Įkraunama...
Įkraunama...

Medžiaginės nešioklės: slingai, vaikmaišiai,

QUOTE(Natuke @ 2010 01 30, 15:24)
user posted image
radau su didele nuolaidą tokį vaikmaišį. Gal kas ieško, toks gražus wub.gif
gaila, kad manoji jau didelė, tai mums kaip ir nereikia naujų nešioklių ax.gif
http://slingjax.co.u.....3Fcategory=51

Oo, gražu. Tik baisiai sunku prisiderint tokią spalvą g.gif

QUOTE(WildCat @ 2010 01 31, 01:14)
koks smagus  smile.gif  o aš šian parduotuvėj mačiau peanutshell vaikmaišį už beveik £8. Gaila tik kad S dydžio. Gal kam reikia?
user posted image

Super thumbup.gif Tikrai, gaila kad ne mano dydis...

O gal vaikjuosčių kas pigiau matėt? Pažįstama ieško, bet naujos neįperka..
Atsakyti
Hm, o kiek pazistama gali moket? Pajeskociau internete gal ka uzmatysiu, parasyciau nuoroda ar ka... g.gif
Atsakyti
manau, dažniausiai kokius 100lt vistiek reikėtų investuoti. Net ir į naudotą. Bet jeigu labai labai reikia ir negali sau leisti išleisti net 100tuko, tikrai nešiuos, galima kažką sugalvot g.gif
Atsakyti
seip esu macius slingu pigesniu negu 100, bet jeigu butent vaikjuostes tai dauguma brangiau kainuoja... Pala, o kas man siule trikotazine vaikjuoste g.gif uz 60lt berods...
Atsakyti
Gali leisti 80 Lt, nu gal 100 g.gif o 200 Lt, kiek naujos kainuoja, jai per brangu...
Atsakyti
as maciau calin bleu (ar kaip ten) vaikjuoste uz kazkur £25, bet nezinau ar dar yra. bet ji nera stora. paziuret galesiu tik grizus namo vakare
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2010 02 01, 17:30)
Gali leisti 80 Lt, nu gal 100  g.gif  o 200 Lt, kiek naujos kainuoja, jai per brangu...

Netgi ne tiek, blogai parašiau... Manė kad naujos kainuoja 80-100 Lt, ir tikėjosi dėvėtą iki 60 Lt nusipirkti smile.gif O aš nežinau, ar tai realu, kažkaip nemačiau...
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2010 02 01, 18:37)
Netgi ne tiek, blogai parašiau... Manė kad naujos kainuoja 80-100 Lt, ir tikėjosi dėvėtą iki 60 Lt nusipirkti smile.gif O aš nežinau, ar tai realu, kažkaip nemačiau...

Gal realu g.gif bet gal tokiu tveju geriau siutis medziagos tinkamos paieskojus? nors nezinau, kiek medziaga kainuoja...
Atsakyti
Va, jei kam įdomu Calin Bleu parduodama
user posted image
Atsakyti
QUOTE(WildCat @ 2010 02 02, 00:54)
Va, jei kam įdomu Calin Bleu parduodama
user posted image

ojie jau siunčia į Lietuvą?
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2010 02 02, 09:50)
o jie jau siunčia į Lietuvą?

ot as nepaziurejau blush2.gif ale jei kam labai reikes ir nesiuncia, su atsiuntimu galesiu pagellbet ax.gif
Atsakyti
Priminkit,prasau,nuo kiek menesiuku galima nesiot vaikiuka su mei tai 4u.gif
Atsakyti