Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas V tema

Tarkim, mano maitinimosi rezultatai pradėjo matytis visai neseniai. Tiesa, nesu taip žiauriai susivaržius ir saldainių leidžiu sau.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 09 15, 21:30)
Visus iš eilės  lotuliukas.gif

O sakyk, kada pradėjo matytis tavo maitinimosi rezultatai?

po poros savaiciu- pirma, ka pastebejau - dingo tinimas, po menesio kojose, vietomis dar buvo duobuciu...koridoriuje didelis veidrodis, pradzioj, kai pro ji eidavau, matydavau toki vaizdeli unsure.gif po menesio jau nebemaciau smile.gif gal suspaudus ir buvo, bet oda nuo judesio taip nebesisklaidydavo..ant koju uzp dalyje dar yra gabalas "laisvu" lasiniu, suimant dar vietomis jaucias gumbulai, nemoku net paaiskint, bet nebe sitaip smile.gif
Papildyta:
ir sian drauge pastabejo, kad mano kojos sukudo ...paskutini karta matemes pries 3 savaites
Atsakyti
QUOTE(Mღntvile @ 2009 09 15, 21:05)
po poros savaiciu- pirma, ka pastebejau - dingo tinimas, po menesio kojose, vietomis dar buvo duobuciu...koridoriuje didelis veidrodis, pradzioj, kai pro ji eidavau, matydavau toki vaizdeli unsure.gif  po menesio jau nebemaciau smile.gif gal suspaudus ir buvo, bet oda nuo judesio taip nebesisklaidydavo..ant koju uzp dalyje dar yra gabalas "laisvu" lasiniu, suimant dar vietomis jaucias gumbulai, nemoku net paaiskint, bet nebe sitaip smile.gif
Papildyta:
ir sian drauge pastabejo, kad mano kojos sukudo ...paskutini karta matemes pries 3 savaites

Na, įdomiau bus, kaip viskas bus po metų. Mano patirtis šiuo klausimu gerokai didesnė- savim rimtai rūpinuosi pustrečių metų.
Atsakyti
QUOTE(Mღntvile @ 2009 09 15, 17:56)
neilgai dar, bet skirtumas akivaizdus. Visiskai oda pasikeicia per 80 dienu, as nuo liepos men kazkas, su siokiais tokiais nukrypimais ax.gif

Nuo šiandien bandau tokia kryptimi keisti mitybą happy.gif tik gal nepavyks visiškai išvengti daržovių, nes gaila būtų išmetinėti ką turiu wink.gif O prie ko priskirti riešutus, angliavandenių ar daugiau baltymų su riebalais? mastau.gif

QUOTE(Mღntvile @ 2009 09 13, 23:45)
radau stai ka: 30 g cereals ready to eat (sausi pusryciai su grudais, cia raso mills firmos, pas mus nera ligtai tokiu g.gif  ) aprupina 100% kai kuriu reikalingu vitaminu, nurodytu murad papilduose: C, E, Thiamin, riboflavin, niacin, folate, B12, B5, calcis, gelezis, cinkas, magnis.

radau, kad ir kelloggs tas pats thumbup.gif

Mღntvile kokius dribsnius aprūpinančius organizmą reikalingus organiznui rekomenduotum valgyti? mirksiukas.gif Šiaip kas rytą valgau avižinę košę, bet gal yra kokie "vitaminingesni"? biggrin.gif

QUOTE(susidomejus @ 2009 09 13, 22:15)
Dekolte zona irgi pamasazuot reikia ir pastangrint. Bet cia ne ta tema smile.gif

susidomejus gal gali įmesti nuorodą tos temos 4u.gif
Atsakyti
Kas per nesąmonė atsisakyti daržovių? blink.gif
Kiekvieną dieną valgau dabar šviežias morkas, burokėlius, pomidorus. Būtų kvaila atsisakyti jų šiuo metu. Aišku, ne parduotuvines.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaižgantė: 16 rugsėjo 2009 - 13:49
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 15, 22:06)
Na, įdomiau bus, kaip viskas bus po metų. Mano patirtis šiuo klausimu gerokai didesnė- savim rimtai rūpinuosi pustrečių metų.

kantri esi 4u.gif

QUOTE(ernesin @ 2009 09 16, 14:28)
Nuo šiandien bandau tokia kryptimi keisti mitybą happy.gif tik gal nepavyks visiškai išvengti daržovių, nes gaila būtų išmetinėti ką turiu wink.gif O prie ko priskirti riešutus, angliavandenių ar daugiau baltymų su riebalais? mastau.gif
Mღntvile kokius dribsnius aprūpinančius organizmą reikalingus organiznui rekomenduotum valgyti? mirksiukas.gif  Šiaip kas rytą valgau avižinę košę, bet gal yra kokie "vitaminingesni"? biggrin.gif

man irgi sunku del darzoviu, pilnas saldytuvas obuoliu, pomidoru, agurku, morku biggrin.gif bet dabar nors nebeuzkandziauju jais, bijau angliavandeniu pertekliaus... ir norisi dar biski tuos rietus apmazinti biggrin.gif riesutai yra riebalai ir baltymai - svarbu nepadauginti ju, nedaugiau 1/4d. stiklines smile.gif
Iki siol ir as avizu kose virdavausi, primesdavau dziovintu vaisiu, riesutu, saukstelis medaus...pakeitimui nusipirkau nestle sausu pusryciu su cinamonu- labai jau daug vitaminu ten sumineta smile.gif manau, kad vitaminingesne uz paprasta, nors tiksliai nzn g.gif minusas - cukrus
Atsakyti
QUOTE(Mღntvile @ 2009 09 16, 13:55)
Iki siol ir as avizu kose virdavausi, primesdavau dziovintu vaisiu, riesutu, saukstelis medaus...pakeitimui nusipirkau nestle sausu pusryciu su cinamonu- labai jau daug vitaminu ten sumineta smile.gif manau, kad vitaminingesne uz paprasta, nors tiksliai nzn g.gif minusas - cukrus

schmoll.gif
Riešutai valgimi tik vieni. Jeigu juos su kažkuo maišai, tai jau nebe sveika mityba. Be to, riešutus reikėtų gerokai pamirkyti prieš valgant.Džiovintus vaisius taip pat.
Bet kokie sausi pusryčiai taip pat neturi nieko bendro su sveika mityba.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 16, 14:44)
Kas per nesąmonė atsisakyti daržovių?  blink.gif
Kiekvieną dieną valgau dabar šviežias morkas, burokėlius, pomidorus. Būtų kvaila atsisakyti jų šiuo metu. Aišku, ne parduotuvines.

as valgau normuotai, nes mano dar pilnas uzp is sios vasaros biggrin.gif
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 16, 15:18)
schmoll.gif
Riešutai valgimi tik vieni. Jeigu juos su kažkuo maišai, tai jau nebe sveika mityba. Be to, riešutus reikėtų gerokai pamirkyti prieš valgant.Džiovintus vaisius taip pat.
Bet kokie sausi pusryčiai taip pat neturi nieko bendro su sveika mityba.

as ant riebios zuvies migdolo riesutu patarkuoju, zuvis skanesne smile.gif
as nesu labai pasinesus ant sveikos mitybos ax.gif man svarbiau, kad nuo mitybos celiulito nebutu...celiulitui nera svarbu kokie angliavandeniai- ar obuolys, ar pica, svarbu ju norma...bet faktas, kad is picos antioksidantu negausi, o jie butini sveikai odai smile.gif todel gaunat angliavandenius is vaisiu, ir darzoviu - dviguba, gal net ir triguba nauda smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mღntvile: 16 rugsėjo 2009 - 15:11
QUOTE(Mღntvile @ 2009 09 16, 15:09)
as valgau normuotai, nes mano  dar pilnas uzp is sios vasaros biggrin.gif

as ant riebios zuvies migdolo riesutu patarkuoju, zuvis skanesne smile.gif
as nesu labai pasinesus ant sveikos mitybos ax.gif man svarbiau, kad nuo mitybos celiulito nebutu...celiulitui nera svarbu kokie angliavandeniai- ar obuolys, ar pica, svarbu ju norma...bet faktas, kad is picos antioksidantu negausi, o jie butini sveikai odai smile.gif todel gaunat angliavandenius is vaisiu,  ir darzoviu - dviguba, gal net ir triguba nauda smile.gif

Na, žiūrėsim, ką rašysi po metų taip viską skaičiuodama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 16, 16:14)
Na, žiūrėsim, ką rašysi po metų taip viską skaičiuodama biggrin.gif

bet cia nereikia nieko skaiciuoti, tiesiog tureti supratima apie tai: skirti angliavandenius, nuo baltymu ir riebalu; zinot ju proporcijas, viskas toliau "is akies"...ir galu gale sotumo jausmas yra visu svarbiausia biggrin.gif baltymai, riebalai - sotina, angliav tik energijos duoda...
Atsakyti
QUOTE(Mღntvile @ 2009 09 16, 15:43)
bet cia nereikia nieko skaiciuoti, tiesiog tureti supratima apie tai: skirti angliavandenius, nuo baltymu ir riebalu; zinot ju proporcijas, viskas toliau "is akies"...ir galu gale sotumo jausmas yra visu svarbiausia biggrin.gif baltymai, riebalai - sotina, angliav tik energijos duoda...

Teoriškai- gal, praktiškai man svarbiau, ko išties norisi. Jei šiandien norisi silkės su burokėliais- valgau silkę su burokėliais; jei šiandien man norisi troškinio- valgau troškinį. O tas didelis matavimas ir svarstymas gali susargdinti...Rašau iš savo praktikos: buvo laikas, kai užsiimdama organizmo valymu pedantiškai žiūrėjau, ką valgau. Kuo tai baigėsi? Apetitas dingo...Aš vakare prisimindavau, kad dieną nieko nevalgiau, nes visiškai nesinorėjo... doh.gif Tiesiog praradau valgymo malonumą.
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 09 16, 14:28)

Jeigu turi omenyje, kad sm yra tema apie masazavimosi budus-tai jos nera. Siaip parasiau, kad siaip tai kita tema, o ne apie celiulita smile.gif
Atsakyti