Įkraunama...
Įkraunama...

Imbieras

QUOTE(jadzka @ 2005 05 19, 10:02)
g.gif reiks pabandyt...
O kaip tiksliai darai?

As tiesiog pritarkuoju imbiero,cesnako truputi juros druskos ir istrinu vistiena .Palieku keliom valandom. Po to i kepimo maiseli ir i orkaite. Pradziai pabandyk mazesni kieki gal nepatiks. Nors musu seimyna labai megsta. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Silwer @ 2005 05 19, 10:47)
As tiesiog pritarkuoju imbiero,cesnako truputi juros druskos  ir istrinu vistiena .Palieku keliom valandom. Po to i kepimo maiseli ir i orkaite. Pradziai pabandyk mazesni kieki  gal nepatiks. Nors musu seimyna labai megsta. thumbup.gif


Imbieras ir man, ir mano vyriškiui patinka smile.gif
Dar sako, kad vyrams imbieras potenciją kelia...... :mirksiukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bea: 19 birželio 2005 - 23:07
QUOTE(jadzka @ 2005 05 19, 10:51)
Imbieras ir man ir mano vyriškiui patinka smile.gif
Dar sako, kad vyrams imbieras potensiją kelia......  :mirksiukas

Kelia,kelia drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Silwer @ 2005 05 19, 11:21)
Kelia,kelia  drinks_cheers.gif


thumbup.gif

drinks_cheers.gif

Na tai kai užšersiu savo vyriškį...
Atsakyti
Imbieriniai ledai
(8 porcijos)

2 šaukštai džino
2 šaukštai susmulkinto kristalizuoto imbiero (čia ko gero tas vadinamas "džiovintas")
500 g vanilinių ledų, truputį atšildytų
supjaustyto kristalizuoto imbiero (nebūtina)


1. Nedideliame inde ant mažos ugnies pašildykite džiną. Nuimkite nuo ugnies ir sudėkite kristalizuoto imbiero gabaliukus. Uždenkite ir palikite kambario temperatūroje 1 valandai.
2. Įmaišykite džino mišinį į ledus. Sudėkite į 20x10 cm indą. Uždenkite ir padėkite į šaldytuvą iki sukietės. Galite laikyti šaldymo kameroje iki 48 valandų.
3. Specialiu šaukštu ledams sudėkite desertą į indelius desertui. Jei norite, papuoškite kristalizuotu imbieru.


Atsakyti
siandien ragavau to imbiero..jis ten kazkokiam marinate plaukiojo. siaubas kazkoks - visa gerkle isgrauze.jau toks astrus skonis kad ojojio.. sad.gif gailiuosi, kad paragavau sad.gif
bet siaip su juo susi daro
Atsakyti
mano draugė gamina šparagines pupeles su faršu ir užpila tokiu imbieriniu padažu. labai skanu. thumbup.gif .. padažui reikia 1 citrinos sulčių,pora šaukstelių medaus, krakmolo šaukštas,vandens, sojos padažo ir tarkuoto imbiero (arba miltelių jei neturi šviežios šaknies).
Atsakyti
tik prieš pora savaičių atradau šviežią imbierą, nes su milteliais nelabai žinodavau ką daryti. ax.gif
Pasrodo tai gana vertas dėmesio dalykas, pagal aprašymus labai tinka persišaldymo profilaktikai, bendram organizmo atsparumui pakelti, sanarių lankstumui didinti. Mama turėjo iš laikraščio ištrauktą receptą:

0,5 l natūralaus medaus
300 g imbiero šaknies
2 citrinos.
Imbierą nulupti ir sutarkuoti, citrinas nuplauti ir sutarkuoti su visa odele, viską sumaišyti. Aš smulkinau blenderyje, tai labai gerai susismulkino ir gavosi 1 litras mišinio. Naudoti po 1 valgomą šaukštą 3 k. per dieną.

Vyrui dažnai paskauda gerklę, tai sakė šitas mišinukas gerai numalšina skausmą. Valgant jis gaunasi toks aitrus, bet tuoj nuryjus labai sušyla gerklė, kaip spirito išgėrus thumbup.gif
plius, rašoma, kad tinka svoriui reguliuoti, nes aktyvina medžiagų apykaitą, va koks geras dalykas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 15 sausio 2007 - 11:27
QUOTE(jolaxus @ 2007 01 15, 11:25)
tik prieš pora savaičių atradau šviežią imbierą, nes su milteliais nelabai žinodavau ką daryti.  ax.gif
Pasrodo tai gana vertas dėmesio dalykas, pagal aprašymus labai tinka persišaldymo profilaktikai, bendram organizmo atsparumui pakelti, sanarių lankstumui didinti. Mama turėjo iš laikraščio ištrauktą receptą:

0,5 l natūralaus medaus
300 g imbiero šaknies
2 citrinos.
Imbierą nulupti ir sutarkuoti, citrinas nuplauti ir sutarkuoti su visa odele, viską sumaišyti. Aš smulkinau blenderyje, tai labai gerai susismulkino ir gavosi 1 litras mišinio. Naudoti po 1 valgomą šaukštą 3 k. per dieną.

Vyrui dažnai paskauda gerklę, tai sakė šitas mišinukas gerai numalšina skausmą. Valgant jis gaunasi toks aitrus, bet tuoj nuryjus labai sušyla gerklė, kaip spirito išgėrus thumbup.gif
plius, rašoma, kad tinka svoriui reguliuoti, nes aktyvina medžiagų apykaitą, va koks geras dalykas  mirksiukas.gif



O as toki misini uzpilu karsu vandeniu, gaunasi thumbup.gif arbatele. Labai gerai stovi stiklainyje uzdarytas ir idetas saldytuve. Tik citrina as smulkiai pjaustau, o ne tarkuoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agotas @ 2007 01 16, 17:04)
O as toki misini uzpilu karsu vandeniu, gaunasi  thumbup.gif  arbatele. Labai gerai stovi stiklainyje uzdarytas ir idetas saldytuve. Tik citrina as smulkiai pjaustau, o ne tarkuoju ax.gif

pabandžiau šįryt arbatėlę pasidaryti, tikrai liux gavosi drinks_cheers.gif
tik va susimąsčiau, kad gal reikėtų ne karštu, o šiltu vandeniu pilti, nes ir medus ir citrina praranda savo teigiamą poveikį užplikyti g.gif
Atsakyti
medu ir citrina galima veliau idet, vistiek verdancios negeri. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mamushka @ 2007 01 17, 11:25)
medu ir citrina galima veliau idet, vistiek verdancios negeri. rolleyes.gif

nu teisybė, jei atskirai viską dedi, aš mat turėjau mišinuką, tai ant jo ir pyliau. ale skonis tai niam niam thumbup.gif
Atsakyti