Skelbimų temose žiūrėkit
O ar nesiojat kas nors budos poza? ar sutinka kudikis buti sitaip nesiojamas? mano panele kazkaip vaikjuostes nemego (naudojau drauges ) ergobaby taip pat nelabai, nesiok ja rankose ir visaip vartyk, keis pozicijas kas 3 sekundes...
Bet as nepasiduodu, manau ipras kaip nors...
QUOTE(lietaus_alisa @ 2010 03 24, 21:27)
O ar nesiojat kas nors budos poza? ar sutinka kudikis buti sitaip nesiojamas? mano panele kazkaip vaikjuostes nemego (naudojau drauges ) ergobaby taip pat nelabai, nesiok ja rankose ir visaip vartyk, keis pozicijas kas 3 sekundes...
O ką darot kai prisirišat?
Maniškė jau paaugus pradėjo priešintis vaikjuostėje ir galutinai ją pamėgo tik gegužę, kai pradėjau ją į lauką neštis. Va tada tai nei vartyt nei kilnot nereikėjo. Išeini "į trasą" ir žygiuoji. Tik va kavinėj prisėdus ilgai sėdėt neleisdavo, reikėdavo judėt jeigu nemiegodavo.
QUOTE(lietaus_alisa @ 2010 03 24, 15:40)
(...)
gal kur vaikjuoste galima pigiau gauti...gal ismokciau ta budos poza raisiot.
gal kur vaikjuoste galima pigiau gauti...gal ismokciau ta budos poza raisiot.
Vaikjuoste pigiausiai galima gauti taip: nusipirkti 4,5 m audinio (geriau zakardinio) audiniu parduotuveje, nukirpti isilgai, kad gautusi juosta apie 70 cm plocio.
Slinga su ziedais pigiausiai galima rasti sio forumo skelbimu lentoje (apie 60-70 lt praso)
Kaip atrodo Budos poza slinge / vaikjuosteje -- galima paziureti Youtube, pvz., http://www.youtube.c...h?v=Qbn6X7EUIG8
QUOTE(VAri @ 2010 03 24, 23:22)
O ką darot kai prisirišat?
Maniškė jau paaugus pradėjo priešintis vaikjuostėje ir galutinai ją pamėgo tik gegužę, kai pradėjau ją į lauką neštis. Va tada tai nei vartyt nei kilnot nereikėjo. Išeini "į trasą" ir žygiuoji. Tik va kavinėj prisėdus ilgai sėdėt neleisdavo, reikėdavo judėt jeigu nemiegodavo.
Butent, kai vaikstai - visai dar nieko, kartais patinka net, bet jei prisedu - skandalas. lauke buvom su vaikjuoste, tik blogai man sekesi ja priristi, salta dar buvo, sniego daug, tai tyliai tyliai sedejo, ziurejo tokiom nustebusiom akytem, labai greitai uzmigo.
Papildyta:
QUOTE(Wikka @ 2010 03 25, 03:30)
Vaikjuoste pigiausiai galima gauti taip: nusipirkti 4,5 m audinio (geriau zakardinio) audiniu parduotuveje, nukirpti isilgai, kad gautusi juosta apie 70 cm plocio.
Slinga su ziedais pigiausiai galima rasti sio forumo skelbimu lentoje (apie 60-70 lt praso)
Kaip atrodo Budos poza slinge / vaikjuosteje -- galima paziureti Youtube, pvz., http://www.youtube.c...h?v=Qbn6X7EUIG8
Man atrodo as taip ir padarysiu, vaikjuoste pasisiusiu, o slinga naudota nusipirksiu.
O cia vusai paprasta atrodo... as tokioj pozoj kubiliuke maudau lelyte. O kaip manot saugu sitaip su slingu??? As kazkaip dar nesigaudau visai...
Budos pozoje ganėtinai saugu, jeigu vaikas giliai įleistas į slingą, bet jokiu būdu negalima lenktis į priekį neprilaikant vaiko.
4.5 m vaikjuostės pasisiūtos vaikjuostės gali ir neužtekti. Didymos turi ilgių ir dydžių ir rišimo būdų lentelę, galima pasižiūrėti: http://didymos.de/html/groesse.htm
Aš sau, tokiai vidutinei, 170, 60, perku 5.20 (20 cm palieku galams nusmailinti).
Gal kas norite dalyvauti konkurse? Dar yra laiko http://www.geramama.lt/node/817
4.5 m vaikjuostės pasisiūtos vaikjuostės gali ir neužtekti. Didymos turi ilgių ir dydžių ir rišimo būdų lentelę, galima pasižiūrėti: http://didymos.de/html/groesse.htm
Aš sau, tokiai vidutinei, 170, 60, perku 5.20 (20 cm palieku galams nusmailinti).
Gal kas norite dalyvauti konkurse? Dar yra laiko http://www.geramama.lt/node/817
Tiesa, tas ergo baby organic skiriasi nuo paprasto ergo baby... Filmukas - instrukcija su ne organic, tai ziurejau ir bandziau kartot. Ir pritrukau detaliu ir funkciju. petnesu sukabinimas nenusiima organic'e, nesiojant kudiki ant sono tas labai nepatogu, nes plastmase ta ant kaklo lieka. Arba eilini karta as kazka netaip supratau..
QUOTE(Raideles @ 2010 03 25, 16:06)
Aciu labai uz nuoroda! Einu rinkti nuotraukas
Jauciu ir as bandysiu.
aš vis jus skaitau bet nepasirašau niekaip..
vat mes naudojam ir vaikjuostę ir vežimėlį.
kai esu be B tai einu tik su vaikjuoste,nes vežimėlį tampyti į 4aukštą sunku.
mažytę dabar kai atšilo tai nešioju ant viršaus,nes neturiu tokių plačių striukių (pati labai plati),bet visad prasisegus,kad mažioji gautų mano šilumos.
matinka mums vaikjuostė ir man patogu ir mažoji nieko prieš.
tik vat aš klausimą turiu,man kartais atrodo akd aš blogai užsirišu vaikjuostyę,ne spo ilgo nešiojimo man atrodo kad visas svoris ant vienos iš kryžminių juostų pasiskirto..
kaip žinot ar gerai užsirišu vaikjuostę?
vat mes naudojam ir vaikjuostę ir vežimėlį.
kai esu be B tai einu tik su vaikjuoste,nes vežimėlį tampyti į 4aukštą sunku.
mažytę dabar kai atšilo tai nešioju ant viršaus,nes neturiu tokių plačių striukių (pati labai plati),bet visad prasisegus,kad mažioji gautų mano šilumos.
matinka mums vaikjuostė ir man patogu ir mažoji nieko prieš.
tik vat aš klausimą turiu,man kartais atrodo akd aš blogai užsirišu vaikjuostyę,ne spo ilgo nešiojimo man atrodo kad visas svoris ant vienos iš kryžminių juostų pasiskirto..
kaip žinot ar gerai užsirišu vaikjuostę?
QUOTE(Varliene @ 2010 03 26, 11:05)
(...)
(...)
(...)
Svarbu, kaip butent paskiskirto vaiko svoris: jei per vaiko blauzdas-uzpakaliuka-nugara (t.y. per kuo platesne sriti + prisiglaude prie mamos), tokiu atveju nesvarbu, keik audinio sluksniu laiko vaika, o jei turite ispudi, kad vaiko pagrindinis svoris atitenka tarpvietei arba vaikas, pvz., perdaug atsilenke atgal -- uzsiriskite is naujo.
P.S.: ne visai supratau Jusu klausima (pvz., koki risimo buda naudojate, o jei paprasta kryziu -- kodel ji neiseina pataisyti?), todel mano komentaras skamba gana abstrakciai
QUOTE(Wikka @ 2010 03 27, 01:38)
Svarbu, kaip butent paskiskirto vaiko svoris: jei per vaiko blauzdas-uzpakaliuka-nugara (t.y. per kuo platesne sriti + prisiglaude prie mamos), tokiu atveju nesvarbu, keik audinio sluksniu laiko vaika, o jei turite ispudi, kad vaiko pagrindinis svoris atitenka tarpvietei arba vaikas, pvz., perdaug atsilenke atgal -- uzsiriskite is naujo.
P.S.: ne visai supratau Jusu klausima (pvz., koki risimo buda naudojate, o jei paprasta kryziu -- kodel ji neiseina pataisyti?), todel mano komentaras skamba gana abstrakciai
aš rišu kryžminiu būdu...gal todėl man sudėtinga,kad ant viršutinių drabužių rišu?