Įkraunama...
Įkraunama...

Medžiaginės nešioklės: slingai, vaikmaišiai,

QUOTE(bim-bam @ 2009 09 26, 15:29)
o iki kokio amziaus nesiojami vaikuciai vaikjuostese arba mei tai g.gif

kol tevai pakelia arba kol vaikai leidziasi nesami 4u.gif

mano vaikjuoste atlaiko 22 kg svori.
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2009 09 26, 14:38)
Aš savo Ugnių dar nešioju biggrin.gif Juokingai mudu su vyru kartais atrodom, kai visi keturi tik keturiom kojom einam pasivaikščiot. Va, pirksiu fotoaparatą, tai įkelsiu ko prisisiuvus 4u.gif

gal pati nesiokles siuvai? bigsmile.gif kokias ir kaip?
Papildyta:
QUOTE(ragnez @ 2009 09 26, 15:04)
kol tevai pakelia arba kol vaikai leidziasi nesami  4u.gif

mano vaikjuoste atlaiko 22 kg svori.

saunu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2009 09 26, 09:06)
kad tolokai eit  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nieko, sveika prasivaikščiot lotuliukas.gif

QUOTE(bim-bam @ 2009 09 26, 14:29)
o iki kokio amziaus nesiojami vaikuciai vaikjuostese arba mei tai g.gif

Tai kad neribojama... Kol paneši smile.gif
Atsakyti
man vis klausimu iskyla visokiu...gundausi mei tai nesiokle,tad mastau, ar tentaisyklingai vaikiukas sedi? turbut taip, bet tik pasitikslint norejau biggrin.gif

Manjana, kodel vaikmaisio dairais? nebetinka vaikjuoste ar kas rolleyes.gif rolleyes.gif as dar galvoju, tarp vaikjuostes ir mei tai...kol sugalvosiu turbut vaikis mano jau vaikscios doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2009 09 27, 11:09)
man vis klausimu iskyla visokiu...gundausi mei tai nesiokle,tad mastau, ar tentaisyklingai vaikiukas sedi? turbut taip, bet tik pasitikslint norejau  biggrin.gif

Manjana, kodel vaikmaisio dairais? nebetinka vaikjuoste ar kas  rolleyes.gif  rolleyes.gif  as dar galvoju, tarp vaikjuostes ir mei tai...kol sugalvosiu turbut vaikis mano jau vaikscios  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

manyčiau geriausia pačiai išbandyti, tuomet daug kas paaiškėja. Aš keliaujančio slingo seserijoje išbandžiau vaikjuostę, labai patiko man ir dukrytė joje gerai jautėsi, tad be jokių baimių įsigijau, na o po to sumąsčiau dar ir mei tai išbandyti - maniau, kad ji gal patogiau trumpesniems panešiojimams. Pabandėm, ir tuokart dukrytei visai nepatiko joje būti, praktiškai kol dėdavausi pradėdavo verkti, tai panešiojau tik kokius pora kartų per dvi savaites...
taigi, naudojamės vaikjuoste ir tuo labai patenkintos smile.gif
Atsakyti
O man daugiau patinka ergo kuprinaite, beveik kaip mai tei bet nera tu juosteliu ir vaizdas man asmeniskai geresnis. labai patogus dalikas
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2009 09 27, 10:09)
man vis klausimu iskyla visokiu...gundausi mei tai nesiokle,tad mastau, ar tentaisyklingai vaikiukas sedi? turbut taip, bet tik pasitikslint norejau  biggrin.gif

Manjana, kodel vaikmaisio dairais? nebetinka vaikjuoste ar kas  rolleyes.gif  rolleyes.gif  as dar galvoju, tarp vaikjuostes ir mei tai...kol sugalvosiu turbut vaikis mano jau vaikscios  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Noriu vaikmaišio trumpiem panešimam - iki mašinos ir pan, kai tingiu vaikjuostę vyniotis wink.gif

O šiaip lyginant vaikjuostę su mei tai -mei tai patogiau užrišti, greičiau, lengviau užsiriša (net MB lengvai užsiriša, o su vaikjuoste nelabai draugauja). Mei tai labiau vėjo perpučiama, atviresnė - man patogiau vasarą, kai karšta, o vaikjuostė - žiemą, kai šalta, ten taip jaukiau apkamšytas mažius smile.gif
Atsakyti
mamytės, kas vakar registravosi seserijoje per mamosrankos.lt - labai atiprašau už nesklandumus, prašom užsiregistruoti iš naujo. Nes kartais užsakymo forma persipildo, aš nespėju jos valyti, ir tada ji neveikė. Jeigu kartais užsakymo forma išmeta klaidą, prašom tiesiog išsiųsti tą pat informaciją į el. paštą. slingo.seserija@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2009 09 26, 17:08)
gal pati nesiokles siuvai?  bigsmile.gif  kokias ir kaip?
Papildyta:
saunu  thumbup.gif

Aha, pati smile.gif Pasisiuvau Mei tai. Siuvau su platesnėmis petnešomis, tai thumbup.gif Greičiau įsigyčiau fotoaparatą, tai pasigirsiu smile.gif
Atsakyti
Klausykitės... O tai seną temą ką - ištrynė? Su visais gerais patarimais??..

Man gi ŠALTA... O berods toj temoj buvo kažkas apie tai kalbėta g.gif Nu bet tai ką dabar daryt smile.gif Gal dar kartą pakalbam? smile.gif Kaip rengiatės, kai toks oras? Kaip reikia sukonstruoti nešioklę su šiltais drabužiais į vieną sistemą?
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2009 09 28, 12:34)
Aha, pati smile.gif Pasisiuvau Mei tai. Siuvau su platesnėmis petnešomis, tai  thumbup.gif Greičiau įsigyčiau fotoaparatą, tai pasigirsiu smile.gif

labai idomu paziuret butu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2009 09 29, 22:34)
Klausykitės... O tai seną temą ką - ištrynė? Su visais gerais patarimais??..

Man gi ŠALTA... O berods toj temoj buvo kažkas apie tai kalbėta  g.gif  Nu bet tai ką dabar daryt smile.gif Gal dar kartą pakalbam? smile.gif Kaip rengiatės, kai toks oras? Kaip reikia sukonstruoti nešioklę su šiltais drabužiais į vieną sistemą?

http://mamosrankos.b...m-ypatumai.html
reikia atnaujinti truputi ax.gif sita bloga rasiau ziema biggrin.gif
Papildyta:
bendrai kalbant, galima arba po didele striuke, arba su kombinezonu ant drabuziu; tada reikia pasirupinti blauzdu apsauga, nes mazylio kelnes kelsis i virsu
tokia kaip cia
Papildyta:
o rimtai KUR SENA TEMA?
Atsakyti