Įkraunama...
Įkraunama...

Medžiaginės nešioklės: slingai, vaikmaišiai,

QUOTE(Natuke @ 2009 11 08, 22:29)
kategoriškai negalima jis pavojingas gyvybei
user posted image user posted image

user posted image user posted image

user posted image
http://baby-carrier....bag-slings.html
dėja, angliškai, bet gal kas nors gali išversti ax.gif
Papildyta:
palyginimui
Teisingai paguldytas kūdikis atrodo taip:
user posted image
user posted image

Dekui Jums labai uz pasidalinima patirtimi 4u.gif Nes jau buciau nusipirkusi 4u.gif
Atsakyti
turiu klausimeli 4u.gif musu laukia ilgas skrydis (3 lektuvu pakeitimai,19val) kokia nesiokle geriausia tureti su savimi vaikjuoste,slinga su ziedais ar mai tai? nes mes issikraustom i kita sali,tad parsideda daiktu pakavimai ir siuntimai,ka is siu nesiokliu paslikti? ps mazajam tada bus 11men smile.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arbatos_puodelis @ 2009 11 09, 16:19)
turiu klausimeli  4u.gif musu laukia ilgas skrydis (3 lektuvu pakeitimai,19val) kokia nesiokle geriausia tureti su savimi vaikjuoste,slinga su ziedais ar mai tai? nes mes issikraustom i kita sali,tad parsideda daiktu pakavimai ir siuntimai,ka is siu nesiokliu paslikti? ps mazajam tada bus 11men  smile.gif aciu  4u.gif

aš pasiimčiau kaip pagrindinę slingą, nes kai daug daiktu su juo lengviau įdėti - ištraukti vaiką, o į kuprinukę įmesčiau mei tai - jeigu teks eiti didelį atstumą per aerouostą praverstų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2009 11 08, 20:29)

http://baby-carrier....bag-slings.html
dėja, angliškai, bet gal kas nors gali išversti ax.gif

galiu 4u.gif tik isvertus kur ikelti?

as galvoju apie slinga su ziedais,nes begiojimo po oro uostus lyg ir nenusimato,o jei kas turesim vezima,zinau tik tiek kad SP kompanija kuria skrisime,neleidzia tureti vezimo iki lektuvo,bet duoda kompanijos doh.gif man daugiau reiktu jei lektuve ilgojo skrydzio metu (9val)reiktu uzmigdyti ar kad nereiktu vaikytis po oro uostus (jei kartais nenoretu buti vezime) ir lektuvus... gal yra mamos kurios jau skrido su slingu ar mei tai mirksiukas.gif nes nelabai isivaizduoju kaip as bandyciau save ir mazaji susipakuot i vaikjuoste lektuve (oro uoste bent jau vietos yra biggrin.gif ) g.gif o gal imanoma? nes man vaikjuoste wub.gif
Atsakyti
QUOTE(arbatos_puodelis @ 2009 11 09, 23:26)
galiu  4u.gif  tik isvertus kur ikelti?

as galvoju apie slinga su ziedais,nes begiojimo po oro uostus lyg ir nenusimato,o jei kas turesim vezima,zinau tik tiek kad SP kompanija kuria skrisime,neleidzia tureti vezimo iki lektuvo,bet duoda kompanijos  doh.gif  man daugiau reiktu jei lektuve ilgojo skrydzio metu (9val)reiktu uzmigdyti ar kad nereiktu vaikytis po oro uostus (jei kartais nenoretu buti vezime) ir lektuvus... gal yra mamos kurios jau skrido su slingu ar mei tai  mirksiukas.gif nes nelabai isivaizduoju kaip as bandyciau save ir mazaji susipakuot i vaikjuoste lektuve (oro uoste bent jau vietos yra  biggrin.gifg.gif o gal imanoma? nes man vaikjuoste  wub.gif

Na, jeigu turi patirties su vaikjuostės rišimu, tai ji gali puikiai tikti, pvz., dvigubas kryžminis rišimas gali visada būti paruoštas ant tavęs.
user posted image

Bet jei neturi patirties, tai mažiau streso aišku, būtų su mei tai, kurį galima greitai užsirišti ir priekyje, ir ant nugaros.

Tikriausiai ne viena skrisi? Bus ir kitų suaugusių žmonių?
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2009 11 10, 14:22)
Tikriausiai ne viena skrisi? Bus ir kitų suaugusių žmonių?

skrisim as,MB ir mazylis ax.gif su vaikjuoste kaip ir susitvarkau,dideliu bedu su mazgais neturiu,bet tikriausiai teks rinktis mei tai,nes visgi daiktu bus daug...tik su mei tai as nesu tokia igudus kaip su vaikjuoste,na as ja tik siandien baigiau siuti ax.gif bet laiko dar yra smile.gif aciu merginos 4u.gif aciuks.gif nes jau pradedam daiktus pakuotis ir siusti... verysad.gif
Atsakyti
galiu  4u.gif  tik isvertus kur ikelti?

kaip ir čia

arba į kolnata@gmail.com, įkelisiu į mamasrankas - planuoju dar vieną skyrelį nešioklių skyriuje - būtent apie saugumą

geramama.lt taip pat neatsisakytų tokio straipsnio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 10 lapkričio 2009 - 18:16
QUOTE(Natuke @ 2009 11 10, 17:16)
kaip ir čia

arba į kolnata@gmail.com, įkelisiu į mamasrankas - planuoju dar vieną skyrelį nešioklių skyriuje - būtent apie saugumą

geramama.lt taip pat neatsisakytų tokio straipsnio

pora vakaru kai mazasis miega ir bus biggrin.gif nes dienos metu mes miegam kartu ax.gif o kai nemiegam tada kur nors judam,dazniausiai parkai ir muziejai,kartais kalnai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2009 11 03, 22:05)
labas, tikiosi atejai ne tik pareklamuoti turgelį biggrin.gif
aš ten vakar buvau, yra 3 slingai/vaikjuostės, šitos atrodo yra ir  sm ir daaug kengurų

Sveika,

Tikrai ne blush2.gif

del kenguru, tai man vienas praeivis pasake, kad vaikui gali issivystiti ploksciapedyste...... Kazi ar tai tiesa? g.gif
Atsakyti

! 
Mielos mamos, prašome laikytis šių taisyklių:

5. nešiukšlinti  - Jūsų atsakymai šypsenėlėmis ir  keletu žodelių: “geras”, “koks fainas…”, “tiek prisijuokiau” ir pan. neturi jokios išliekamos vertės forume,  todėl bus ištrinti.    

Pagarbiai,
Carevna
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carevna: 11 lapkričio 2009 - 12:55
Mergaites, o kokia mei tai geriau isigyt - su galvugaliu ar be?
Atsakyti
as siuvaus be ax.gif bet manau su geriau,nes vakar kai isejom pasivaikscioti ir mazasis uzmigo teko galvele prilaikyti...
Atsakyti