Įkraunama...
Įkraunama...

Imbieras

QUOTE(mildvidz @ 2009 02 12, 16:33)
...visgi visada renkuosi dziovinta nes saknis ilgai neisbus saldytuve mirksiukas.gif  thumbup.gif

drįstu paprieštarauti - laukau šviežią šaknį šaldytuve ir mažiausiai mėnesį ji visai išlaiko "formą". Nupjaunu galiuką kiek reikia, apdžiūva jis ir tolyn visai negenda, kitą kartą tiesiog nupjaunu ploną riekutę to apdžiūvusio galo ir vėl vartoju. Žinoma ir prieš miltelius nieko neturiu, tačiau šviežia yra šviežia rolleyes.gif
Atsakyti
Tai jau tikrai!!! as irgi laikau saldytuve ilgiausiai ir atrodo ta saknis puikiai, ir medziagu nepraranda. kazkur esu skaicius, kad net kameroj galima uzsaldyt, bet nebandziau, nera reikalo - juk visus metus galima nusipirkt..
Atsakyti
Isbandziau ir as jusu numyletaji imbiera smile.gif sutarkavau su citrina ir medum ir pasiryzau stiprinti imuniteta. Bet skonis tai baisus, kad ir kiek medaus dejau, nepagerejo, paskui nusprendziau, kad tai vaistas, o vaistai skanus nebuna lotuliukas.gif Laaaabai jau jis specifinis, karta esu ragavus cukruoto imbiero, tai irgi muilas ir aitrioji paprika viename, isspjoviau nenurijus blush2.gif
Tai jei vartoti kaip vaista, tai po sauksta ryte? (esu girdejus, kad laisvina pilva..)
Atsakyti
Arbatine- saldainine,
kiek žmonių,tiek nuomonių, kiek supratau nebepatiko Tau imbieras,
Noriu tavęs paklausti,kodė pati tarkavai imbierą?ar negeriau pjaustyti.
Kad,kaip išmirksta citrinos+medaus mišiny visai nieko.
Atsakyti
oho kiek idomybiu suzinojau smile.gif thumbup.gif ryt lekiu pirkti imbiero ax.gif
Atsakyti
QUOTE(arbatine_saldainine @ 2009 02 16, 18:27)
Isbandziau ir as jusu numyletaji imbiera smile.gif <...>Tai jei vartoti kaip vaista, tai po sauksta ryte? (esu girdejus, kad laisvina pilva..)

aš kai vartojau kaip vaistą, tai taip ir darydavau - to mišionio po šaukštą rytais.
kartu tuo metu dar laikiausi dietos, tai nežinau, kam laurus atiduoti, gal visas kompleksas gerai suveikė, tačiau svoris visai neblogai pasireguliavo ax.gif
Atsakyti
man jau pabodo imbierą tarkuoti - tiek daug jo sunaudoju... vis po šaukštelį, po šaukštelį tos skystimuko - ir nebėr... o vis norisi ir norisi. gal todėl jokios ligos šiais metais dar nepristojo.
Atsakyti
Mano šeimyna paskutiniu metu tai tiesiog pamišus dėl imbiero (greičiau mes su vyru, nes vaikams jis per aštrus, bet kartais ir jie pakramto saldainukų) biggrin.gif
Imbiero tyrelės su citrinom ir medumi nespėju daryt, per kokias 4 dieneles išlaižėm kaip meškos medų apie 1 litrą to skanėsto. O ir imbiero šaknį cukruje mėgstam, kažkaip anksčiau man nelabai patikdavo, o dabar labai tinka.
Šiandien reiks bandyt imbierinius sausainiukus kepti, žiūrėsim kas išeis biggrin.gif
Atsakyti
Diniuks, 4u.gif Skanių imbierinių sausainių 4u.gif
Pasidalink įspdžiais,kaip seksis.
Sekmės 4u.gif
Atsakyti
receptuko norisi... blush2.gif
Atsakyti
skaitancioms angliskai
http://www.thekitchn...nd-tools-077470
Atsakyti
Aš tai perku imbierą cukruje ir imbiero miltelius Kauno urmo bazėje. Kiek atsimenu imbiero gabaliukai kainuoja 1,39Lt už 100gr. Imbiero milteliai panašiai kainuoja, apie 1,30Lt. Nuo peršalimo labai gerai cinamono milteliai arba lazdelės. Dedu į vandenį imbiero šaknį arba miltelius, cinamono, kardamono, kelis grūdelius juodojo pipiro, kadagio uogų ir toliau pagal fantaziją. Tam skyrelyje yra daug visokių arbatų, kavos pupelių ajurvedinių prieskonių.
Asortimentą pasižiūrėti galima www.sveikatosstilius.lt
smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti