Įkraunama...
Įkraunama...

Medžiaginės nešioklės: slingai, vaikmaišiai,

QUOTE(kacumota @ 2010 02 13, 17:37)
Priminkit,prasau,nuo kiek menesiuku galima nesiot vaikiuka su mei tai  4u.gif

Iš principo galima nešiot nuo gimimo, jeigu nugarėlė nėra per plati.
Atsakyti
gal žinote kur būtų galima rasti vaikjuostę maždaug už 100lt?nes naują įpirkti sunku...o gal galima būti naudoti sarri vietoj vaikjuostės?
Atsakyti
Sveikos,

smagu paskaityt temelę. mes "nešiojames" su viskuo - slingu, vaikuoste, mei-tai. tad norėčiau pasidalinti savo "pigiais atradimais":

trikotažinė vaikjuostė (mažai darbo, ~20 Lt): gariunuose arba audinių išparduotuvėje prie kalvarijų turgaus galima įsigyti trikotažo, aš pirkau po 8 Lt.. už metrą. jo plotis būna ape 150 cm, tad priklausomai nuo noro, galima padaryti dvi ar tris vaikjuostes. tiesiog paimam 5 m. to trikotažo ir kerpam išilgai. kraštų palenkinėt nereikia. pasirodom:
user posted image

ten pat galima įsigyti ir medžiagos nesitampančiai vaikuostei, kaina panaši, galima ir pigiau rasti. linas, medvilnė. tik reikės palenkti kraštus. man atrodo toj pačioj parduotuvėj galėtų ir palenkti, tik nežinau kiek kainuotų, visgi ~11,5 m g.gif

pačiai galima pasigaminti ir vaikmaišį! tiek ir darbo - S-M dydžiui nusiperki apie 80 cm. medžiagos (jos plotis būna 140-160) , palenki kraštus ir susiuvi.

dėl lauko - mes labai liuks vaikščiuojom su tėčio striuke. mūsų tėtis labai kudas, bet vistiek tilpom į jo pukinę. labai gerai buvo, nes vėžymė Mildutės ir negalėjau į lauką nešti, nes visą žiemą sirgo bronchitu, tai šaltu oru tiesiog negalėjo kvepuoti. o po striuke įkvepiamas oras šiltas.

malonaus visiems nešiojimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xena @ 2010 02 14, 17:02)
Sveikos,

smagu paskaityt temelę. mes "nešiojames" su viskuo - slingu, vaikuoste, mei-tai. tad norėčiau pasidalinti savo "pigiais atradimais":

trikotažinė vaikjuostė (mažai darbo, ~20 Lt): gariunuose arba audinių išparduotuvėje prie kalvarijų turgaus galima įsigyti trikotažo, aš pirkau po 8 Lt.. už metrą. jo plotis būna ape 150 cm, tad priklausomai nuo noro, galima padaryti dvi ar tris vaikjuostes. tiesiog paimam 5 m. to trikotažo ir kerpam išilgai. kraštų palenkinėt nereikia. pasirodom:
user posted image

ten pat galima įsigyti ir medžiagos nesitampančiai vaikuostei, kaina panaši, galima ir pigiau rasti. linas, medvilnė. tik reikės palenkti kraštus. man atrodo toj pačioj parduotuvėj galėtų ir palenkti, tik nežinau kiek kainuotų, visgi ~11,5 m  g.gif

pačiai galima pasigaminti ir vaikmaišį! tiek ir darbo - S-M dydžiui nusiperki apie 80 cm. medžiagos (jos plotis būna 140-160) , palenki kraštus ir susiuvi.

dėl lauko - mes labai liuks vaikščiuojom su tėčio striuke. mūsų tėtis labai kudas,  bet vistiek tilpom į jo pukinę. labai gerai buvo, nes vėžymė Mildutės ir negalėjau į lauką nešti, nes visą žiemą sirgo bronchitu, tai šaltu oru tiesiog negalėjo kvepuoti. o po striuke įkvepiamas oras šiltas.

malonaus visiems nešiojimo smile.gif

Sveika, atrodot puikiai toje trikotažinėje vaikjuostėje smile.gif Ar ateisit ketvirtadienį pasirodytį į Gedimino 9 ?

Jei vaikelis kiek paaugęs, galima kaip vaikmaišį pabaudoti trikotažinį sijoną smile.gif geriau be skeltuko ir tvirto, nelabai tampraus trikotažo smile.gif

Varliene, už 100 lt galima nusipirkti 5 m užuolaidinio žakardo iš medvilnės - lino ir pasisiūti dvi vaikjuostes.

Arba čia pasižiūrėk: http://kenga.lt/taxo...term/12#juostos
Atsakyti
125 lt kainuoja ružava trikotažinė moby wrap vaikjuostė- nuolaida dėl spalvos 4u.gif
Atsakyti
ačiū už patarimus ir pasiūlymus 4u.gif
jau kaip ir turime sugalvojusios variantą 4u.gif
Atsakyti
as turejau vaikjuoste bet neprilipo ji man
Atsakyti
Sveikos,
Dar laukdamasi galvojau, kad naudosiu aprišamą vaikjuostę - draugė atidavė sarį pabandymui - neprilipo jis mums - gal kad per slidus (šilkinis), sunku jį man pasirišti doh.gif . Ir šiaip pamąsčiau, kad į miestą esant reikalui su vaikjuoste neišeisiu, nes važiuoju mašina, o išlipus iš mašinos užtruks apsirišti vaikjuostę. Man visai šituo atžvilgiu patiko ErgoBaby Carrier - gal kuri naudojat? Ar gal teko girdėti atsiliepimų? Ar saugi ji vaikui? unsure.gif

Beje, xena, puiki idėja dėl trikotažinės vaikjuostės thumbup.gif Už tokią kainą gundausi pabandyti - tik problema kaip tą Vilnių su trimis vaikais pasiekti lotuliukas.gif - aš ir vietinese parduotuvėse jau tris mėnesius nebuvusi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo youste: 23 vasario 2010 - 22:44
Man jauciu irgi reikes nesiokles, bu jau ranku nebejauciu, koki rankinuka turiu. Reiks kur papigiai paieskot. Gal kas nereikalinga kokia turit?
Atsakyti
QUOTE(Lina1985 @ 2010 02 24, 10:48)
Man jauciu irgi reikes nesiokles, bu jau ranku nebejauciu, koki rankinuka turiu. Reiks kur papigiai paieskot. Gal kas nereikalinga kokia turit?

i 
Primenu, kad skelbimai talpinami "Skelbimų lentoje" ten galite ir pasidairyti, o čia mamytės dalijasi patarimais
Atsakyti
Sveikos smile.gif

teko išbandyti mei tai. Labai patiko. Gundausi įsigyti. Mano įsivaizdavimu, ji naudojama namuose ar šiltuoju metu laiku lauke. O gal galima kaip nors vaikščioti lauke, kai šalta? Po stiuke visiems sulįsti? Ar dar kaip?
Atsakyti
QUOTE(youste @ 2010 02 23, 22:41)
Sveikos,
Dar laukdamasi galvojau, kad naudosiu aprišamą vaikjuostę - draugė atidavė sarį pabandymui - neprilipo jis mums - gal kad per slidus (šilkinis), sunku jį man pasirišti doh.gif . Ir šiaip pamąsčiau, kad į miestą esant reikalui su vaikjuoste neišeisiu, nes važiuoju mašina, o  išlipus iš mašinos užtruks apsirišti vaikjuostę. Man visai šituo atžvilgiu patiko ErgoBaby Carrier - gal kuri naudojat? Ar gal teko girdėti atsiliepimų?

Sveikos!
ir as niekaip nerandu atsiliepimu apie ErgoBaby nesiokle. O ji mane labai sudomino. Keista tik, kad joje pagal instrukcija 0-4men. vaikucius soniuku reikia nesioti (na ne kaip iprasta nesioklese).
Atsakyti