QUOTE(kristinuv @ 2008 04 13, 15:35)
Gal dar galetumete parasyti, ar verta eiti i tas termines pirtis Budapeste, ar labai daug zmoniu buna? Nes pvz jei buciau zinojusi koks zmoniu knibzdelynas bus Turkijoje Kleopatros baseine, tikrai buciau nejus:)
Ir kas ten yra - tik baseinai ar ir pirtys? dauguma raso, kad ejo i seceny pirti, bet as radau, kad budapeste yra nemazai pirciu, gal geriau eiti i kokia maziau turistu lankoma?
Kaip jus manote?
Aciu
Ir kas ten yra - tik baseinai ar ir pirtys? dauguma raso, kad ejo i seceny pirti, bet as radau, kad budapeste yra nemazai pirciu, gal geriau eiti i kokia maziau turistu lankoma?
Kaip jus manote?
Aciu
Aišku, kad tose didžiausiose daugiausiai žmonių lankosi, tačiau viskas priklauso nuo savaitės dienos ir paros meto Aš Szechenyi buvau paprastą savaitės dieną ryte, tai žmonių nebuvo labai daug, bet ir ne taip mažai Esu buvus Kiraly Medicinal Baths (Fo utca 82-84), tai ten visi buvo vietiniai, žmonių ne super daug ir kažkaip kur kas autentiškiau man pasirodė. Tiesa, ten vandenyje laaabai daug mineralų, tai sidabriniai papuošalai po procedūrų buvo geltoni Su balinančia dantų pasta puikiai nusivalė