as bandziau ieskoti imbiero saknies, bet niekur nerandu..kur jus randate jos pirkti? bandzau maximoj darzoviu skyriuje, bet neuzmaciau
QUOTE(Daisiuke @ 2007 01 21, 23:26)
as bandziau ieskoti imbiero saknies, bet niekur nerandu..kur jus randate jos pirkti? bandzau maximoj darzoviu skyriuje, bet neuzmaciau
Tai,kad tikrai yra-ir turguj beveik kiekvienam daržovių skyriuj pačam prieky padėta.IKI yra prie raugintų kopūstų,fasuotų virtų burokėlių,krapų.
O Maximose dabar padarytos tokios kaip sveikatos salelės.Atskirai sukrauta vaistažolių arbatos,medus,žurnalai apie sveikatą ir krepšys imbierų
QUOTE(Papugele @ 2007 01 21, 23:03)
Tai,kad tikrai yra-ir turguj beveik kiekvienam daržovių skyriuj pačam prieky padėta.IKI yra prie raugintų kopūstų,fasuotų virtų burokėlių,krapų.
O Maximose dabar padarytos tokios kaip sveikatos salelės.Atskirai sukrauta vaistažolių arbatos,medus,žurnalai apie sveikatą ir krepšys imbierų
tai jau jauciu akd taip gerai ieskojau ri neradau kita karta kai eisiu per parduotuviu reikes labiau atsimerk.. dekui labai uz patarimus, siandien ieskosiu tu sakneliu
kaip atrodo as mazdaug zinau, uztat ir neradau niekaip nieko siandien ieskosiu kol rasiu
laba diena mielosios gal galit man blondinei kas pasakyt reikia ta imbiero sakni nuskust ar ne pries vartojant
QUOTE(levanite @ 2007 01 23, 13:41)
laba diena mielosios gal galit man blondinei kas pasakyt reikia ta imbiero sakni nuskust ar ne pries vartojant
reikia. Ji nusiskuta lengvai, kaip morka. tik gal kiek nepatogu kiek dėl jos visokių išsikišimų, tokios netaisyklingos formos
QUOTE(jolaxus @ 2007 01 23, 14:28)
reikia. Ji nusiskuta lengvai, kaip morka. tik gal kiek nepatogu kiek dėl jos visokių išsikišimų, tokios netaisyklingos formos
as noriu pasidaryt ta misinuka kur skatina medziagu apykaita tai nusipirkau 100g imbiero ir viena citrina kiek mazdaug reiktu det saukstu medaus
QUOTE(levanite @ 2007 01 23, 14:31)
as noriu pasidaryt ta misinuka kur skatina medziagu apykaita tai nusipirkau 100g imbiero ir viena citrina kiek mazdaug reiktu det saukstu medaus
man atrodo nieko labai nesugadinsi įdėjusi apytiksliai dėk apie trečdalį visko ir bus čiki. Medaus tokiu atveju gautųsi maždaug nepilna stiklinė
P.S. jei imbierą tarkuosi rankomis, nenustebk, kad liks tokių plaušelių, čia taip turi būti, jie ir nesusitarkuos, tiesiog maksimaliai išspaudžius išmesk ir tiek tuos plaušus
as vakar pasigaminau ta kosele..visi namai kvepejo nuo imbiero ir citrinos gavosi visas litras ir skanu labai..mano mama tai aplink zujo ir vis po saukstuka kabindavo..sako baisuminiskai skanu tai dabar vartosiu sita geri, ziureism kas bus
Sakykite merginos.ar galima perdozuoti imbiero man ta arbatėlė su medimi ,imbieru ir citrina taip patinka galėčiau gerti ir gerti,tik pagalvojau ar ji nekenksminga jei gersiu 2-3 k per dieną
nu, 2-3 kartai tikrai yra nedaug:)