Įkraunama...
Įkraunama...

Medžiaginės nešioklės: slingai, vaikmaišiai,

QUOTE(Natuke @ 2009 12 05, 13:46)

Pagaliau kažką parašiau bloge:
mūsų išsiskirimo istorija

Gražu smile.gif Patiko man mintis apie 9 months in/ 9 months out smile.gif
Aš taip jau jaučiu, kad artėja ir mum po truputį išlipimo iš nešioklės laikas. Anyta vis burba - ko tu jį nešioji, pratink kad pats pagulėtų, biškį paverks ir pripras, negalima gi taip, tau vargšytei nugarą skaudės... o aš aiškinu, kad neatsinešiojau dar - dar panešiot noriu, ir taip jau bijau, kad tuoj pabėgs nuo manęs smile.gif Beje, kaip bebūtų keista, nugarą pradeda skaudėt tada, kai nešioju mažai. Kuo mažiau nešioju - tuo labiau skauda.
Atsakyti
man atsinaujino nugaros skausmai kai užsisėdau už kompjuterio su internetiniais projektais...
vieną dieną sugedo krautuvelė ir teko ją daryti iš naujo, na ir nusprandžiau ją atnaujinti.... sedėjau kelias dienas iš eilės, nuo ryto iki vakaro, tada ir pradėjo vėl skaudėt nugara doh.gif doh.gif

Dar man nugara skauda nuo žemo pigiaus vežimo - skietuko - kažkada JAV tokį pirkau - negaliu naudoti, jeigu rankenos yra žemai schmoll.gif schmoll.gif

O nuo vaikjuostės skauda mažiausiai blush2.gif
Atsakyti
Sveikos!
Teks man įsiterpt su tokiu va klausimu...Bet šiek tiek priešistorės.
Tik ką gavom Mei Tai nešioklę. Valio!!! nedelsiant su mažyliu išbandėm. Štai kaip sekės: pradžioj pabandėm praskėstom kojytėm, "veidu į mamą" - nepatiko, kadangi labiausiai mėgsta būti nešiojamas veidu į aplinką, tad susiradau internete tokį rišimą su Mei Tai - patiko tik su sukryžiuotom kojytėm, o ne su išskėstom. Išbuvom net 10min.
Galvoju gal aš kaip nors blogai rišu, kad mažiukui nepatinka išskėstom kojytėm - kur turėčiau pajaust atramos tašką?ar labai stipriai reikėtų mažiuką prisipaust? O gal jis dar per mažas išskėstom kojytėm glaustis (mazuliui 3,5 mėn)?
Ir ar tiesa, kad reikia pratinti po truputį prie nešioklės?

Bent jau man tai labai patiko, taip lengva ir rankos nbeatitirpsta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2009 12 05, 12:46)
Pagaliau kažką parašiau bloge:
mūsų išsiskirimo istorija

labai graziai paraset wub.gif wub.gif

dziugiu, kai vaikutis savarankiskeja, bet kartu ir gaila, kad taip greit bega laikas o ir mamos vis maziau reikia su laiku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ZygimantaJ @ 2009 12 06, 00:36)
Sveikos!
Teks man įsiterpt su tokiu va klausimu...Bet šiek tiek priešistorės.
Tik ką gavom Mei Tai nešioklę. Valio!!! nedelsiant su mažyliu išbandėm. Štai kaip sekės: pradžioj pabandėm praskėstom kojytėm, "veidu į mamą" - nepatiko, kadangi labiausiai mėgsta būti nešiojamas veidu į aplinką, tad susiradau internete tokį rišimą su Mei Tai - patiko tik su sukryžiuotom kojytėm, o ne su išskėstom. Išbuvom net 10min.
Galvoju gal aš kaip nors blogai rišu, kad mažiukui nepatinka išskėstom kojytėm - kur turėčiau pajaust atramos tašką?ar labai stipriai reikėtų mažiuką prisipaust? O gal jis dar per mažas išskėstom kojytėm glaustis (mazuliui 3,5 mėn)?
Ir ar tiesa, kad reikia pratinti po truputį prie nešioklės?
Bent jau man tai labai patiko, taip lengva ir rankos nbeatitirpsta 4u.gif

galima pabandyti įdėti kojytes į vidų (veidu į mamą)
http://mamosrankos.lt/meitaivideo.html
(pirmas video)
kai kurie vaikai pripranta po truputi ax.gif
atramos taškas, jei vaikas iškestom kojom - užpakaiukas

bim bam ačiū smile.gif ir man truputi gaila smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2009 12 06, 16:11)
galima pabandyti įdėti kojytes į vidų (veidu į mamą)
http://mamosrankos.lt/meitaivideo.html
(pirmas video)
kai kurie vaikai pripranta po truputi ax.gif
atramos taškas, jei vaikas iškestom kojom - užpakaiukas

bim bam ačiū smile.gif ir man truputi gaila smile.gif

Ačiū 4u.gif Šiandien jau išbuvom cielą valandą thumbup.gif

Ir aš perskaičiau...ir man širdį suspaudė....
Atsakyti

! 
Brangios narės,
ši tema yra skirta medžiaginių nešioklių, slingų, vaikmaišių ir t.t aptarimui, tačiau jokiu būdu, ne organizuojamų kursų reklamavimui ar kvietimui juose dalyvauti, jeigu skaitėte taisykles tikriausiai žinote, kad forume netoleruojama jokia reklaminio-komercinio pobūdžio informacija, kuriai skelbti nėra gautas administracijos leidimas, todėl vėliau, kad nekiltų nesusipratimų, informacija apie vysktančių kursų naudą ir kaip jie Jums patiko/nepatiko pasidalinkite "Tėvų patities taupyklėje", o ne "Vaikų prekėse"
Atsakyti
doh.gif
tai gal seminarams atsikrą temą užvesti blink.gif nors man atrodo kitame skyreliuje taip pat būtų ne į temą g.gif

šiaip pvz afalinos kursai yra nemokomi, nekomerciniai jie
šeimos centre - už paaukojimą... juk pagaliau čia taip pat svarbi info, ne visos mamos gali savarankiškai išmokti naudotis, kartais reikia pagalbos blink.gif o Šiauliuose aplamai būna vos ne pirmą kartą, tiesiog pats faktas, kad organizuojama kažkas su nešioklėm - ar čia nesusije, ar nesvarbu būtent šioje temoje blink.gif. Kaip tada tokia info dalintis..?

Žodžiu likau nesupratus. Svarbiausiai jau 3 metus bendraujam ir info apie seminarus nebuvo laikomi reklama g.gif
o admninistracija neatsako į laiškus ir net už pinigus nieko skelbti neleidžia, nes turbūt jai jų (pinigų) nereikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 08 gruodžio 2009 - 16:59
O su slingu įmanoma pasilenkus ką dirbti, na pvz sudėti indus į indaplovę ar surinkti vaiko žaislus? blush2.gif Ar tik nešiojimui skirtas?
Gal aš nemoku, bet man nesigauna doh.gif Vis viena ranka vaiką prilaikau, kad neiškristų. Vis atrodo, kad galva per daug lenda ar kojos tuoj išlįs unsure.gif
Kažkaip sunkiai gaunasi su juo susidraugauti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2009 12 09, 15:11)
O su slingu įmanoma pasilenkus ką dirbti, na pvz sudėti indus į indaplovę ar surinkti vaiko žaislus?  blush2.gif Ar tik nešiojimui skirtas?
Gal aš nemoku, bet man nesigauna doh.gif Vis viena ranka vaiką prilaikau, kad neiškristų. Vis atrodo, kad galva per daug lenda ar kojos tuoj išlįs unsure.gif
Kažkaip sunkiai gaunasi su juo susidraugauti  verysad.gif

Su slingu nėra patogu indaplovę iškraustyti. Nebent atsitūptum ir vėl atsistotum. Net su vaikjuoste tai nėra labai patogu, kai vaikas priekyje. Patogiausia, kai ant nugaros, tada gali lamkstytis kiek nori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2009 12 09, 15:13)
Su slingu nėra patogu indaplovę iškraustyti. Nebent atsitūptum ir vėl atsistotum. Net su vaikjuoste tai nėra labai patogu, kai vaikas priekyje. Patogiausia, kai ant nugaros, tada gali lamkstytis kiek nori smile.gif

Optimistė doh.gif Tikėjausi, kad labai naudosiu namie, bet kol kas nelabai randu kur kambary jį panaudoti g.gif

Žiūriu instrukcijas http://www.mamosrankos.lt/videoslingas ir nesuprantu, kaip tos mamos viena ranka slingo ilgį reguliuoja. Man nuo vaiko svorio ta medžiaga žieduose taip išsitempia, kad sudėtinga reguliuoti/patempti kiek reikia unsure.gif
Atsakyti
teisingai, žiedai prispaudžia medžiagą, kad būtų saugu. Tam, kad atlaisvintu, reikia kitą ranką prilaikyti - pakelti truputi kūdikį, kad jo svoris neužspaustų žiedų 4u.gif
Atsakyti