Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas V tema

As tai su taurem bijau masazuotis, nes labai kraujagysles ''issoka'', tai bandau su naturaliais aliejais+eteriniais ir kokiu nors raguotu masazuokliu. Sportas tai visai nenaikina celiulito man 4 metus sportuoju su pertraukom, o pastaraji pusmeti 4 sykius i savaite po 1,5 val, pries savaite pradejau po kontrastiniu dusu (ledini su karstu kaitalioju) maudytis, tai lauksiu rezultatu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 02 10, 11:57)
Geriausia jas devek, kai sportuosi, tai tada gal ir pateisins savo kaina. Ir per diena nevaiksciok ilgiau nei 2-3 val. Cia patarimas is medicinines puses  mirksiukas.gif

Aciu uz patarima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2010 02 10, 12:59)
As tai su taurem bijau masazuotis, nes labai kraujagysles ''issoka'', tai bandau su naturaliais aliejais+eteriniais ir kokiu nors raguotu masazuokliu. Sportas tai visai nenaikina celiulito man 4 metus sportuoju su pertraukom, o pastaraji pusmeti 4 sykius i savaite po 1,5 val, pries savaite pradejau po kontrastiniu dusu (ledini su karstu kaitalioju) maudytis, tai lauksiu rezultatu smile.gif

Celiulitui yra ir daugiau masazu, ne tik su tauremis mirksiukas.gif O taures irgi ne visoms venoms kenkia ..
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 02 10, 16:14)
Celiulitui yra ir daugiau masazu, ne tik su tauremis  mirksiukas.gif  O taures irgi ne visoms venoms kenkia ..

Sveikoms nekenkia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitte @ 2010 02 10, 11:28)
Na nezinau ar padeda ar kenkia, bet neiskenciau ir vakar pati nusipirkau masazuojancias "timpes" nuo celiulito blush2.gif bet ju kaina doh.gif tikiuosi bus vertos tokios investicijos biggrin.gif

Kiek jos kainuoja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angelicious @ 2010 02 11, 02:21)
Kiek jos kainuoja? 4u.gif

178 lt blush2.gif dar traukiau saldaini kazkoki su nuolaida 10%, tai isejo 160lt su centais rolleyes.gif nezinau cia kaip kam gal ir mazi pinigai, bet man tai kaip uz "timpes" dideli blush2.gif tik tiek, kad cia vyro dovana Valentino dienos proga tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitte @ 2010 02 11, 21:35)
178 lt blush2.gif dar traukiau saldaini kazkoki su nuolaida 10%, tai isejo 160lt su centais rolleyes.gif nezinau cia kaip kam gal ir mazi pinigai, bet man tai kaip uz "timpes" dideli blush2.gif tik tiek, kad cia vyro dovana Valentino dienos proga tongue.gif

Aisku, kad brangu unsure.gif Bet, kaip sakant, ko nepaaukotum del grozio.. bigsmile.gif
Atsakyti
girdejau geru atsiliepinu apie deborah nuo celiulito krema..ar yra naudojusiu ax.gif
Atsakyti
nauja tema
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti