Įkraunama...
Įkraunama...

Medžiaginės nešioklės: slingai, vaikmaišiai,

imu pirmaji,nes dar visa ziema pries akis ax.gif aciu merginos smile.gif
Atsakyti
jau laukiu ketvirtadienio kada ateis pastininkas smile.gif cia galima daugiau visko rasti
http://littleacorns....talog/index.php
kainos gal kiek kandziojas,bet pataikius ant nukainavimu thumbup.gif turiu keliata medinuku is cia tai super,labai grazios spalvos ir kokybe thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(arbatos_puodelis @ 2009 11 24, 13:25)
4u.gif pasirodau ir vel as,ta teksta jau isverciau beliko tik suredaguoti

Labas, ar čia tavo:
http://www.geramama....de/789#comments
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2009 11 26, 10:49)

nea blush2.gif as visa teksta uzsikasus verciu,o cia kazkas bum pora sakiniu doh.gif kitas klausimas kazi toks
http://www.babyfarm....pID=856&image=0
tiktu prie mei tai? jauciu teks kuria diena vaziuoti i parduotuve apziureti g.gif nes samsonite gera firma,o ir dar suzinojau kad nesiokles gamina blink.gif tai dabar mastau cia tik prie ju nesiokliu ar tinka prie visokiu g.gif va ju nesiokles http://www.babyfarm....ourite-602.html
tik deja tai kengura...del to labai nusivyliau verysad.gif
Atsakyti
tad laukiam straipsnio wub.gif
Čia raidelių blogas - turbūt daugiau apibendrinimas. ax.gif
apklotas yra tikrai neblogas, bet turbūt daugiau nuo lietaus negu nuo šalčio ax.gif kas gal dabar ir aktualiau ax.gif
Kažkodėl dažniausiai garsios vaikų prekių firmos nemoka gaminti teisingų nešioklių sad.gif. Turi būti arba spec nešioklių kompanija, arba tiesiog šeimos verslas...

geras pavyzdis - kaip ir tas infantino krepšys - garsios firmos bandymas padaryti slngą sad.gifsad.gif

Papildyta:
Na va dar viena nevikusi nešioklė - kaip jums atrodo, ar vaikas "sėdi ant klubo"???? kam jį aplamai kabinti mamai ant šono blink.gif
user posted image

palyginkim:

taip dauguma mamų nešioja savo paaugusius mažylius (nes taip yra lengviausia nešti)
user posted image

O taip - patogioje nešioklėje
user posted image

Kuris variantas atrodo lengviausias?
Atsakyti
Na ka gi, malonu su savimi pabendraut smile.gif

pasigirsiu nauju papildymu wub.gif wub.gif
user posted image
trikotažinė vaikjuostė baby D
Atsakyti
Nu man tos vaikjuostes visai nepatinka, vyras nupirko, bet nenaudoju as jos.
Atsakyti
Arbatos_puodeli, jeigu tu išvertei visą tekstą (su tais eksperimentų aprašymais), tai puikumėlis, laukiam suredaguoto teksto smile.gif

IrVal, o kuom jos nepatinka? Kad formos nelaiko, reikia vyniotis? Ar nesigauna prisirišti? Manau, kad jeigu tiesiog nepatinka, tai galima parduoti, nusipirkti kokią kitą nešioklę. Ir pačiai rinktis, nes vyrai ne visada gerai supranta, ko jų vaikų mamoms reikia doh.gif , bet juk stengiasi rasti tai, kas jų galva geriausia wub.gif

Natuke, juk smagu su protingu žmogumi pasišnekučiuoti tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raideles: 27 lapkričio 2009 - 18:14
Raideles, mane labai žavi jūsų tolerancija ir diplomatija.
Tikrai nuoširdžiai. Mokytis iš jūsų, mokytis user posted image
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2009 11 26, 14:33)
Na va dar viena nevikusi nešioklė - kaip jums atrodo, ar vaikas "sėdi ant klubo"???? kam jį aplamai kabinti mamai ant šono blink.gif

Nu kaip kam - kad atrodytų kaip rankinukas, nu tipo gražiau gal biggrin.gif
Kas patogiausia, tai aš maniau čia retorinis klausimas lotuliukas.gif Kaip tik pradėjau saviškį nešiot ant klubo (veidu į mane jam matote nebeįdomu doh.gif Bando nusilaužti galvą ir kaip nors pamatyti, kur mes ten einam smile.gif), tai nepasakosiu, kiek kartų patogiau nešti nešioklėje, nei šiaip ant klubo. Nekalbu jau apie nešimą šiaip ant rankų, kai po dešimt minučių gali numirti smile.gif
Beje, pritaikiau dabar tą patį Hotslings vaikmaišį nešiojimui ant klubo (o kadangi jis man didokas, tai labai tinka, kai vaikas su kombinezonu, o aš su paltu). Užsikabinau ant Hotslingų - susimedžiojau e-bay dar vieną, laukiu atvykstant, mažesnio dydžio pasimėmiau. Ir toliau medžioju, gal dar kokį labai gražų nurausiu, arba vyrišką - vyrui dovanų biggrin.gif

QUOTE(Natuke @ 2009 11 27, 15:06)
Na ka gi, malonu su savimi pabendraut smile.gif

pasigirsiu nauju papildymu wub.gif  wub.gif

Labai gražus papildymas smile.gif

QUOTE(IrVal @ 2009 11 27, 17:11)
Nu man tos vaikjuostes visai nepatinka, vyras nupirko, bet nenaudoju as jos.

O kodėl nepatinka?
Gal graži ir man jos reikia? smile.gif
O šiaip tai tiesa, kad vienos nešioklės limpa iš karto, o kitos - visai ne... Va su slingu pykausi pykausi, niekaip neįvaldžiau tos žiedų poezijos smile.gif O vat ūkiškai į maišą įkišti - man pats tas biggrin.gif
Atsakyti
Nešiojimo seminaras Šiauliuose
visa informacija čia:
http://www_zingsnispozingsnio_lt/ ieškoti antram puslapyje ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 02 gruodžio 2009 - 11:59
Nesupratau, ar negalima čia dėti informacijos apie nešiojimo kursus, semiarus? Ir dar nemokomus? Kur afalinos žinutė? g.gif g.gif

O aš net nebeatsimenu nei adreso, nei datų kai vyksta seminarai sad.gif

Dar norėjau paklausti, ar kalbės tik apie slingus (afalina yra slingų su žiedais žinovė smile.gif), ar apie visas medžiagines nešiokles. sad.gif. O ji rėtai būna online sad.gif

Pagaliau kažką parašiau bloge:
mūsų išsiskirimo istorija
Papildyta:
arbatos puodelis, ar atkeliavo vaikmaišis, ar tiko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 05 gruodžio 2009 - 14:04