Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas V tema

QUOTE(Dita555 @ 2009 09 15, 11:23)
o va cia tai naujiena. visada maniau, kad darzoves ir vaisiai kaip tik padeda numesti svorio ir sunormalizuoti kuno oda  g.gif  Ir jei teisingai supratau isgeriamo vandens kiekis jokios itakos (neigiamos) neturi. Svarbu ka valgai.

Vaisiai yra naudingiausi tik ryte, iki 12 valandos, valgyti tusciu skrandziu 4u.gif Pries valgy isgerus kazkokio skyscio reiktu palaukti 30-40 min. ir tik tada valgyti, po valgio negerti - apie valanda. Zuvy, mesa geriausia valgyti su darzovem. Man rodosi, kad svarbiausia yra derinti maista, nemaisyti angliavandeniu su baltymais ir tada labai puikiai viskas issisprendzia. Is tikruju nereikia jokiu maisto produktu atsisakyti, tiesiog zinoti kada ir su kuo juos valgyti, kad organizmui netrukdytume ju perdirbti, neuzsiliktu, neputu ir nevirstu toksinais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukasz: 15 rugsėjo 2009 - 10:31
QUOTE(Egliukasz @ 2009 09 15, 11:22)
Per daug baltymu irgi negerai smile.gif Siulyciau ypac riboti pieno produktu vartojima, nes nuo ju pertekliaus gali sutrikti virskinimo fermentu veikla ir issaukti alergija smile.gif Be to angliavandeniai irgi skirtingi - yra gerieji, kaip kad koses ir yra krakmolingi, kaip pupeles, bulves, kuriu vartojima ypac reikia riboti 4u.gif Be to angliavandeniai vistiek yra reikalingi, jie energijos variklis, pvz. makaronai. Ir jeigu organizmas per mazai ju gaus, tai jis suras is kur kitur sukaupti atsargas, vat tada kiekvienas kasnis eis y kuna doh.gif  Juk neveltui sudaromos lenteles, pagal ugy, svory, ismatavimus, kiek ir kokiu medziagu suvartoti per diena. Ir angliavandenius geriausia valgyti per pietus, nes iki vakaro judant spesit sudeginti kaloriju. Jokiu budu ne vakare schmoll.gif

drinks_cheers.gif zinoma reikalingi, bet noredama sukusti ir maitindama organizma angliavandeniais niekad nesukusi tose vietose, kur kaupiasi atsargos, sukusi visur, tik ne ten... smile.gif o sveika mityba butu tiek pat kartu vaisiu ir darzoviu, kiek valgai mesa/zuvi/kiausius ir kt. smile.gif

skaiciau, kad mokslininkai tyre afrikos gyventojus, kurie mire nuo bado ir vistiek ju kune rado riebalu bigsmile.gif neturedami pakankamai maisto, jie mito angliavandeniais: vaisiais ir kt. panasiu maistu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mღntvile: 15 rugsėjo 2009 - 11:05
QUOTE(Mღntvile @ 2009 09 15, 10:34)
jei kam idomu ir kas nori sukust be kabanciu odu ir didesnio celiulito pora savaiciu turi maitintis sitaip: daugiausiai baltymu, riebalu, o angliavandeniu sumazint iki minimumo...sakysim ryte kose, o jau paskui vien zuvis/mesa/varske/suris/kiausiai (kuo liesesni produktai, tik zuvis reibi) be jokiu vaisiu ir darzoviu...vat tada organizmas garantuotai naudos riebalu atsargas tose negerose vietose, ir neturesit celiulito smile.gif clap.gif man studijos baigtos tuo klausimu smile.gif ir pykstu ant saves, kad nepasiskaiciau anksciau  doh.gif

Labos! 4u.gif

O man cia labai panasu i Atkinso dieta, kur irgi tam, kad liekneti, reikia maitintis daugiausia baltymais ir riebalais, o angliavandeniu - minimumas g.gif Nuo tokio maisto visada jautiesi sotus, o svoris krenta ax.gif

Montvile, nemeginai kartais palyginti Atkinso teoriju ir to mokslininko, kuri dabar skaitai? 4u.gif Man jie tokie panasus atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dita555 @ 2009 09 15, 11:23)
o va cia tai naujiena. visada maniau, kad darzoves ir vaisiai kaip tik padeda numesti svorio ir sunormalizuoti kuno oda  g.gif  Ir jei teisingai supratau isgeriamo vandens kiekis jokios itakos (neigiamos) neturi. Svarbu ka valgai.

nesunaudoti angliavandeniai kaupiasi riebalu pavidalu...o padaugint ju labai paprasta- pvz. valgai kose, bulves prie pagr. patiekalo, darzoves vaisius vietoj rimto maisto vat ir gaunasi, kad ju perteklius atsideda ten kur genetiskai yra nulemta...
Papildyta:
QUOTE(Leidana @ 2009 09 15, 11:37)
Labos!  4u.gif

O man cia labai panasu i Atkinso dieta, kur irgi tam, kad liekneti, reikia maitintis daugiausia baltymais ir riebalais, o angliavandeniu - minimumas  g.gif Nuo tokio maisto visada jautiesi sotus, o svoris krenta  ax.gif

Montvile, nemeginai kartais palyginti Atkinso teoriju ir to mokslininko, kuri dabar skaitai?  4u.gif  Man jie tokie panasus atrodo  rolleyes.gif

aga drinks_cheers.gif vakar visa diena Atkins diet nagrinejau, ir atradau , kad pries kelerius metus taip maitindamasi (tada nzn nieko apie tai, nes nesidomejau) kazkaip labai lengvai svori numeciau, ir soti jauciausi ir patenkinta (iki tol sunkiai sekesi) bigsmile.gif kojos kaip pagaliukai buvo, celiulito negramo, veido oda svytete svytejo, o si kart visas virsus iskudo, o kojos vistiek riebokos paliko ir + dar celiulitas isviesejo unsure.gif kiek skaiciau ten leidziama valgyt net labai riebius produktus, todel sios dietos pasekmes gali but gan liudnos- jei valgyt mesa/ vistiena/pieno produktus vistiek geriau rinktis liesesnius (as taip ir darau, tik zuvi renkuosi riebia, raso kad atitolina organizmo senejima, rauksles)
o vaisiai/darzoves reikalingi butinai, odos dregmei - siaip ar taip prieinam prie esminio dalyko - mityba turi but subalansuota smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mღntvile @ 2009 09 15, 11:00)
o vaisiai/darzoves reikalingi butinai, odos dregmei - siaip ar taip prieinam prie esminio dalyko - mityba turi but subalansuota  smile.gif

Sutinku su tuo, ką rašai, bet yra viena smulkmena: gerai pasisavini tai, ką valgai, tik tada, kai yra sveikas skrandis ir žarnynas. O kadangi daugumos žmonių jis nėra sveikas, visi tie skaičiukai yra beverčiai...Daugumos žmonių organizmai yra labai užteršti, pilni parazitų. Tų parazitų pilnas mūsų kraujas, pilnos mūsų ląstelės. Realiai net ir naudodami sveiką maistą, mes nepasisavinam iš jo tiek maisto medžiagų, kiek galėtume. Mano nuomonė yra tokia, kad ir celiulito gausa rodo pirmiausia mūsų organizmo užterštumą. Kol neišsivalom organizmo, pastangos sveikai maitintis, masažuotis, sportuoti turi minimalią reikšmę. Aš pradėjau būtent nuo organizmo valymo.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 15, 12:37)
Sutinku su tuo, ką rašai, bet yra viena smulkmena: gerai pasisavini tai, ką valgai, tik tada, kai yra sveikas skrandis ir žarnynas. O kadangi daugumos žmonių jis nėra sveikas, visi tie skaičiukai yra beverčiai...Daugumos žmonių organizmai yra labai užteršti, pilni parazitų. Tų parazitų pilnas mūsų kraujas, pilnos mūsų ląstelės. Realiai net ir naudodami sveiką maistą, mes nepasisavinam iš jo tiek maisto medžiagų, kiek galėtume. Mano nuomonė yra tokia, kad ir celiulito gausa rodo pirmiausia mūsų organizmo užterštumą. Kol neišsivalom organizmo, pastangos sveikai maitintis, masažuotis, sportuoti turi minimalią reikšmę. Aš pradėjau būtent nuo organizmo valymo.

sveiko skrandzio niekada netures tas, kas valgo labai per riebiai, per striai, per rusgsciai ir pan...ir skrandi galima isgydyti - net ir cia reikia pradet nuo mitybos ...musu organizmai yra ant tiek TOBULI, tik duokim sansa ir viskas imanoma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mღntvile: 15 rugsėjo 2009 - 11:52
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 15, 12:37)

Pilnai sutinku drinks_cheers.gif Gali pradeti maitintis sveikiausiai, bet faktas kad jau ne vienus ir ne kelerius metus vistiek organizma apnuodijai, ir viskas viskas susikaupe, tad jam isvalyti irgi reikia daug laiko, o vien per mityba tikrai to nepadarysi drinks_cheers.gif
O kaip jus valet organizma? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mღntvile @ 2009 09 15, 12:42)
sveiko skrandzio niekada netures tas, kas valgo labai per riebiai, per striai, per rusgsciai ir pan...ir skrandi galima isgydyti - net ir cia reikia pradet nuo mitybos ...musu organizmai yra ant tiek TOBULI,  tik duokim sansa ir viskas imanoma 4u.gif

Vien mitybos neuztenka, nes padaryta zala organizmui pasinaikina tikrai negreitai schmoll.gif O skrandy susigadinti galima valgant ir vien vaisius ar darzoves, tiesiog reikia pajausti, nuo ko skrandyje karstis sukyla, o cia kiekvienam atskirai. As pvz. 8 menesius buvau visiska vegane, bet nuolat jauciau skrandyje toky karsty, kaip ugny, nors kunas tikrai isgrazejo, bet viduj jauciau, kad negerai darosi verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Mღntvile @ 2009 09 15, 12:00)
mityba turi but subalansuota  smile.gif

drinks_cheers.gif Jokiu angliavandeniu su baltymais ir negerti skysciu valgio metu, cia kiekvienos malda turetu but biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 09 15, 12:02)

Pirmiausiai visiškai atsisakiau miltinių patiekalų, valgiau tik juodą, be mielių keptą duoną. Visiškai atsisakiau bet kokio nešviežio maisto- rūkytų, sūdytų, marinuotų, konservuotų maisto produktų; mano valgiaraštyje atsirado rauginti kopūstai. Tada pusę metų naudojau "Colonix" (atsiuntė draugė iš JAV), vėliau- antiparazitinius papildus. Prisipratinau kasdien gerti po 2 l vandens (naudojant "Colonix" tai yra privaloma, nes tai, kas išvaloma, turi pasišalinti). Visa tai darydama, pasidariau daugybę masažų.
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 09 15, 13:02)
Pilnai sutinku drinks_cheers.gif  Gali pradeti maitintis sveikiausiai, bet faktas kad jau ne vienus ir ne kelerius metus vistiek organizma apnuodijai, ir viskas viskas susikaupe, tad jam isvalyti irgi reikia daug laiko, o vien per mityba tikrai to nepadarysi drinks_cheers.gif
Papildyta:
Vien mitybos neuztenka, nes padaryta zala organizmui pasinaikina tikrai negreitai schmoll.gif O skrandy susigadinti galima valgant ir vien vaisius ar darzoves, tiesiog reikia pajausti, nuo ko skrandyje karstis sukyla, o cia kiekvienam atskirai. As pvz. 8 menesius buvau visiska vegane, bet nuolat jauciau skrandyje toky karsty, kaip ugny, nors kunas tikrai isgrazejo, bet viduj jauciau, kad negerai darosi verysad.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif  Jokiu angliavandeniu su baltymais ir negerti skysciu valgio metu, cia kiekvienos malda turetu but biggrin.gif

sugijimui reikia maziausiai puses metu... bet kokiam organui: ar tai butu raumuo, ar tai kt. organas, oda ir pan... Ne daznas turi tiek kantrybes, valios ir uzsispyrimo, net ir tada, kai kalbama apie sveikata. Apie puse metu (kai is tikro atsisakiau butinu produktu, nors ir siaip buvau linkus maitintis pagrinde angliavandeniais), pagal viska iseina, kad valiau organizma, isigijau toki celiulita, kad kitam dar ir pasvajot apie toki...organizmas taisysis tik tada, kai gaus visu butinu medziagu ir tokiais kiekiais, kiek jam reikia. Kai norisi greito efekto ir emiesi kokios dietos/valymo - anskciau ar veliau gaunasi snipstas- kol viena viena gala valysi, kitas galas ims gesti ...valysies darzovem, negausi B grupes vitaminu ir aibe kt.- gal valysis kokios tai kepenys, ar kraujagysles, bet kentes smegenine, angliavandeniu perteklius atsides nepageidajaumose vietose, oda praras stangruma, ims kabeti...kudesi pagal Atkinso dieta- turesi uzkietejusius vidurius, sausa/rauksleta oda...todel bet kokiem valymams - grieztas NE...mano tokia nuostata, nes esu tiek visko isbandzius,o dabar dar ir pasiskaicius apie visa tai, kad daugiau gyvenime su savo organizmu neeksperimentuosiu...viskas imanoma neskubant, is leto, su protu ir be improvizaciju...

Vegane unsure.gif cia kai nevalgai mesos ?Kiek sveri?
Atsakyti
QUOTE(Mღntvile @ 2009 09 15, 09:34)
jei kam idomu ir kas nori sukust be kabanciu odu ir didesnio celiulito pora savaiciu turi maitintis sitaip: daugiausiai baltymu, riebalu, o angliavandeniu sumazint iki minimumo...sakysim ryte kose, o jau paskui vien zuvis/mesa/varske/suris/kiausiai (kuo liesesni produktai, tik zuvis reibi) be jokiu vaisiu ir darzoviu...vat tada organizmas garantuotai naudos riebalu atsargas tose negerose vietose, ir neturesit celiulito smile.gif clap.gif man studijos baigtos tuo klausimu smile.gif ir pykstu ant saves, kad nepasiskaiciau anksciau  doh.gif

Mღntvile kiek jau laiko taip maitiniesi ir per kiek laiko pasimatė poveikis? mirksiukas.gif Labai vilioja toks tvirtas pasisakymas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mღntvile @ 2009 09 15, 17:43)
Vegane unsure.gif  cia kai nevalgai mesos ?Kiek sveri?

Kai nevalgai gyvulines kilmes ir pieno produktu smile.gif Tada sveriau 62 kg, ugis 180 cm. Deja vasara labai smarkiai apsileidau ir svoris padidejo 7 kg doh.gif O dabar bandau susivokti, kas labiausiai tinka organizmui ir bandau yvairius variantus. Bet mesos vis dar vengiu, o is pieno produktu kartais varskes suvalgau smile.gif
Na mane labiau domina tokie organizmo valymai, kaip JAV populiaru yra - yra toks misinys is klevu sirupo, citrinu, kajeno pipiru ir vandens, jis atseit labai puikiai valo organizma, nes visi toksinai eina lauk, net prakaito kvapas optimaliai keiciasi, nuo labai astraus iki beveik bekvapio, kas liudija, kad organizme tikrai vyksta valymosi procesai. Po sio valymo yra yvedami po truputy visai kitokie mitybos principai pagal derinima. Baisiai noreciau isbandyti, nes turiu be galo jautru organizma, mane labai beria nuo visko - mesos, pieno produktu, miltiniu ir bulviniu patiekalu. Kai valgiau vien tik koses, darzoves yvairiai ruostas ir vaisius, reikalai buvo smarkiai pasitaise. Bet tada gyvenau viena, o dabar gryzau pas seima, kuri labai megsta pavalgyti ir tie puodai su maistu mane varo y nevilty, nes ne visada iseina atsispirti. Ypac sunku del to, kad megstu be proto bulves, miltinius patiekalus, kepta, pritraskinta maista, saldziai, suriai, batona ir duona doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukasz: 15 rugsėjo 2009 - 16:53
QUOTE(ernesin @ 2009 09 15, 17:49)
Mღntvile kiek jau laiko taip maitiniesi ir per kiek laiko pasimatė poveikis? mirksiukas.gif Labai vilioja toks tvirtas pasisakymas bigsmile.gif

neilgai dar, bet skirtumas akivaizdus. Visiskai oda pasikeicia per 80 dienu, as nuo liepos men kazkas, su siokiais tokiais nukrypimais ax.gif - nesugebu visiskai atsisakyt saldumynu ax.gif rugseji 1, visas rugsejis ir spalis - gimtadieniu metas... biggrin.gif

As specialiai nesilaikau tos Atkinso dietos (tik vakar apie ja apsikaiciau). Liepos men, kai susigribau gydyt savo celiulita, atsisakiau darzoviu, valgiau daug baltymu ir svoris neaugo, oda taisesi "ant akiu".
Bet, kaip ir rasiau, sitaip galima tik pora savaiciu, paskui vistiek i diena turi suvalgyt min 300 g vaisiu/darzoviu (angliavandeniu), del dregmes odai ir kt. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mღntvile: 15 rugsėjo 2009 - 17:07