Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas V tema

QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 14, 10:37)
Man net linksma skaityti tokį sakinį :
Tikrai saunu, kai priartejus 40-meciui vis dar malonu ziyureti i savo kuna.
Na kodėl galvojat, kad priartėjus keturiasdešimtmečiui jau senatvė į dubcę beldžia? Tai yra pats gražiausias moters amžius, sexualumo viršūnė smile.gif  Tik va kojas ir pilvuką visą laiką tenka prisižiūrėti- ir masažuotis, ir mankštintis (kasdien bent 50 pritūpimų padarau, daug vaikščioju). Masažuotis reikia nuolat.

Tik jau nereikia visur iskaityti tai ko nera parasyta. Niekur nebuvo rasyta, kad 40 tai jau senatve. Tiesiog 40-metės kunas jau daug ko mates (gimdymai, daug saules, suletejusi medziagu apykaita ir t.t.) Ji islaikyti liekna, stangru, be celiulito yra sudetingiau nei pvz 20metei.
O turite kokia spec mitybos plana tai figurai islaikyti, ar tiesiok kaip dauguma, vengiate saldziai, riebiai, keptai....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dita555: 14 rugsėjo 2009 - 10:13
QUOTE(Dita555 @ 2009 09 14, 10:12)
Tik jau nereikia visur iskaityti tai ko nera parasyta. Niekur nebuvo rasyta, kad 40 tai jau senatve. Tiesiog 40-metės kunas jau daug ko mates (gimdymai, daug saules, suletejusi medziagu apykaita ir t.t.) Ji islaikyti liekna, stangru, be celiulito yra sudetingiau nei pvz 20metei.
O turite kokia spec mitybos plana tai figurai islaikyti, ar tiesiok kaip dauguma, vengiate saldziai, riebiai, keptai....

Sulėtėjusi medžiagų apytaka? Tokio amžiaus vyrams iš tiesų ji pradeda lėtėti, bet kad moterims- negirdėjau. Mano gi dauguma draugių yra keturiasdešimtmetės- kurios sustorėjo, tai įvyko gerokai iki 40-ies.
Man kol kas išlaikyti liekną ir stangrų kūną nėra sudėtinga- tiesiog mankštinuosi, masažuojuosi, į baseiną vaikštau...Man tai malonu. Dukra iš manęs ką tik pasijuokė, kad net prie kompiuterio sėdėdama kojas mankštinu smile.gif

Turiu pasiūlymą- padarom meetą "Impulse" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mooney @ 2009 09 14, 08:41)
Mღntvile, o Tu naudojai dr.murad gliukozamino papildą? berods gliukozamino negaunama su maistu ..  ax.gif

as perku jointace smile.gif
QUOTE(Dita555 @ 2009 09 14, 11:12)

vat butent, kad negalima atsisakyt riebaus maisto...oda tai mes tepam kremais (riebalais), vadinasi naudinga riebalais patepti ir is vidaus, net butina cool.gif Net smegenine yra sudaryta is riebalu, kai ju truksta naturaliai ima trukti ir protelio- va is kur visokios depresijos, nenuotaikos ir pan....cia visai rimtai, jeigu karatais pasirodytu juokingai smile.gif

As tai esu tokios nuomones, geriau jau storesne, bet "sviezi" ir is veiduko, ir is uzp'iuko smile.gif tada ir "riebaliukai" graziai ziurisi...
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 14, 11:32)

Turiu pasiūlymą- padarom meetą "Impulse" smile.gif

gerai jums biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 14, 11:32)
Sulėtėjusi medžiagų apytaka? Tokio amžiaus vyrams iš tiesų ji pradeda lėtėti, bet kad moterims- negirdėjau. Mano gi dauguma draugių yra keturiasdešimtmetės- kurios sustorėjo, tai įvyko gerokai iki 40-ies.
Man kol kas išlaikyti liekną ir stangrų kūną nėra sudėtinga- tiesiog mankštinuosi, masažuojuosi, į baseiną vaikštau...Man tai  malonu. Dukra iš manęs ką tik pasijuokė, kad net prie kompiuterio sėdėdama kojas mankštinu smile.gif

jei negirdejote, tai dar nereiskia kad taip nera. Moterims medziagu apykaita pradeda leteti jau nuo 30 metu (kazkur 2-4 proc per metus). Sumazeja raumenu mase todel jei visiskai nesportuojama svoris pradeda augti. Net mazo kaloringumo dieta gali suletinti apykaita iki 10proc. Kad jusu drauges priaugo svorio iki 40 tai ne rodiklis, nes kitos ir 20 gali daug priaugti, o kitos iki pat senatves lieka lieknos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dita555: 14 rugsėjo 2009 - 12:58
QUOTE(Dita555 @ 2009 09 14, 12:56)
jei negirdejote, tai dar nereiskia kad taip nera. Moterims medziagu apykaita pradeda leteti jau nuo 30 metu (kazkur 2-4 proc per metus).  Sumazeja raumenu mase todel jei visiskai nesportuojama svoris pradeda augti. Net mazo kaloringumo dieta gali suletinti apykaita iki 10proc. Kad jusu drauges priaugo svorio iki 40 tai ne rodiklis, nes kitos ir 20 gali daug priaugti, o kitos iki pat senatves lieka lieknos.

Na, mano pačios medžiagų apykaita labai greita. Tai yra paveldėta.
O dėl draugių- užmiršau paminėti vieną "smulkmeną"- dauguma iš jų yra vegetarės.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 14, 14:20)
Na, mano pačios medžiagų apykaita labai greita. Tai yra paveldėta.
O dėl draugių- užmiršau paminėti vieną "smulkmeną"- dauguma iš jų yra vegetarės.

argi g.gif jei suvartotum 2500 ir nestoretum tada ji vadintusi greita unsure.gif pati rasei, kad Tau nereikia daug maisto, sitaip Tu tik dar labiau letini savo medziagu apykaita...taip raso unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mღntvile @ 2009 09 14, 14:02)
argi g.gif jei suvartotum 2500 ir nestoretum tada ji vadintusi greita unsure.gif pati rasei, kad Tau nereikia daug maisto, sitaip Tu tik dar labiau letini savo medziagu apykaita...taip raso unsure.gif

Tu tiki viskuo, ką rašo?
Mano kg nepriklauso nuo to, ką valgau. Aš jau 21 metai sveriu 55-56 kg. Buvo tik trys 9 mėn pertraukos. Mano visi cm tie patys, kokie buvo 18 m. Visgi genai yra genai.
Atsakyti
biggrin.gif Sveikos vos temą atradau, tik nusivyliau kad ji buvo taip atsainiai sukurta, Mღntvile tu juk daug žinai apie celiulitą, tai pačią vertingiausią temos info galėjai sukelt į pirmą psl.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 14, 15:12)
Tu tiki viskuo, ką rašo?
Mano kg nepriklauso nuo to, ką valgau.

Na cia jau Jums pasiseke, kad figura nepriklauso nuo maisto. Tai jau beveik unikumas lotuliukas.gif Labai saunu, jei genai gali sunaikinti ir kaloriju pertekliu net idedant mazai pastangu.
Papildyta:
QUOTE(hilin @ 2009 09 14, 15:37)
biggrin.gif Sveikos vos temą atradau, tik nusivyliau kad ji buvo taip atsainiai sukurta, Mღntvile  tu juk daug žinai apie celiulitą, tai pačią vertingiausią temos info galėjai sukelt į pirmą psl.

Manau toms, kurioms labai reikia informacijos, susiranda ir kituose forumo puslapiuose, ne tik pirmame mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 14, 15:12)
Tu tiki viskuo, ką rašo?

tikiu tuo, ka pati patyriau/patikrinau smile.gif bandziau vaisiais ir darzovem gyva but biggrin.gif sukust tai sukudau, bet dar daugiau problemu isigijau tose kuno vietose, kurias norejau patobulinti...organizmo neapgausi...o buciau iskart tikejus tuo, ka raso, dabar nereiketu taisyt padeties ... but kudai nera sudetinga, bet but graziai lieknai: stangria oda, be kabanciu kuno daliu - be ziniu neapsieit... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(hilin @ 2009 09 14, 15:37)
biggrin.gif Sveikos vos temą atradau, tik nusivyliau kad ji buvo taip atsainiai sukurta, Mღntvile  tu juk daug žinai apie celiulitą, tai pačią vertingiausią temos info galėjai sukelt į pirmą psl.

kitoj temoj ikelsiu visa info vienoj vietoj smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mღntvile: 14 rugsėjo 2009 - 15:31
Vaizgante, kaip padeda pritupimai nuo celiulito- pasidalink. kazkada girdejau, kad pritupimu nereiketu daryt toms, kurios turi per storas slaunis, joms reiketu geriau daryt "vaziavima dviraciu". Bet gal pritupimai gerai?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 09 14, 16:38)
Vaizgante, kaip padeda pritupimai nuo celiulito- pasidalink. kazkada girdejau, kad pritupimu nereiketu daryt toms, kurios turi per storas slaunis, joms reiketu geriau daryt "vaziavima dviraciu". Bet gal pritupimai gerai?

Siaip is savo patirties galiu pasakyti tiek, kad pritupimu nereiktu daryti toms, kurios turi defekta, vadinamajy jojiko kelnemis. Nes pas mane jis buvo labai nezymus, o kai daug pritupimu dariau, siaubingi kalnai ant slaunu sonu buvo susiformave doh.gif blush2.gif
Atsakyti