Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas V tema

QUOTE(Mღntvile @ 2009 09 13, 23:06)
o as esu labai savikritiska...bet tai nera blogai biggrin.gif

Sveika savikritika visada gerai- neleidžia apsileist smile.gif

QUOTE(Mღntvile @ 2009 09 14, 12:20)
As tai esu tokios nuomones, geriau jau storesne, bet "sviezi" ir is veiduko, ir is uzp'iuko  smile.gif tada ir "riebaliukai" graziai ziurisi...

Aha drinks_cheers.gif Man net gražiau sultinga moteris, o celiulitas nepuošia nė vienos schmoll.gif

QUOTE(Dita555 @ 2009 09 14, 13:56)
jei negirdejote, tai dar nereiskia kad taip nera. Moterims medziagu apykaita pradeda leteti jau nuo 30 metu (kazkur 2-4 proc per metus).  Sumazeja raumenu mase todel jei visiskai nesportuojama svoris pradeda augti. Net mazo kaloringumo dieta gali suletinti apykaita iki 10proc. Kad jusu drauges priaugo svorio iki 40 tai ne rodiklis, nes kitos ir 20 gali daug priaugti, o kitos iki pat senatves lieka lieknos.

Kažkur skaičiau, kad berods nuo 30 ar 40m per dešimtmetį moteris natūraliai priauga po 2kg, jeigu gyvena tokį patį gyvenimo būdą, kuris jaunystėje tiesiog leido išlaikyti pastovų svorį.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 09 14, 18:34)
Aha  drinks_cheers.gif  Man net gražiau sultinga moteris, o celiulitas nepuošia nė vienos  schmoll.gif
Kažkur skaičiau, kad berods nuo 30 ar 40m per dešimtmetį moteris natūraliai priauga po 2kg, jeigu gyvena tokį patį gyvenimo būdą, kuris jaunystėje tiesiog leido išlaikyti pastovų svorį.

Teoriškai taip, praktiškai nebūtinai. Aš kasdien mankštinuosi, važinėju į baseiną ne dėl to, kad liekna būčiau, nes man to lieknumo tikrai pakanka, o kad raumenukai stiprūs būtų, kad visos linijos gražiai atrodytų. Visai kitaip pasijutau, kai pilvo presas atsirado, kurio anksčiau beveik ir neturėjau, todėl pilvas pasidarė atsikišęs. Sustangrinau pilvo raumenukus ir pilvas dabar ir vėl gražiai atrodo. O su mankštomis taip yra: kai pajauti stangrėjančius raumenukus, savotiškas azartas pasidaro.
Dėl pritūpimų. Tikriausiai jie negerai toms, kurios turi "jojiko kelnes". Mano kojos plonos (aš gi neturiu jokio perteklinio riebaliuko), todėl man pritūpimai labai gerai. Darau juos keliais būdais, dar darau įtupstus. Akcentuoju raumenų įtempimą mankštindamasi.
Atsakyti
"Jojiko kelnės", kaip ir celiulitas, nėra tik storašlaunių problema smile.gif
Dėl azarto matant rezultatus, gryna tiesa, bet kaip iki tol prisiverst lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 09 14, 19:45)
"Jojiko kelnės", kaip ir celiulitas, nėra tik storašlaunių problema smile.gif
Dėl azarto matant rezultatus, gryna tiesa, bet kaip iki tol prisiverst  lotuliukas.gif

Masažavau moterį, turinčią "jojiko kelnes". Gana greitai klientė mažesnio dydžio kelnes nusipirko ir liko labai patenkinta...
Atsakyti
Va va, del tu jojiko kelniu ir klausiau. Nenoriu didesniu...
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 09 14, 20:26)
Va va, del tu jojiko kelniu ir klausiau. Nenoriu didesniu...

Turi masažuotis...Galima nugramdyti šiek tiek...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 14, 20:50)
Masažavau moterį, turinčią "jojiko kelnes". Gana greitai klientė mažesnio dydžio kelnes nusipirko ir liko labai patenkinta...

Apie masažą nedaug tenusimanau, bet jūsų teiginys maniškio nepaneigia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 09 14, 20:38)
Apie masažą nedaug tenusimanau, bet jūsų teiginys maniškio nepaneigia  smile.gif

Taip, bet lygiai toks pat masažas daromas ir "jojiko kelnėms" mažinti, ir anticeliulitinis...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 14, 21:38)
Turi masažuotis...Galima nugramdyti šiek tiek...

Zinau, isspaudimai padeda. Bet idomu buvo kokie pratimai gal irgi padetu.
Atsakyti
sveikutes smile.gif
dabar galutinai man jau aisku, kodel si karta sukudau kitaip nei pries 2 metus: svoris buvo tas pats blink.gif bet proporcijos/apimtys schmoll.gif
o sistema tokia: maitinantis angliavandeniais (darzovem, kosem, vaisiais, pyragais, saldainiais, bulkom, picom, blynais, koldunais...arba, kai sitie produktai vyrauja mityboje) - organizmas riebalu atsargu nenaudoja, nes pirma ka organizmas naudoja, kaip kura - ANGLIAVANDENIUS, kai ju negauna - tada jau imasi riebalu sankaupu doh.gif O angliavandeniu as jam daviau kiek nori doh.gif - vaisiai darzoves, koses, ko nesunaudodavo dedavo i atsargas (ant uzzzzp sad.gif ) O as vis myniau ir myniau doh.gif doh.gif doh.gif bet riebalu tose vietose vistiek mazejo labai sunkiai unsure.gif dar +, negaudama baltymu (reikalingu kalogeno ir elastino gamybai), ODA pavirto minkstaisiais audiniais, nebeislaike vandens, is to tas ir celiulitas, neaugo ir raumenys - tik dar labiau iro doh.gif va kodel vieni stori zmones buna liulantys, o kiti stori, bet stangrus, nes megsta skirtingai pavalgyti biggrin.gif vien zo.. mynimas ir masazas jokios naudos nedave ir negalejo duoti verysad.gif

jei kam idomu ir kas nori sukust be kabanciu odu ir didesnio celiulito pora savaiciu turi maitintis sitaip: daugiausiai baltymu, riebalu, o angliavandeniu sumazint iki minimumo...sakysim ryte kose, o jau paskui vien zuvis/mesa/varske/suris/kiausiai (kuo liesesni produktai, tik zuvis reibi) be jokiu vaisiu ir darzoviu...vat tada organizmas garantuotai naudos riebalu atsargas tose negerose vietose, ir neturesit celiulito smile.gif clap.gif man studijos baigtos tuo klausimu smile.gif ir pykstu ant saves, kad nepasiskaiciau anksciau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mღntvile: 15 rugsėjo 2009 - 08:52
QUOTE(Mღntvile @ 2009 09 15, 09:34)
turi maitintis sitaip: daugiausiai baltymu, riebalu, o angliavandeniu sumazint iki minimumo...sakysim ryte kose, o jau paskui vien zuvis/mesa/varske/suris/kiausiai (kuo liesesni produktai, tik zuvis reibi) be jokiu vaisiu ir darzoviu...vat tada organizmas garantuotai naudos riebalu atsargas tose negerose vietose, ir neturesit celiulito smile.gif clap.gif man studijos baigtos tuo klausimu smile.gif ir pykstu ant saves, kad nepasiskaiciau anksciau  doh.gif

Per daug baltymu irgi negerai smile.gif Siulyciau ypac riboti pieno produktu vartojima, nes nuo ju pertekliaus gali sutrikti virskinimo fermentu veikla ir issaukti alergija smile.gif Be to angliavandeniai irgi skirtingi - yra gerieji, kaip kad koses ir yra krakmolingi, kaip pupeles, bulves, kuriu vartojima ypac reikia riboti 4u.gif Be to angliavandeniai vistiek yra reikalingi, jie energijos variklis, pvz. makaronai. Ir jeigu organizmas per mazai ju gaus, tai jis suras is kur kitur sukaupti atsargas, vat tada kiekvienas kasnis eis y kuna doh.gif Juk neveltui sudaromos lenteles, pagal ugy, svory, ismatavimus, kiek ir kokiu medziagu suvartoti per diena. Ir angliavandenius geriausia valgyti per pietus, nes iki vakaro judant spesit sudeginti kaloriju. Jokiu budu ne vakare schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mღntvile @ 2009 09 15, 09:34)

jei kam idomu ir kas nori sukust be kabanciu odu ir didesnio celiulito pora savaiciu turi maitintis sitaip: daugiausiai baltymu, riebalu, o angliavandeniu sumazint iki minimumo...sakysim ryte kose, o jau paskui vien zuvis/mesa/varske/suris/kiausiai (kuo liesesni produktai, tik zuvis reibi) be jokiu vaisiu ir darzoviu...vat tada organizmas garantuotai naudos riebalu atsargas tose negerose vietose, ir neturesit celiulito smile.gif clap.gif man studijos baigtos tuo klausimu smile.gif ir pykstu ant saves, kad nepasiskaiciau anksciau  doh.gif

o va cia tai naujiena. visada maniau, kad darzoves ir vaisiai kaip tik padeda numesti svorio ir sunormalizuoti kuno oda g.gif Ir jei teisingai supratau isgeriamo vandens kiekis jokios itakos (neigiamos) neturi. Svarbu ka valgai.
Atsakyti