Įkraunama...
Įkraunama...

Imbieras

QUOTE(noir1 @ 2007 01 23, 16:52)
Sakykite merginos.ar galima perdozuoti imbiero lotuliukas.gif  blush2.gif man ta arbatėlė su medimi ,imbieru ir citrina taip patinka galėčiau gerti ir gerti,tik pagalvojau ar ji nekenksminga jei gersiu 2-3 k per dieną ax.gif

man irgi buvo kilęs šis klausimas, bet kažkaip pažvejojau internete info ir neaptikau, kad kažkur kalbėtų apie kenksmingumą. Man netgi vienas pagrindinių rodiklių apie tai, kad nekenkia, buvo, tai, kad kažkur skaičiau, jog imbieras padeda nuo supimo ligos ir nėščiosioms nuo rytinių pykinimų ir VISAI NEKENKIA VAISIUI. Va taip save ir nuraminau. smile.gif O dar pasvarsčius, taigi kavos irgi išgeriu per dieną 2-3 puodelius, nors ir žinau, kad jos tikrai rekomenduoja per daug negerti. unsure.gif
Atsakyti
Ačiū,o tai galvoju kaip čia su tuo perdozavimu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tai imbieras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Arbata kliukinu ir kliukinu per visa diena. O nuo persalimo tai tikrai super,veikia:

susitarkuoju i puodeli imbiero,uzpilu verdanciu vandeniu,palaukiu kol siek tiek atves.Tada idedu citrinos ir sauksteli medaus. Bet svarbiausia: tureti pasiruosus susitarkavus viena skiltele cesnako ant sauksto ir medaus sauksteli uzsideti. Viska nusinesti iki lovos ax.gif . Nuryti cesnaka su medum ir isgert arbatos paruostos, ir ciucia liulia. Ryt busit be jokiu persalimo simptomu drinks_cheers.gif
Atsakyti
As taip pat labai megstu sita geri. Dedu i salotas , bet pastebejau kad prie jo visur labai dera citrinos sultys. Pabandykit kada i kotletu farsa imaisyti smulkiai pjaustyto imbiero. Skonis pasakiskas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarlota @ 2007 02 09, 19:24)
Man tai imbieras thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Arbata kliukinu ir kliukinu per visa diena. O nuo persalimo tai tikrai super,veikia:

susitarkuoju i puodeli imbiero,uzpilu verdanciu vandeniu,palaukiu kol siek tiek atves.Tada idedu citrinos ir sauksteli medaus. Bet svarbiausia: tureti pasiruosus susitarkavus viena skiltele cesnako ant sauksto ir medaus sauksteli uzsideti. Viska nusinesti iki lovos  ax.gif . Nuryti cesnaka su medum ir isgert arbatos paruostos, ir ciucia liulia. Ryt busit be jokiu persalimo simptomu  drinks_cheers.gif

Ir aš taip darau,man labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
Ir aš pradėjau šią žiemą imbierą naudot, nes draugė pasigyrė, kad jau visus metus neserga peršalimo ligomis, nes naudoja imbierą. Žinot, tiksliai nenusivyliau. Paskutinės epidemijos metu visi namiškiai (vyras ir 3 vaikai) sirgo, o aš išsilaikiau. Matyt, tas imbieras tikrai turi poveikį thumbup.gif Buvau pasidariusi tarkuotos imbiero šaknies sulčių, citrinos ir medaus mišinį. Liuks, netgi skanu, o paskui pradėjau naudot cukatinį imbierą. Daug paprasčiau: tarkuot nereikia, paprasčiausiai sukramtai imbierinį sukatą su citrinos-medaus arbata ir liuks! thumbup.gif
Atsakyti
imbieru arbata - siu metu atradimas thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi labai skanu tarkuoto imbiero, citrinos ir medau arbatėlė thumbup.gif Ir labai svieka smile.gif
Atsakyti
nuo visu ligu ir stiprinimui imuniteto 2oogr imbiero 200gr citrinos 200grkonjako viska sumaisai ir i diena po sauksta ryte ir vakare patikekit sveika ir skanu thumbup.gif
Papildyta:
ir tarpkitko daznai geriant arbata su imbieru gali gautis elergija piktnaudziaut imbieru negalima
Atsakyti
As jums pasakysiu superini recepta su imbieru nuo gripo.Pati geriu ir seimyna girdau! thumbup.gif
Vaistai nuo kosulio ir slogos

1 imbiero saknis
1 citrina
3 saukstai medaus

Imbiera su citrina sumalti per mesmale.Ideti medaus,ir viska sumakaluoti.I virinta,bet pravesusi vandeni deti sauksteli tos mases ir gerti kaip arbata.Neskanu,bet veiksminga.

Beje,ta arbatele gerai padeda,kai tik atsiranda sloga ar kosulys.Aisku jei isgersit tik viena karta tai tikrai nepades.
Atsakyti
As darau imbiero sviesta : i sviesta itarkuoju imbiero gabaliuka, ispaudziu citrinos sulciu ir gerai issuku. Sviesta suvynioju i folija kaip desrele ir idedu i saldymo kamera. Kai prireikia, atsipjaunu griezineli. Labai skanu uzdeti ant grilyje keptos lasisos, o ir prie paustienos tinka. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 08 07, 16:47)
As darau imbiero sviesta : i sviesta itarkuoju imbiero gabaliuka, ispaudziu citrinos sulciu ir gerai issuku. Sviesta suvynioju i folija kaip desrele ir idedu i saldymo kamera. Kai prireikia, atsipjaunu griezineli. Labai skanu uzdeti ant grilyje keptos lasisos, o ir prie paustienos tinka.  thumbup.gif

liux idėja thumbup.gif
Atsakyti