Sveiki, gal pasidalinkit kaip ruosiami patiekalai su imbieru, kaip ji galima butu islaikyti ilgesi laika, ar galima saldyti ? Ir apskritai kur jis labiausiai tinka...
Pyragao su imbieru (rasi naminiu pyragu temoj viena tikrai), vishtienos patiekalai, aplamai azijietishka virtuve visa su imbieru.. As ji labai megstu
DZIOVINTO IMBIERO CUKRUJE GABALIUKAI LABAI VEIKSMINGI PERSISALDZIUS. REIKIA TIK KUO SMULKIAU SUKRAMTYTI, UZGERI ARBATA IR PERSISALDYMO BEI GERKLES PERSTEJIMO KAIP NEBUTA:)
oj as tai tuos cukatinius imbierus kai nusiperku, tai iskart visa maiseli suedu... man taip skanu
O kur jo galima nusipirkti? Niekur nemaciau, tiksliau neieskojau.
Labai skanus imbieriniai sausainukai, Soprano ledu parduotuvytej yra
Labai skanus imbieriniai sausainukai, Soprano ledu parduotuvytej yra
QUOTE (Mera @ 2004 08 31, 10:40) |
O kur jo galima nusipirkti? Niekur nemaciau, tiksliau neieskojau. Labai skanus imbieriniai sausainukai, Soprano ledu parduotuvytej yra |
Presto arbatinese. 100 g maishelis kainuoja keturi litai su kazkiek ten centu. Mano draugas paragavo ir pareiske, kad skonis kaip muilo O man ziauriai patinka...
O jei imbiero prieskonis ta prasme milteliai toki sumalti tai kur tada ji deti ? Apsvieskit mamkos
QUOTE (P@nter@ @ 2004 08 31, 15:58) |
O jei imbiero prieskonis ta prasme milteliai toki sumalti tai kur tada ji deti ? Apsvieskit mamkos |
i sausainius, i vistienos patiekalus, i ryzius, zuvi ir t.t.
DEDU I MESOS PATIEKALUS,O DAR LABAI SKANU SVIEZIAI ISSPAUSTAS MORKU SULTIS I BLENDERI SI TRUPUCIU IMBIERO IR ISPLAKTI
Imbieriniai sausainukai
200 g cukraus, 200 g sviesto ir 100 g medaus sildomam iki vientisos mases. Veliau imusami 3 kiausiniai, iberiama apie 300 g miltu ir tarkuoto imbiero pagal skoni. Uzminkyte tesla kociojama 0,5 cm storio lakstu ir supjaustoma kvadrateliais. Kepami 200`C orkaiteje ~10-15 min.
200 g cukraus, 200 g sviesto ir 100 g medaus sildomam iki vientisos mases. Veliau imusami 3 kiausiniai, iberiama apie 300 g miltu ir tarkuoto imbiero pagal skoni. Uzminkyte tesla kociojama 0,5 cm storio lakstu ir supjaustoma kvadrateliais. Kepami 200`C orkaiteje ~10-15 min.
o as ji ne tik kaip maista bet ir kaip vaista pavartoju.
va, turejau problema su sinusitu ir buvau nescia, ne kokius vaistus gerti gali. tai viena raganele patare-susitarkuoti imbiero sakni ir tyrele uzsideti ant skaudamos vietos(kakta ar kt.) ir palaikyti kiek galima ilgiau. jausmas tai toks degigantis. bet apsipranti. kai jau nebejauti deginimo gali nuimti. skausmas buna kur kas sumazejes ar ilgesniam laikui pranyksta.
dar labai megstu arbata imbierine gerti. tik reikia nepadauginti. sutarkuoti imbiera, ideti citrinos ir medaus.
sveika, skanu, kitoniska.....
va, turejau problema su sinusitu ir buvau nescia, ne kokius vaistus gerti gali. tai viena raganele patare-susitarkuoti imbiero sakni ir tyrele uzsideti ant skaudamos vietos(kakta ar kt.) ir palaikyti kiek galima ilgiau. jausmas tai toks degigantis. bet apsipranti. kai jau nebejauti deginimo gali nuimti. skausmas buna kur kas sumazejes ar ilgesniam laikui pranyksta.
dar labai megstu arbata imbierine gerti. tik reikia nepadauginti. sutarkuoti imbiera, ideti citrinos ir medaus.
sveika, skanu, kitoniska.....