Įkraunama...
Įkraunama...

Medžiaginės nešioklės: slingai, vaikmaišiai,

QUOTE(Natuke @ 2009 11 11, 10:08)
Mielos mamos, prašome laikytis šių taisyklių:

5. nešiukšlinti  - Jūsų atsakymai šypsenėlėmis ir  keletu žodelių: “geras”, “koks fainas…”, “tiek prisijuokiau” ir pan. neturi jokios išliekamos vertės forume,  todėl bus ištrinti.    

Pagarbiai,
Carevna

o kiek būtent raidžių turi būti komentare, kad jis būtų "įskaičiuotas?" ax.gif
galvugalis geriau mažiukui, bet gal be jo yra praktiškiau g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif
aš norėjau paklaust o kaip pvz naujagimį nešioti žiemą po striuke?
nes man artimesnis tas variantas,kad naujagimį vaikjuosteje ar slinge nešioti gulintį...
ir ar patogu būtų tada striukę dėtis ant viršaus?
Atsakyti
QUOTE(Varliene @ 2009 11 12, 12:03)
Sveikos mamytės  4u.gif
aš norėjau paklaust o kaip pvz naujagimį nešioti žiemą po striuke?
nes man artimesnis tas variantas,kad naujagimį vaikjuosteje ar slinge nešioti gulintį...
ir ar patogu būtų tada striukę dėtis ant viršaus?

manau geriau būtų vertikaliai, kad vaikučiui netruktų oro. Gulintį geriau ant striukės
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2009 11 12, 15:50)
manau geriau būtų vertikaliai, kad vaikučiui netruktų oro. Gulintį geriau ant striukės

aišku.ačiū
man taio labai priimtinas ir patogus būdas atrodo slingai bei vaikjuostės
tikiuosi gimus mažytei pradėsiu naudoti.. ax.gif
Atsakyti
Nezinau, ka daryt-mano mazoji Patapume losiasi atgal, vos ne tilteli padaro.Visa laika turiu su ranka galva jai prilaikyt, o tai nepatogu, nes turiu nest pirkinius, o kitoj rankoj sunaus rankute.Ar jusu vaikams taip pat?Ka daryt?
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2009 11 12, 15:13)
Nezinau, ka daryt-mano mazoji Patapume losiasi atgal, vos ne tilteli padaro.Visa laika turiu su ranka galva jai prilaikyt, o tai nepatogu, nes turiu nest pirkinius, o kitoj rankoj sunaus rankute.Ar jusu vaikams taip pat?Ka daryt?

Amžius toks smile.gif Vaikjuostėje tai tiesiog galima rankas arba vieną ranką įkišti vidun, tada ne taip patodu tiltelį daryti. Nežinau ar su patapumu taip išeitų, į vidų, po petnešomis.
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2009 11 12, 20:48)
Amžius toks smile.gif Vaikjuostėje tai tiesiog galima rankas arba vieną ranką įkišti vidun, tada ne taip patodu tiltelį daryti. Nežinau ar su patapumu taip išeitų, į vidų, po petnešomis.

Kisu.Vistiek toks jausmas, kad galva pames biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2009 10 15, 21:26)
Nuo pat vaiko gimimo turiu tokį slingą. Esu labai patnkinta: labai funkcionalus ir patogus vaikui bei mamai.

http://www.amazon.co...-...7468&sr=8-4
Kazi cia toks pat?Zenkliukas lyg kitoks matos ax.gif Sudomino labai smile.gif Is kus jus siuntetes?
Atsakyti
Ir mes gavom dovanų BABA SLING slingą, iki 3 mėn bijojau nešiot dukrytę - cia dėl to kad gydytojos nuomonės paklausiau tai gavau velnių kaip reikalas... po to draugė parekomendavo nueiti į seminarą apie nešiokles smile.gif viską išsiaiškinom ir drąsiai nešiojuos dukryte - abi laimingos ir man patogu... tai va grįžtant prie šios firmos slingo - man jis nelabai patogus nes sunku nusireguliuoti dydį, kadangi visi užsegimai ant nugaros, taigi jei einam vienos pasivaikščiot kartais nenutaikau pakankamai suveržti viršutinį dirželį... nors šiaip vis tiek patogiau nei rankose neštis smile.gif pasisiuvau ir vaikjuostę tik vasarą manau būtų patogiau su ja lauke vaikščiot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2009 11 12, 22:24)
Kisu.Vistiek toks jausmas, kad galva pames biggrin.gif

tai gal padėtu goubtuvas, tas kuris prilaiko miegančio vaiko galvą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(day @ 2009 11 13, 13:38)
http://www.amazon.co...-...7468&sr=8-4
Kazi cia toks pat?Zenkliukas lyg kitoks matos ax.gif Sudomino labai smile.gif  Is kus jus siuntetes?

Savaitę nebuvom LT, atrašiau į AŽ smile.gif
Atsakyti
Niekada nesekiau temų apie nešiojimo prietaisus, tai patarkit 4u.gif
Mėnesio vaikučiui, kuris MP valgo ir valgo, tai labiausiai slingas tiktų?
Atsakyti