As labai megstu imbiera su zuvimi ir visitena! Sutarkuoju ir su kitais prieskoniais itrinu ir kepu!!! Skanumelis!!!
Aš,atradau naują receptą,labai labai paprastutį
Paėmiau naminio jogurto įbėriau tarkuoto imbiero ir jame sumarinavau mėsą.
Nežinau dar tik šiandien sumarinavau.
Rytoj turėsiu rezultatus.
Kadangi jau išbandžiau jogurtą su garstyciomis.
Dabar padariau ekspermentą su imbieru.
Kadangi pasidariau truputėlį daug to mišinio pabandžiau išvalgyt,ir,visai nieko,aštru,bet skanu.
Paėmiau naminio jogurto įbėriau tarkuoto imbiero ir jame sumarinavau mėsą.
Nežinau dar tik šiandien sumarinavau.
Rytoj turėsiu rezultatus.
Kadangi jau išbandžiau jogurtą su garstyciomis.
Dabar padariau ekspermentą su imbieru.
Kadangi pasidariau truputėlį daug to mišinio pabandžiau išvalgyt,ir,visai nieko,aštru,bet skanu.
Ziauriai skanus imbieriniai sausainiukai, bet kaip juos gaminti neturiu supratimo (gal jau kazkas rase). O siaip dar teko ragaut tokiu imbieriniu cukrinuku, visai nieko
QUOTE(kittychan @ 2009 06 02, 03:44)
Ziauriai skanus imbieriniai sausainiukai, bet kaip juos gaminti neturiu supratimo (gal jau kazkas rase). O siaip dar teko ragaut tokiu imbieriniu cukrinuku, visai nieko
Taip, ,kad labai skan8s imbieriniai sausainiai,taip pat skanūs imbieriniai saldainiai yra nemažai nuorodų kaip juos ruošti,tik reikia noro pasiieškoti.
QUOTE(bimkutele @ 2009 06 02, 00:04)
nu bet energijos tikrai duoda kažkoks noras gerti ir gerti šią arbatą,kaip koks narkotikas
galima ir sultis su medum valgyt
o imbiero arbata puikiai tink apersalus, kosint ir t.t.
QUOTE(regna @ 2009 06 02, 21:01)
Taip, ,kad labai skan8s imbieriniai sausainiai,taip pat skanūs imbieriniai saldainiai yra nemažai nuorodų kaip juos ruošti,tik reikia noro pasiieškoti.
O gal kas esat gamine?
QUOTE(kittychan @ 2009 06 02, 16:55)
O gal kas esat gamine?
Esu gaminusi imbierinius sausainius.
Esu virusi imbierinius saldainius.
Reiks nusirpirkti imbiero ir išsivirti saldainių
Juk yra ir vaizdinė medžiaga.
QUOTE(prunskiene @ 2009 06 02, 16:20)
galima ir sultis su medum valgyt
o imbiero arbata puikiai tink apersalus, kosint ir t.t.
o imbiero arbata puikiai tink apersalus, kosint ir t.t.
čia grynas imbiero sultis kad labai aštru būtų
Turiu imbiero šaknį, jau ilgai stovi ir nežinau ką dabar daryt su juo vasarą Gal kažko pasiūlytumėt?