As tai su taurem bijau masazuotis, nes labai kraujagysles ''issoka'', tai bandau su naturaliais aliejais+eteriniais ir kokiu nors raguotu masazuokliu. Sportas tai visai nenaikina celiulito man 4 metus sportuoju su pertraukom, o pastaraji pusmeti 4 sykius i savaite po 1,5 val, pries savaite pradejau po kontrastiniu dusu (ledini su karstu kaitalioju) maudytis, tai lauksiu rezultatu
QUOTE(naura14 @ 2010 02 10, 11:57)
Geriausia jas devek, kai sportuosi, tai tada gal ir pateisins savo kaina. Ir per diena nevaiksciok ilgiau nei 2-3 val. Cia patarimas is medicinines puses
Aciu uz patarima
QUOTE(Inga654 @ 2010 02 10, 12:59)
As tai su taurem bijau masazuotis, nes labai kraujagysles ''issoka'', tai bandau su naturaliais aliejais+eteriniais ir kokiu nors raguotu masazuokliu. Sportas tai visai nenaikina celiulito man 4 metus sportuoju su pertraukom, o pastaraji pusmeti 4 sykius i savaite po 1,5 val, pries savaite pradejau po kontrastiniu dusu (ledini su karstu kaitalioju) maudytis, tai lauksiu rezultatu
Celiulitui yra ir daugiau masazu, ne tik su tauremis O taures irgi ne visoms venoms kenkia ..
QUOTE(naura14 @ 2010 02 10, 16:14)
Celiulitui yra ir daugiau masazu, ne tik su tauremis O taures irgi ne visoms venoms kenkia ..
Sveikoms nekenkia
QUOTE(Kitte @ 2010 02 10, 11:28)
Na nezinau ar padeda ar kenkia, bet neiskenciau ir vakar pati nusipirkau masazuojancias "timpes" nuo celiulito bet ju kaina tikiuosi bus vertos tokios investicijos
Kiek jos kainuoja?
QUOTE(angelicious @ 2010 02 11, 02:21)
Kiek jos kainuoja?
178 lt dar traukiau saldaini kazkoki su nuolaida 10%, tai isejo 160lt su centais nezinau cia kaip kam gal ir mazi pinigai, bet man tai kaip uz "timpes" dideli tik tiek, kad cia vyro dovana Valentino dienos proga
QUOTE(Kitte @ 2010 02 11, 21:35)
178 lt dar traukiau saldaini kazkoki su nuolaida 10%, tai isejo 160lt su centais nezinau cia kaip kam gal ir mazi pinigai, bet man tai kaip uz "timpes" dideli tik tiek, kad cia vyro dovana Valentino dienos proga
Aisku, kad brangu Bet, kaip sakant, ko nepaaukotum del grozio..
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.