Įkraunama...
Įkraunama...

Medžiaginės nešioklės: slingai, vaikmaišiai,

QUOTE(Natuke @ 2010 04 14, 18:50)
kokį "pėtį" darysi?

O po šito klausimo tai visai varna pasijaučiau. blush2.gif O ką - yra skirtumas? Na suprantu, kad gal gali būti skirtumas, jei slingas koks mandresnis, su paminkštinimais g.gif , bet jei paprastutis, tai matyt galima tuos pečius kaitalioti, ar ne? unsure.gif Žiūriu įvairiai būna, o nuo ko tai priklauso - turbūt įpročio reikalas? Rankinę juk irgi ant kurio nors vieno peties patogiau būna nešioti, nepriklausomai nuo to, ar esi dešiniarankė, ar kairiarankė. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 04 16, 13:00)
O po šito klausimo tai visai varna pasijaučiau. blush2.gif O ką - yra skirtumas? Na suprantu, kad gal gali būti skirtumas, jei slingas koks mandresnis, su paminkštinimais g.gif , bet jei paprastutis, tai matyt galima tuos pečius kaitalioti, ar ne? unsure.gif Žiūriu įvairiai būna, o nuo ko tai priklauso - turbūt įpročio reikalas? Rankinę juk irgi ant kurio nors vieno peties patogiau būna nešioti, nepriklausomai nuo to, ar esi dešiniarankė, ar kairiarankė. mastau.gif

Peties variantus galima pasiziureti, pvz., cia http://slingomamia.com/35

Papildyta:
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 04 16, 12:43)
O gal kas galėtų tiksliau paaiškinti, kas tas žakardinis audinys? Visur rašoma apie jo ypatingą tempimąsi, bet vis tiek neįsivaizduoju, kaip jį atpažinti parduotuvėje tarp begalės audinių. g.gif
(...)

Audiniu, naudojamu vaikjuostems, (makro)nuotraukytes galima pasiziureti, pvz., cia http://www.slingokon...nterweaving.php
Atsakyti
QUOTE(Wikka @ 2010 04 16, 14:52)
Peties variantus galima pasiziureti, pvz., cia http://slingomamia.com/35
Papildyta:
Audiniu, naudojamu vaikjuostems, (makro)nuotraukytes galima pasiziureti, pvz., cia http://www.slingokon...nterweaving.php

Wikka, labai ačiū. 4u.gif

O peties variantus radau dar ir čia - anglų kalba (na kam su rusų prasčiau...) Ir tik dabar supratau Natukės klausimą. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 16 balandžio 2010 - 14:18
svarbu, nes per siauras gali spausti petį, o visai be formos gali nelabai estetiškai atrodyt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 04 16, 12:43)
O gal kas galėtų tiksliau paaiškinti, kas tas žakardinis audinys? Visur rašoma apie jo ypatingą tempimąsi, bet vis tiek neįsivaizduoju, kaip jį atpažinti parduotuvėje tarp begalės audinių. g.gif

O kas dėl mano pirmojo blyno, tai jis dar labiau prisvilęs, nei tikėjausi... verysad.gif Bandžiau siūti pagal paprasčiausią schemą, kurią radau Raidelių bloge - pamaniau, jei ką - visada bus galima patobulinti, bet matyt mano medžiaga perstora mano žiedams, nes juose tiek viskas susibruka, kad ir abiem rankom sunku patraukti - ką jau bekalbėti apie reguliavimą viena ranka. Tai dabar nė nežinau, ar bandyt dar ką nors taisyti (tą įsiuvamą dalį gražiai suklostyti - mačiau internete tokių aprašymų), ar tiesiog pripažinti, kad reikia kitokio audinio. unsure.gif  Nors vėlgi - jei dabar atmintis neapgauna, tai siūna mamos slingus ir būtent iš tokio audinio, vaikjuostę tai tikrai esu mačiusi. g.gif

o koks pas tave audinys - kokio svorio?

o žiedai iš Raidelių?
Atsakyti
Aciu, Wikka, Natuke, uz patarimus. Na dar bandysiu, gaila kazkaip, kad daug sumokejau, tikejausi slinga tureti kaip pagalbininka, o kol kas neiseina...

Siaip as nebemaitinu krutimi dukrytes, tai nesiderinciau prie tinkamos zindymui padeties slinge. Bandziau dukra ivairiai itaisyti - ir galvyte i ziedu puse, ir atvirksciai. Kazkaip neiseina man ideti taip, kad jai patogu butu / patiktu.

O kur rasti nesiokliu konsultante?

Atsakyti
Taip, žiedai tokie, kokius rekomenduoja Raidelės. smile.gif O audinys - linas, na net nežinau kaip čia kitaip apibūdinti, ne iš ploniausių. mastau.gif Bet jau perdariau su klostėmis, tai situacija kur kas geresnė. smile.gif

Dar norėjau paklausti dėl vertikalios padėties slinge - žiūriu filmukus ir matau tokių, sakyčiau, nemažų skirtumų. unsure.gif Mayawrap svetainėje rodo, kad vaikučio kojytės lieka kyšoti lauke, o Natukės bloge - kad apgaubiamos audiniu. Ar tai reiškia, kad galima ir taip, ir taip, ar visgi kažkuris iš šių variantų taisyklingesnis? g.gif
Atsakyti
Dėl Žiedų. Mano vyras buvo šią savaitę "Volframe" ir jie turėjo tik mažus žiedus be tarpelių. Mano galva per mažus sad.gif Ir nežinau ar kada turės tinkamų sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2010 04 16, 19:38)
Dėl Žiedų. Mano vyras buvo šią savaitę "Volframe" ir jie turėjo tik mažus žiedus be tarpelių. Mano galva per mažus sad.gif Ir nežinau ar kada turės tinkamų sad.gif

Tai gal ir mano permaži unsure.gif - išorinis skersmuo 7 cm, vidinis - 6 cm (vyras pirko praėjusią savaitę). Na taip, reiktų apie 8 cm, bet nė nepagalvojau, kad tokių jie neBEturi. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 04 16, 17:19)
Taip, žiedai tokie, kokius rekomenduoja Raidelės. smile.gif O audinys - linas, na net nežinau kaip čia kitaip apibūdinti, ne iš ploniausių. mastau.gif Bet jau perdariau su klostėmis, tai situacija kur kas geresnė. smile.gif

Dar norėjau paklausti dėl vertikalios padėties slinge - žiūriu filmukus ir matau tokių, sakyčiau, nemažų skirtumų. unsure.gif Mayawrap svetainėje rodo, kad vaikučio kojytės lieka kyšoti lauke, o Natukės bloge - kad apgaubiamos audiniu. Ar tai reiškia, kad galima ir taip, ir taip, ar visgi kažkuris iš šių variantų taisyklingesnis? g.gif

galima ir taip ir taip wink.gif
ar matei filmukus mano puslapyje? Pirmas filmukas rodo kaip įdėti naujagimį instrukcijos yra iš "the sling station" pakankamai patikimo šaltinio smile.gif
http://www.mamosrank...videosling.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 16 balandžio 2010 - 19:39
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 04 16, 18:58)
Tai gal ir mano permaži unsure.gif - išorinis skersmuo 7 cm, vidinis - 6 cm (vyras pirko praėjusią savaitę). Na taip, reiktų apie 8 cm, bet nė nepagalvojau, kad tokių jie neBEturi. verysad.gif

Tokie mažoki sad.gif Aš pirkdavau 8-9 cm skersmens.
Kažkada babysling.lt pardavinėdavo žiedus, bet dabar nerandu. Didymos labai brangiai parduoda. reiks matyt iš slingrings.com siųstis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raideles: 16 balandžio 2010 - 19:30
QUOTE(Raideles @ 2010 04 16, 19:23)
Tokie mažoki sad.gif Aš pirkdavau 8-9 cm skersmens.
Kažkada babysling.lt pardavinėdavo žiedus, bet dabar nerandu. Didymos labai brangiai parduoda. reiks matyt iš slingrings.com siųstis.

Aš iš jų siuntinio laukiau kelias savaites - ilgoka, gavau mažesnius, nes neišverčiau jų inčių : sad.gif ir siuntimas brangokas, o uk perparduoda iš karto su antkainių sad.gif. Reik pirktis urmu "ant visos Lietuvos" ir siųstis per kengą smile.gif

Tarp kitko, aš turių jų nuolaidų kuponą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 16 balandžio 2010 - 19:37
QUOTE(UpeJura @ 2010 04 16, 16:09)
(...)
O kur rasti nesiokliu konsultante?

Konsultantu kontaktus maciau cia http://www.geramama.lt/node/286

Ir cia: http://www.vaivosjuo...ent/view/16/45/

Tarp kit ko rasoma, kad i konsultantus galima kreiptis el.pastu ir telefonu, tai, gal, kas nors is tu konsultantu duotu Jums tikslesne informacija, kas is ju su kokiais nesiokliu tipais daugiau dirba, t.y. labiau tiktu konsultuoti Jusu situacijoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wikka: 16 balandžio 2010 - 20:20