18, 02:38)
Aciu labai uz atsakymus!

Natuke, vertikaliai dukra dar lyg ir pavyktu isideti, bet kad ji budrauja dar neilgai ir netrukus pradeda zyzauti, omigdosi ir geriausiai miega tik ant ranku (isskyrus nakti), tai baigiu rankas pamesti... O migdyti reikalauja horizontaliai (ir miega tik horizontalioj padety)  doh.gif

nagi dėkis tada kaip rašiau, galvytė ant alkunės, o kuneli lai medžiaga laiko, bus lengviau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 21 balandžio 2010 - 07:30
QUOTE(Natuke @ 2010 04 21, 07:33)
(...)

Wikka, o kokie pas tave žiedai? L ar M? Parašyk kas gausis su slingu iš hoppedizo  cool.gif
Papildyta:

(...)

Natuke, aciu labai uz pasakojima apie Volframo ziedus ir Yahoo groups!

Is SlingRings nusipirkau M ziedus (diametras apie 7 cm).

Oh, mano superplanas (is isigytos vaikjuostes Hoppediz padaryti du slingus su ziedais) griuna: gaila kirpt (kas man jau buvo prognozuota del Maruyamos:)) ), ji realiai atrodo daug patraukliau, negu nuotraukose (kam idomu: spalva Osaka). g.gif
Atsakyti
mamytės,
aš ištiesų nenusimanau apie nešiokles nieko,turiu vaikjuostę ir man gerai..
norėjau paklausti kaip vaiaks turi būti nešiojamas nešioklėje?
nes paskutiniu metu daug mačiau nešioklių ir nežinau..kažkaip ne viena nesusižavėjau..
mačiau tokį variantą,kai vaiko galvytė atlošta gaunas.ar taip yra gerai?
poto kai vaikiuką nešioja veidu į pasaulį... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Varliene @ 2010 04 22, 08:46)
mamytės,
aš ištiesų nenusimanau apie nešiokles nieko,turiu vaikjuostę ir man gerai..
norėjau paklausti kaip vaiaks turi būti nešiojamas nešioklėje?
nes paskutiniu metu daug mačiau nešioklių ir nežinau..kažkaip ne viena nesusižavėjau..
mačiau tokį variantą,kai vaiko galvytė atlošta gaunas.ar taip yra gerai?
poto kai vaikiuką nešioja veidu į pasaulį... g.gif

yra konkrečių reikalavimų ir yra nešioklių kurie jiems atitinka. Lietuvoj tai:
marsupi
manduca
ergo
patapum
yamo
bondolino
kitos, taip vadinamos "kenguros" - nelabai saugios

reikalavimai tokie:
1) palaikyti plačiai išskėstas ir pakeltas keliukais iki bambos kojytes.
Tai sudaro teisingas sąlygas klubo sąnariams vystytis.
2) suteikti tinkamą atramą galvytei ir tvirtai glausti vaikutį prie nešiotojo.
Svarbu, kad kūdikio nugara visa būtų prilaikoma natūraliame linkyje.
3) tolygiai paskirstyti svorį ant kūdikį nešiojančio asmens. Tolygus svorio
pasiskirstymas saugo stuburą nuo perkrovos ir tausoja tėvų sveikatą.

paprastai "kengūra" yra per siaura apačioje, kaip trusikai, vaikas joje kaba. Kieta nugarytė taip pat nieko gero, nes ji neleidžia medžiagai tolygiai paremti nugarytę. Geriausia, kai medžiaga paremia vaikiuką pakankamai tolygiai nuo plačiai išskestų keliukų iki kakliuko. Įprasta "kengūra" tai nelabai gali.

Nešioti kūdiki veidų į priekį lauke nerekomenduojama.
Atsakyti
QUOTE(Wikka @ 2010 04 21, 23:44)
Natuke, aciu labai uz pasakojima apie Volframo ziedus ir Yahoo groups!

Is SlingRings nusipirkau M ziedus (diametras apie 7 cm).

Oh, mano superplanas (is isigytos vaikjuostes Hoppediz padaryti du slingus su ziedais) griuna: gaila kirpt (kas man jau buvo prognozuota del Maruyamos:)) ), ji realiai atrodo daug patraukliau, negu nuotraukose (kam idomu: spalva Osaka).  g.gif

aš patarčiau prieš kerpant pabandyt įdėti žiedus taip - man atrodo, jie gali būt siauroki. Tada bus tikrai gaila gero daikito.

Merginos, norėjau pasigirti, kad atrodo vis gi jungiosi prie slingų siuvėjų. Turiu pirmą "blyną" wub.gif
bandžiau padaryti tokį, su kurio būtų pakankamai patogu nešioti paaugusį vaikiuką - "petis" surinkta kluostėmis, bet jas galima lengvai praskleisti, tada labai komfortiškai apgaubia pėtį, vieną kraštą pažymėjau siūlė, kad matytusi kur viršus kur apačia, būtų patogu regulioti. Na ir medžiaga - ta, kuria susižavėjau per linalapso pristatymą wub.gif tik prieš siuvant ja suminkštinau džiovyklėje.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2010 04 23, 10:36)
aš patarčiau prieš kerpant pabandyt įdėti žiedus taip - man atrodo, jie gali būt siauroki. Tada bus tikrai gaila gero daikito.

Merginos, norėjau pasigirti, kad atrodo vis gi jungiosi prie slingų siuvėjų. Turiu pirmą "blyną"  wub.gif
bandžiau padaryti tokį, su kurio būtų pakankamai patogu nešioti paaugusį vaikiuką - "petis" surinkta kluostėmis, bet jas galima lengvai praskleisti, tada labai komfortiškai apgaubia pėtį, vieną kraštą pažymėjau siūlė, kad matytusi kur viršus kur apačia, būtų patogu regulioti. Na ir medžiaga - ta, kuria susižavėjau per linalapso pristatymą  wub.gif tik prieš siuvant ja suminkštinau džiovyklėje.

user posted image

atrodo super thumbup.gif
Atsakyti