Įkraunama...
Įkraunama...

Medžiaginės nešioklės: slingai, vaikmaišiai,

QUOTE(Natuke @ 2010 01 07, 12:22)
taip, dėja

galima savo perdaryt į specializuotą...  ax.gif

nu reikes kazka galvot.

teisa, mano maze pradejo zirzeti vaikjuostej. kokia savaite po isigijimo buvo isvis idealu, o dabr nesuprantu kas cia. pradejo ji man vaikjuostej sokineti, malasi ir pyksta kad negali kojom spardytis, bando jas suglaust.
kazin ar nesiot dazniau reik ar cia jau reiskia viskas netinka jai?
Atsakyti
QUOTE(Atidela @ 2010 01 07, 15:52)
nu reikes kazka galvot.

teisa, mano maze pradejo zirzeti vaikjuostej. kokia savaite po isigijimo buvo isvis idealu, o dabr nesuprantu kas cia. pradejo ji man vaikjuostej sokineti, malasi ir pyksta kad negali kojom spardytis, bando jas suglaust.
kazin ar nesiot dazniau reik ar cia jau reiskia viskas netinka jai?

o kokia vaikjuoste, koks rišimas

bendrai nešioklė yra skirta kažkur vaiką nešti - dažnai mažyliai yra nepatenkinti nešioklėje tiesiog dėl to, kad truksta judėjimo, veiksmo wink.gif gan dažnai vaikutis aprimsta, kai mama pradėda tiesiog vaikščiuoti, judėti, jeigu patogu, galima pabandyt pažindyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2010 01 08, 00:43)
o kokia vaikjuoste, koks rišimas

bendrai nešioklė yra skirta kažkur vaiką nešti - dažnai mažyliai yra nepatenkinti nešioklėje tiesiog dėl to, kad truksta judėjimo, veiksmo wink.gif gan dažnai vaikutis aprimsta, kai mama pradėda tiesiog vaikščiuoti, judėti, jeigu patogu, galima pabandyt pažindyt 4u.gif

vaikjuoste vokiska, bet firmos pavadinimas uzkrito blush2.gif
risimas vat toks:
user posted image

dar ji pas mane labai nervuojasi kad nuo manes karsta.
tai siandien lauke tesugebejom isbuti 5 minutes. ryt bandysiu maziau rengtis.. nu bet patalpoj tai isvis visas zandas buna slapias, nes plaukuciai garbanojas.
Atsakyti
dėl karščio gali pergyventi..
galėjot užrišti per stipriai..
dar gali būti įvairių variantų - reikia bandyt keisti padėtį, aprangą, jums tikrai pavyks susitarti smile.gif
Atsakyti
Vat o mums su nesioklem nieko neisejo, nepatiko. Turiu naujuteli slinga, gal ka domina? Perleistume.
Atsakyti
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2010 01 15, 17:59)
Vat o mums su nesioklem nieko neisejo, nepatiko. Turiu naujuteli slinga, gal ka domina? Perleistume.

o kodel blogai buvo?
Atsakyti
Merginos, užsukau į vavos juostą ir netyčia atradau, kad vaivosjuostoj 50% nuolaida kai kurioms prekėms!
Pvz striukė didymos kainuoja tik 350lt vietoj 650, gal kam aktualu
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2010 01 18, 10:48)
Merginos, užsukau į vavos juostą ir netyčia atradau, kad vaivosjuostoj 50% nuolaida kai kurioms prekėms!
Pvz striukė didymos kainuoja tik 350lt vietoj 650, gal kam aktualu

bet vis tiek labai brangu sad.gif
as tai bandysiu susimeistrauti apsaugele smile.gif kai turesiu realiai pabaigta kaip kad noriu tai pasirodysiu tongue.gif
Atsakyti
laukiam 4u.gif
Atsakyti
Labas mamytes,

isigijau vaikjuoste, Me&mama, bet nezinau kaip ja risti Anksciau turejau patirties tik su slingu. Gal galit imesti kokia nuorodele apie risimo budus su schemomis, nuotraukomis, ar video. Paciai kazkaip nesiseka surasti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fasstum @ 2010 01 21, 12:53)
Labas mamytes,

isigijau vaikjuoste, Me&mama, bet nezinau kaip ja risti  Anksciau turejau patirties tik su slingu. Gal galit imesti kokia nuorodele apie risimo budus su schemomis, nuotraukomis, ar video. Paciai kazkaip nesiseka surasti  ax.gif

nezinau ar jums tiks, bet cia yra risimo budu:
http://www.geramama.lt/node/35
puslapio apacioje pdf
Atsakyti
http://mamosrankos.l...strukcijos.html
me and mama yra trikotažinė, ten yra instrukcija būtent trikotažinei vaikjuostei doc formate. Ir dar turėjai gauti knygutę su instrukcija - ten tas pat
video dabar neturiu laiko ieškoti, bet gali pažiurėti youtube.com - raktažodis - moby wrap
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 21 sausio 2010 - 15:11