Įkraunama...
Įkraunama...

Medžiaginės nešioklės: slingai, vaikmaišiai,

QUOTE(eda9 @ 2009 11 18, 11:58)
Niekada nesekiau temų apie nešiojimo prietaisus, tai patarkit  4u.gif
Mėnesio vaikučiui, kuris MP valgo ir valgo, tai labiausiai slingas tiktų?

tep 4u.gif nes bus patogu ištraukti į įdėti, laikyti prie kruties ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2009 11 18, 14:47)
tep 4u.gif nes bus patogu ištraukti į įdėti, laikyti prie kruties ax.gif

Dėkoju 4u.gif Pradėsiu slingo paieškas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eda9: 19 lapkričio 2009 - 17:14
sveikos,

pasidalinkiit prašau naujausia informacija - kur Vilniuje galima nusipirkti žiedus slingui?
manojo kasdien naudojamo slingo žiedas neišlaikė - sulužo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xena @ 2009 11 19, 19:51)
sveikos,

pasidalinkiit prašau naujausia informacija - kur Vilniuje galima nusipirkti žiedus slingui?
manojo kasdien naudojamo slingo žiedas neišlaikė - sulužo  lotuliukas.gif

IĮ Volframas
Naugarduko g. 26/30-20, LT-03225 VILNIUS
Telefonas: (5) 2162300

O kokį slingą su kokiais žiedais naudojai, kad sulūžo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2009 11 19, 21:21)
IĮ Volframas
Naugarduko g. 26/30-20, LT-03225 VILNIUS
Telefonas:  (5) 2162300

O kokį slingą su kokiais žiedais naudojai, kad sulūžo?  g.gif

ačiū 4u.gif
slingas mano siutas, o žiedus kažkada iš tavęs pirkau ax.gif
neišlaikė nelaimingo atsitikimo metu - labai tingėjau lipti namo, tad paprašiau vyro man slingą numesti (iš 6 aukšto) doh.gif geriau bučiau pati užlipus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(xena @ 2009 11 20, 00:14)
ačiū  4u.gif
slingas mano siutas, o žiedus kažkada iš tavęs pirkau  ax.gif
neišlaikė nelaimingo atsitikimo metu - labai tingėjau lipti namo, tad paprašiau vyro man slingą numesti (iš 6 aukšto)  doh.gif geriau bučiau pati užlipus blush2.gif

Na, žinai, iš pradžių išgąsdinai, paskui nuraminai smile.gif Mano žiedai sulūžo? Negali būti, gi jie atlaiko 80 kg blink.gif Na, bet jeigu juos mėtai iš 6 aukšto tai matyt reikia prilyginti šokinėjimui biggrin.gif Gerai, dabar galėsiu besilaukiančius dar perspėti, kad nemėtytų slingų pro langus ax.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif o kaip aš išsigandau lotuliukas.gif
ačiū, labai pralinksminai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2009 11 12, 15:13)
Nezinau, ka daryt-mano mazoji Patapume losiasi atgal, vos ne tilteli padaro.Visa laika turiu su ranka galva jai prilaikyt, o tai nepatogu, nes turiu nest pirkinius, o kitoj rankoj sunaus rankute.Ar jusu vaikams taip pat?Ka daryt?

Aš čia skundžiausi kažkada, kad maniškis taip daro smile.gif Vieną priežastį radau - kad nepakankamai gerai pasodindavau, dubciukas aukštokai būdavo (nepakankamai išskėtęs kojas) - tada patogiau riestis atgal. Kai gerai įsodinau, mažiau pradėjo taip daryt. Nors kartais dar užplaukia kai kokius paukščiukus danguj pamato, tai tenka su ranka prilaikyt, kad galvos nenusilaužtų biggrin.gif
Atsakyti
Gruodzio menesio Mamos zurnalo anonse maciau, kad bus straipsnis, kaip pasisiuti vaikjuoste thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
4u.gif pasirodau ir vel as,ta teksta jau isverciau beliko tik suredaguoti,egzaminai kiek paroregavo tempus,plius mazasis vaiksciot pradejo biggrin.gif bigsmile.gif doh.gif tongue.gif bet turiu klausima(nors regis cia jau tureciau but apsivietus) ar verta griebti toki vaikmaisi?
http://littleacorns....products_id=393
mane labai kaina zavi ir spalvos smile.gif bet nezinau ar tai bus patogiau nei ziedinis slingas? o gal
http://littleacorns....products_id=391
sitas labai domintu del to kad mes issikraustom i Brazilija,o jis atrodo plonytis,tad gal sitas geriau? ar isvis patogus vaikmaisis begiojanciam mazyliui(na Jonulis dar nebegioja bet jau tuoj)? zodziu nebezinau pasimeciau doh.gif patarkit 4u.gif
Atsakyti
Man asmeniškai su lakstančiu vaiku vaikmaišis tiko labiausiai, nes su jo labai patogu įdėti arba ištraukti mažylį. Man atrodo jei abu thumbup.gif , svarbiausiai parinkti tinkama dydį.
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2009 11 20, 09:52)
Na, žinai, iš pradžių išgąsdinai, paskui nuraminai smile.gif Mano žiedai sulūžo? Negali būti, gi jie atlaiko 80 kg  blink.gif Na, bet jeigu juos mėtai iš 6 aukšto tai matyt reikia prilyginti šokinėjimui  biggrin.gif Gerai, dabar galėsiu besilaukiančius dar perspėti, kad nemėtytų slingų pro langus  ax.gif

Raideles, ačiū už nuorodą, slingą jau pataisiau thumbup.gif
o tie žiedai yra lieti, dėl to jie yra tokie "trapūs", ta prasme kad nuo stipraus smugio suskyla, o ne įlinksta. tas gerai nešiojant, nes jie neišsitampys į ovalą. oi, daug dabar apie žiedus žinau smile.gif

mum po metų vaikmaišis irgi buvo liuks thumbup.gif
Atsakyti