Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas V tema

QUOTE(sher @ 2010 01 19, 11:33)
gali buti stoja skrandis del to kad valgai kiausini kartu su tryniu, o jo negalima, ten tik sholosterolis, pabandyk tik baltyma, jei ir nuo jo negerai aisku nevalgyk..
na as buna paivairinimui po vaisiu porai valandu praejus isgeriu kefiro stikline su juodos duonos rieke geriausiai kad dziovinta butu duona smile.gif galima isdziovinti paciai, arba jau nusipirkti buna tokie duoniukai traskus parduodami parduotuvese is juodos duonos (fazer crisp), ir jokiu budu nepamirsk apie maisto derinima smile.gif
apskritai kefiras yra labai naudingas ir skrandziui ir odai, labai sveika ant tuscio skrandzio kiekviena diena isgerti stikline smile.gif

Ok reikia itraukti kefyra i maisto sarasa smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(angelicious @ 2010 01 20, 01:54)
Ok reikia itraukti kefyra i maisto sarasa smile.gif thumbup.gif

Odai geriausia pasildytas iki kambario temperaturos, skrandziui t.p. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, kaip sekasi kariauti su tuo nelabuoju???? doh.gif As tai vis skaitinejau, skaitinejau kaip svecias, galvoju reik uzsiregistruot. Labai patiko M@ntviles pasisakymai, rekomendacijos smile.gif Tik nebematyt jos eteryje, tikiuosi greit baigs savo ta 'knyga" 4u.gif
Atsakyti
o kur taures perkate? taurės turi būtinai būti plastmasinės? jei, tarkim, stiklinės, tuomet reikia kaintinti? smile.gif
Atsakyti
man tos taures kazkodel nekelia pasitikejimo schmoll.gif vaiksto paskui vargses melynom kojom doh.gif Bandysiu be ju apsieit g.gif
Atsakyti
Su taurem masazuotis reikia moket, cia ne paprastai paimti ir masazuotis.
Atsakyti
Sveikos,
man labai padeda masažai, vaikstau pas tokia kosmoteloge namo- masažuoja rankomis, paskui su masažinem taurem; o kita karta daro masaža su medum (labai efektingas gydant celiulita bet žiauriai skausminga ši procedūra). Dar bus kažkokie ivyniojimai su dumbliais. buvau jau 6 kartus ber rezultatas jau matosi.
Atsakyti
QUOTE(rom@ntika @ 2010 01 23, 23:35)
man tos taures kazkodel nekelia pasitikejimo  schmoll.gif  vaiksto paskui vargses melynom kojom  doh.gif  Bandysiu be ju apsieit  g.gif

Jos vargses vien del to, kad masazinti nemoka, todel ir vaiksto melynom kojom mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(evkau @ 2010 01 24, 00:04)
Sveikos,
man labai padeda masažai, vaikstau pas tokia kosmoteloge namo- masažuoja rankomis, paskui su masažinem taurem; o kita karta daro masaža su medum (labai efektingas gydant celiulita bet žiauriai skausminga ši procedūra). Dar bus kažkokie ivyniojimai su dumbliais. buvau jau 6 kartus ber rezultatas jau matosi.

Visi masazai susije su formu grazinimu, figuros liekninimu ar celiulito naikinimu yra skausmingi. Po masazu as visada vynioju i dumblius ar kaitinancius kremus (vasara gerai i saldancius), tada efektyvumas zymiai padideja.
Atsakyti

Visi masazai susije su formu grazinimu, figuros liekninimu ar celiulito naikinimu yra skausmingi. Po masazu as visada vynioju i dumblius ar kaitinancius kremus (vasara gerai i saldancius), tada efektyvumas zymiai padideja.
[/quote]
o kiek pas Jus kainuoja tokie masazai? smile.gif
Atsakyti
[quote=rom@ntika,2010 01 24, 15:23]
[/quote]
[/quote]
Ziurint kokie masazai ir kuriai kuno daliai. Geriau per AŽ, nes čia gal nelabai vieta mėtytis kainomis ax.gif
Atsakyti
[quote=naura14,2010 01 24, 16:28]
[/quote]
Ziurint kokie masazai ir kuriai kuno daliai. Geriau per AŽ, nes čia gal nelabai vieta mėtytis kainomis ax.gif
[/quote]
Ups dabar tik pamaciau, kad Vilnius, deja netinka verysad.gif
Atsakyti
[quote=rom@ntika,2010 01 24, 15:31]
[/quote]
Ups dabar tik pamaciau, kad Vilnius, deja netinka verysad.gif
[/quote]
Ups, nieko tokio biggrin.gif
Atsakyti