Įkraunama...
Įkraunama...

Medžiaginės nešioklės: slingai, vaikmaišiai,

QUOTE(lietaus_alisa @ 2010 03 02, 20:11)
O vaikui patinka? Maniske tai toks jausmas, kad paslauga man padaro kad leidziasi nesiojama...  smile.gif
Kad bebeconfort nesioklėje per mazas tarpas vaiko klyniukui ir as pastebejau, bet pamaniau pasirode man... to "gero" daikta, matyt daugiau nebenaudosim, jei jis kenkia netik mamai.  ax.gif
Gerai kad nedaznai savo lelia nesioju, o tai vis abejoniu turiu, ar teisingai raisioju vaikjuoste. Reikes vistik parodyt ja ortobedui.
O kas ta budod poza??? Skamba tai graziai.  thumbup.gif Bet pirma karta "girdziu".  blush2.gif

Patinka, svarbiausiai, kad pas mama ant ranku ax.gif mato viska, labai noriai stebi ka veikiu, tik erdves ne tiek daug kelionems su vaikjuoste po 1k. buta doh.gif bet virtuvej liuks, gaila, tik nebandziau ant nugaros ristis, tai rankos visai laisvos butu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Voriuke @ 2010 02 26, 23:11)
Sveikos!
ir as niekaip nerandu atsiliepimu apie ErgoBaby nesiokle. O ji mane labai sudomino. Keista tik, kad joje pagal instrukcija 0-4men. vaikucius soniuku reikia nesioti (na ne kaip iprasta nesioklese).

Sveiki,
Mes naudojame Ergo. Galiu pasakyti, kad kolkas pateisino visus lūkesčius. Išsirinkome Ergo, todėl,kad tai vienas iš labiausia patikimų ir užsirekomendavusių vaikiškų nešioklių gamintojų. Erge vaiko laikysena ergonomiška kaip slinge - t.y. vaikas nekaba ant tarpukojo kaip parastuose kuprinaitėse, o sėdi kaip slinge (keliai į šonus, užpakaliukas žemiau kelių), ir kruvis stuburui pasiskirsto teisingai. Iš pliusų Ergo papirko tuo, jog jis ilgalaikis, ją galima nešioti nuo 0 iki 1,5-2 metų. Jos nereikės keisti augant vaikui. Ergo mes įvaldėme nuo mėnsio, vaikštom su jų nauju idėklų kudikiams (heart-to-heart). Šiame naujame įdekle pas juos vertikali laikysena, o ne gulint ant šono. Čia galima pažiūrėti video-isntrukciją kaip naudoti naują idėklą naujagimiams. Mums pasirodė patogu. Vaikas užmiega iš karto kaip tik atsiduria Ergoje po slingo-striuke.Žiemą taip ir pravaikščiojome visą laiką, dabar jau laukiam kada galimam bus išlysti iš striukes, o kartu ir iš idėklo naujagimiams.
Atsakyti
QUOTE(lietaus_alisa @ 2010 03 02, 13:51)
ErgoBaby, Patapum arba Manduca? Kuria rinktis, kaip manot?? noriu ilgaamzes patogios nesiokles, nusipirkau bebeconfrt tokia paprasta nesiokle, tai 3 minutes ir galima jau pas ortopeda begti, nes nugara skauda taip, kaip nemoku zmogui papasakot...  doh.gif Esu taip pat vaikjuoste isbandzius, visai patiko, smagu, grazu, kudikeliui silta, nugaros neskauda, tik ilgai rist reikia, nusibosta, ir veiduku i pasauli nepanesiosi. Nusprendziau, kad reikes nuskriausti pinigine ir nusipirkti kokia gera nesiokle, tik nezinau kokia rinktis, kad tikrai butu abiem patogu. Noriu nestisi i lauka su kombenizoniuku ir butu galimybe veideliu i pasauli nesioti.  wub.gif
Patarkit, prasau.  smile.gif

Jei skaitote rusiškai, štai čia yra kuprinaičių palyginimas ERGO ir PATAPUM, gal tai padės pasirinkime..
Atsakyti
QUOTE(Nekta @ 2010 03 04, 21:08)
Sveiki,
Mes naudojame Ergo. Galiu pasakyti, kad kolkas pateisino visus lūkesčius. Išsirinkome Ergo, todėl,kad tai vienas iš labiausia patikimų ir užsirekomendavusių vaikiškų nešioklių gamintojų. Erge vaiko laikysena ergonomiška kaip slinge - t.y. vaikas nekaba ant tarpukojo kaip parastuose kuprinaitėse, o sėdi kaip slinge (keliai į šonus, užpakaliukas žemiau kelių), ir kruvis stuburui pasiskirsto teisingai. Iš pliusų Ergo papirko tuo, jog jis ilgalaikis, ją galima nešioti nuo 0 iki 1,5-2 metų. Jos nereikės keisti augant vaikui. Ergo mes įvaldėme nuo mėnsio, vaikštom su jų nauju idėklų kudikiams (heart-to-heart). Šiame naujame įdekle pas juos vertikali laikysena, o ne gulint ant šono. Čia galima pažiūrėti video-isntrukciją kaip naudoti naują idėklą naujagimiams. Mums pasirodė patogu. Vaikas užmiega iš karto kaip tik atsiduria Ergoje po slingo-striuke.Žiemą taip ir pravaikščiojome visą laiką, dabar jau laukiam kada galimam bus išlysti iš striukes, o kartu ir iš idėklo naujagimiams.

Dėkui už komentarą 4u.gif Gal padės apsispręsti, ką rinktis ax.gif
Atsakyti
ergo yra geriau negu patapum, patapum sunkiai reguliojasi - ji tinka tik tt kuno sudejimo zmonems, negalima atsegti petnesu. Taciau JAV ergo kainuoja panasiai kaip pas mus patapum - 105usd, del to gal labiau apsimoka ja pirkti is uzsenio, jeigu yra galimybiu zinoma, negu LT.

Na ir yra klausimas, ar ji geresne uz manduka arba yamo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 05 kovo 2010 - 09:20
QUOTE(Natuke @ 2010 03 05, 10:19)
ergo yra geriau negu patapum, patapum sunkiai reguliojasi - ji tinka tik tt kuno sudejimo zmonems, negalima atsegti petnesu. Taciau JAV ergo kainuoja panasiai kaip pas mus patapum - 105usd, del to gal labiau apsimoka ja pirkti is uzsenio, jeigu yra galimybiu zinoma, negu LT.

Taip, mes užsakinėjome Ergo iš Amerikos, gavosi beveik du kartus pigiau nei Lietuvoje.
Atsakyti
QUOTE(Nekta @ 2010 03 05, 17:38)
Taip, mes užsakinėjome Ergo iš Amerikos, gavosi beveik du kartus pigiau nei Lietuvoje.

O tai jie siunčia tiesiogiai? Nes per tarpininkes kažin ar labai pigiau gautųsi unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(youste @ 2010 03 07, 12:02)
O tai jie siunčia tiesiogiai? Nes per tarpininkes kažin ar labai pigiau gautųsi unsure.gif  g.gif

Tiesiogiai nesiunčia (nors aš ir nejieškojau), mes užsakėme draugu adresu Amerikoje, o jie persiuntė mums paštu.
Atsakyti
paskaičiuokit, ir su tarpininkė turėtų būti pigiau, o suradus us ebay'e galima suderinti su pardavėjais, kad atsiųstu ir į Lietuvą. Kartais reikia tik paprašyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2010 03 08, 17:15)
paskaičiuokit, ir su tarpininkė turėtų būti pigiau, o suradus us ebay'e galima suderinti su pardavėjais, kad atsiųstu ir į Lietuvą. Kartais reikia tik paprašyt 4u.gif

Gera mintis bigsmile.gif Tik man, ko gero, draugė savo Ergo parduos - ji Amerikoj nusipirko, dabar jau nebenaudoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif esu truputi pasimetusi, tai noriu pasitarti g.gif
Mano maziukas (3 menesiu) praktiskai visa diena praleidzia ant ranku, tik miega lovoje. Nusprendziau isigyti gera nesyne, kad abiems butu patogiau. Paklausiau apie tai kineziterapeutes (labai profesionali, patyrusi, lankomes pas ja profilaktiskai), o ji mano sprendimu neliko suzaveta. Sako, tokio amziaus vaikutis geriausiai vystosi guledamas (ypac - ant pilvuko), nes taip pats siekia keisti padeti, siekti zaislo ir t.t. Nesioti ant ranku galima, bet reikia nuolat keisti padetis, kad vystytusi skirtingi raumenys. O nesyne - tik transportavimo is tasko A i taska B priemone, kai nepatogu naudoti vezimuka... Papasakojo turejusi pacientu, kuriuos mamytes istisai nesiojo vaikjuostese ir pan., tai tu vaikuciu raumenynas labai silpnas ir prisirisimas vien prie mamos begalinis...
g.gif ka daryt?.....
Atsakyti
QUOTE(maugle @ 2010 03 09, 09:01)
Laba diena smile.gif esu truputi pasimetusi, tai noriu pasitarti g.gif
Mano maziukas (3 menesiu) praktiskai visa diena praleidzia ant ranku, tik miega lovoje. Nusprendziau isigyti gera nesyne, kad abiems butu patogiau. Paklausiau apie tai kineziterapeutes (labai profesionali, patyrusi, lankomes pas ja profilaktiskai), o ji mano sprendimu neliko suzaveta. Sako, tokio amziaus vaikutis geriausiai vystosi guledamas (ypac - ant pilvuko), nes taip pats siekia keisti padeti, siekti zaislo ir t.t. Nesioti ant ranku galima, bet reikia nuolat keisti padetis, kad vystytusi skirtingi raumenys. O nesyne - tik transportavimo is tasko A i taska B priemone, kai nepatogu naudoti vezimuka... Papasakojo turejusi pacientu, kuriuos mamytes istisai nesiojo vaikjuostese ir pan., tai tu vaikuciu raumenynas labai silpnas ir prisirisimas vien prie mamos begalinis...
g.gif ka daryt?.....

Ar ji pasiulė ką daryti jeigu vaikas nori būti nešiojamas - klykinti laikant ant pilvuko visą laiką? Vistiek neturit alternatyvos - arba nešiosit ant rankų arba nešynėje. Nešynėje lengviau wink.gif

O padėtys ir nešioklėje galima keisti wink.gif Vaikjuostė atstuoja gulėjomo ant pilvuko laiką - čia gal Raidelis moksliškai pakomentuos smile.gif. Mano mažoji 3 mėn buvo tokia... kaip katė. Judri ir gan stipri, mokėjo įsikibti, tonusas buvo geras. Sėdėti, ropoti, vaikščiuoti pradėjo kaip visi, o sūnus - anksčiau laiko. 4u.gif Įdomu kaip augo kitų mamų vaikučiai 4u.gif
Atsakyti