Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas V tema

QUOTE(Mღntvile @ 2009 09 15, 17:56)
neilgai dar, bet skirtumas akivaizdus. Visiskai oda pasikeicia per 80 dienu, as nuo liepos men kazkas, su siokiais tokiais nukrypimais ax.gif - nesugebu visiskai atsisakyt saldumynu ax.gif  rugseji 1, visas rugsejis ir spalis - gimtadieniu metas... biggrin.gif

As specialiai nesilaikau tos Atkinso dietos (tik vakar apie ja apsikaiciau). Liepos men, kai susigribau gydyt savo celiulita, atsisakiau darzoviu, valgiau daug baltymu ir svoris neaugo, oda taisesi "ant akiu".
Bet, kaip ir rasiau, sitaip galima tik pora savaiciu, paskui vistiek i diena turi suvalgyt min 300 g vaisiu/darzoviu (angliavandeniu), del  dregmes odai ir kt. smile.gif

Pabandyk vaisius valgyti tik ryte, ant tuscio skrandzio, kad butu pirmas valgymas. O po 12 valandos jau gali valgyti, ka tu nori. Darzoves galima visa diena valgyti, pagardinti alyvuogiu aliejum, kad geriau pasisavintu, jos dera su viskuo, nes jos nera skaitomos neutralus patiekalas, tinkantis vienas arba prie mesos, arba prie bulviu, bet ne viskas kartu. Aisku, pupeles ir bulves yra krakmolingi, tai juos tik vienus, arba su lengvomis vandeningomis darzovemis vertetu valgyt. Sitaip jas valgant nei svoris dideja, nei skysciai kaupiasi, o ir zarnyno veikla tikrai pagerina. Isbandyta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 09 15, 17:52)

mane atv - bere veida spuogais ir zaizdos menesiais negydavo, kol valgiau vien tiksavo koses ir darzoves...
Pakviesiu drauge isijungt i diskusija apie valyma klevu sirupu, ji bande smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2009 09 15, 18:11)
Pabandyk vaisius valgyti tik ryte, ant tuscio skrandzio, kad butu pirmas valgymas. O po 12 valandos jau gali valgyti, ka tu nori. Darzoves galima visa diena valgyti, pagardinti alyvuogiu aliejum, kad geriau pasisavintu, jos dera su viskuo, nes jos nera skaitomos neutralus patiekalas, tinkantis vienas arba prie mesos, arba prie bulviu, bet ne viskas kartu. Aisku, pupeles ir bulves yra krakmolingi, tai juos tik vienus, arba su lengvomis vandeningomis darzovemis vertetu valgyt. Sitaip jas valgant nei svoris dideja, nei skysciai kaupiasi, o ir zarnyno veikla tikrai pagerina. Isbandyta 4u.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
"...nes visi toksinai eina lauk, net prakaito kvapas optimaliai keiciasi, nuo labai astraus iki beveik bekvapio, kas liudija, kad organizme tikrai vyksta valymosi procesai."

Man būtent po valymosi dingo aštrus prakaito kvapas ir apskritai sumažėjo prakaitavimas.
Atsakyti
sian emiau ir nusipirkau nestle cini minis- esu smalize ir nieko negaliu padaryti blush2.gif normuotai.. rytais...vitaminu odai nemazai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 15, 18:28)
"...nes visi toksinai eina lauk, net prakaito kvapas optimaliai keiciasi, nuo labai astraus iki beveik bekvapio, kas liudija, kad organizme tikrai vyksta valymosi procesai."

Man būtent po valymosi dingo aštrus prakaito kvapas ir apskritai sumažėjo prakaitavimas.

valgydama vien darzoves ir pan..net po gero sporto nesusmirsdavau, suprakaituodavau ir tiek...
Papildyta:
Vaizgante, turi katina? ar iseina i kiema? manasis isejo ir negrizta 4 diena, kasdien suku ratus aplink rajona - kt. guli kas, kur...ant saulutes sildosi, o maniskio ner...taip neramu man verysad.gif ...ar katinai gali pasiklysti?
Atsakyti
QUOTE(Mღntvile @ 2009 09 15, 17:35)
Vaizgante, turi katina? ar iseina i kiema? manasis isejo ir negrizta 4 diena, kasdien suku ratus aplink rajona - kt. guli kas, kur...ant saulutes sildosi, o maniskio ner...taip neramu man verysad.gif ...ar katinai gali pasiklysti?

Turiu dvi kates, į kiemą neleidžiu. Jei neišoperuotas, gali ilgam dingti...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 15, 18:39)
Turiu dvi kates, į kiemą neleidžiu. Jei neišoperuotas, gali ilgam dingti...

sirdis skauda...mano neoperuotas...kur taip reikia isilyst, kad rast neina g.gif needusiam unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mღntvile @ 2009 09 15, 17:45)
sirdis skauda...mano neoperuotas...kur taip reikia isilyst, kad rast neina g.gif needusiam unsure.gif

Su katėm tūsavojasi...
Atsakyti
Nuo celiulito prie kačių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 15, 19:27)
Su katėm tūsavojasi...

tikiuosi, kad viskas gerai jam smile.gif matyt, kad ne su rajoninem unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mღntvile: 15 rugsėjo 2009 - 18:59
QUOTE(mylimuke @ 2009 09 15, 18:57)
Nuo celiulito prie kačių  lotuliukas.gif

Medikai seniai įrodę, kad kates laikyti yra labai sveika. Manyčiau, turėdama net dvi kates, lėtinu celiulito atsiradimą ant savo kojų hihihi.gif Tik va savo dingimais katės kartais tą celiulitą padaugina, nes sumažina nervinių ląstelių ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaižgantė: 15 rugsėjo 2009 - 19:15
QUOTE(mylimuke @ 2009 09 15, 19:57)
Nuo celiulito prie kačių  lotuliukas.gif

ka ten provokuoji? biggrin.gif

QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 15, 20:13)
Medikai seniai įrodę, kad kates laikyti yra labai sveika. Manyčiau, turėdama net dvi kates, lėtinu celiulito atsiradimą ant savo kojų  hihihi.gif  Tik va savo dingimais katės kartais tą celiulitą padaugina, nes sumažina nervinių ląstelių  ax.gif

jo unsure.gif sirdi suspaudzia tik pagalvojus "o jeigu...", nes ant tiek jis pas mane protingas ir meilus ...vis dar sakau yra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mღntvile @ 2009 09 15, 21:28)
ka ten provokuoji? biggrin.gif

Visus iš eilės lotuliukas.gif

O sakyk, kada pradėjo matytis tavo maitinimosi rezultatai?
Atsakyti