Įkraunama...
Įkraunama...

Imbieras

as bandziau ieskoti imbiero saknies, bet niekur nerandu..kur jus randate jos pirkti? g.gif bandzau maximoj darzoviu skyriuje, bet neuzmaciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2007 01 21, 23:26)
as bandziau ieskoti imbiero saknies, bet niekur nerandu..kur jus randate jos pirkti?  g.gif  bandzau maximoj darzoviu skyriuje, bet neuzmaciau  schmoll.gif

Tai,kad tikrai yra-ir turguj beveik kiekvienam daržovių skyriuj pačam prieky padėta.IKI yra prie raugintų kopūstų,fasuotų virtų burokėlių,krapų.
O Maximose dabar padarytos tokios kaip sveikatos salelės.Atskirai sukrauta vaistažolių arbatos,medus,žurnalai apie sveikatą ir krepšys imbierų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2007 01 21, 23:03)
Tai,kad tikrai yra-ir turguj beveik kiekvienam daržovių skyriuj pačam prieky padėta.IKI yra prie raugintų kopūstų,fasuotų virtų burokėlių,krapų.
O Maximose dabar padarytos tokios kaip sveikatos salelės.Atskirai  sukrauta vaistažolių arbatos,medus,žurnalai apie sveikatą ir krepšys imbierų mirksiukas.gif

tai jau jauciu akd taip gerai ieskojau ri neradau doh.gif kita karta kai eisiu per parduotuviu reikes labiau atsimerk.. lotuliukas.gif dekui labai uz patarimus, siandien ieskosiu tu sakneliu bigsmile.gif
Atsakyti
Va taip atrodo:
user posted image
Atsakyti
kaip atrodo as mazdaug zinau, uztat ir neradau niekaip biggrin.gif nieko siandien ieskosiu kol rasiu rolleyes.gif
Atsakyti
laba diena mielosios gal galit man blondinei kas pasakyt reikia ta imbiero sakni nuskust ar ne pries vartojant
Atsakyti
QUOTE(levanite @ 2007 01 23, 13:41)
laba diena mielosios gal galit man blondinei kas pasakyt reikia ta imbiero sakni nuskust ar ne pries vartojant

reikia. Ji nusiskuta lengvai, kaip morka. tik gal kiek nepatogu kiek dėl jos visokių išsikišimų, tokios netaisyklingos formos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 01 23, 14:28)
reikia. Ji nusiskuta lengvai, kaip morka. tik gal kiek nepatogu kiek dėl jos visokių išsikišimų, tokios netaisyklingos formos rolleyes.gif

as noriu pasidaryt ta misinuka kur skatina medziagu apykaita tai nusipirkau 100g imbiero ir viena citrina kiek mazdaug reiktu det saukstu medaus
Atsakyti
QUOTE(levanite @ 2007 01 23, 14:31)
as noriu pasidaryt ta misinuka kur skatina medziagu apykaita tai nusipirkau 100g imbiero ir viena citrina kiek mazdaug reiktu det saukstu medaus

man atrodo nieko labai nesugadinsi įdėjusi apytiksliai g.gif dėk apie trečdalį visko ir bus čiki. Medaus tokiu atveju gautųsi maždaug nepilna stiklinė unsure.gif
P.S. jei imbierą tarkuosi rankomis, nenustebk, kad liks tokių plaušelių, čia taip turi būti, jie ir nesusitarkuos, tiesiog maksimaliai išspaudžius išmesk ir tiek tuos plaušus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 23 sausio 2007 - 13:45
as vakar pasigaminau ta kosele..visi namai kvepejo nuo imbiero ir citrinos bigsmile.gif gavosi visas litras bigsmile.gif ir skanu labai..mano mama tai aplink zujo ir vis po saukstuka kabindavo..sako baisuminiskai skanu lotuliukas.gif tai dabar vartosiu sita geri, ziureism kas bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sakykite merginos.ar galima perdozuoti imbiero lotuliukas.gif blush2.gif man ta arbatėlė su medimi ,imbieru ir citrina taip patinka galėčiau gerti ir gerti,tik pagalvojau ar ji nekenksminga jei gersiu 2-3 k per dieną ax.gif
Atsakyti
nu, 2-3 kartai tikrai yra nedaug:)
Atsakyti