Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas V tema

QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 13, 22:47)
Atsiprašau, jei erzinu  lotuliukas.gif  Mano ir dekoltė puiki  lotuliukas.gif
Na, kai man buvo tik 30 m., aš dar nežinojau tokio žodžio "celiulitas" smile.gif  O kai priartėjau prie 40 m., žiūrėjimas į pačią save labai pasikeitė- pamačiau, kokia aš visgi graži smile.gif Siūlau ir jums pakeisti požiūrį į save ir liautis skųstis smile.gif Pamatysit, kokios gražios tapsit smile.gif  O kai pačios pasijusit gražios esančios, patikėkit, ir kiti jums tai pradės sakyti. Aš tai patiriu dabar smile.gif

ojojooooiiiiiii lotuliukas.gif man 42,as tik pernai pamaciau,kad jau celiulitas lenda,siemet jau daugiau siek tiek,pradejau sportuot,valgau viska,kas skanu man,niekad neturejau problemu del svorio.galbut,veide rauksleles isduoda amziu tik:)))))
kiek mes cia girtis galim,ane,tik tema beje apie celiulita,o ne kaip as puikiai atrodau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Įsigijau štai tokį L'oreal produktą, bandžiau vakar ir šiandien masažuotis. Labai patiko, tik iškilo klausimas kiek laiko turi trukti masažas, kad jis būtų veiksmingas? g.gif
Didelių bėdų su celiulitu neturiu, bet noriu šiek tiek sustangrinti ir palyginti odą ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(akvii @ 2010 01 14, 11:59)
Labutis  4u.gif Norejau pasiteirauti ar yra isbandziusiu va sitoki masazini berzu lapu alieju nuo celiulito user posted image?

o kur yra jo pirkti?
Atsakyti
QUOTE(poison @ 2010 01 15, 16:56)
Mღntvile, ačiū, kad užsukai  4u.gif . O košių ar vartoji? Ten gi daug angliavandenių. Sakau gal kas antrą dieną bent jas galima? Ar visai jas braukt iš valgiaraščio?

gerai koses smile.gif viena diena pora sauktu koses, kita kiausis...svarbu ivairove smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 01 15, 16:53)
Įsigijau štai tokį L'oreal produktą, bandžiau vakar ir šiandien masažuotis. Labai patiko, tik iškilo klausimas kiek laiko turi trukti masažas, kad jis būtų veiksmingas? g.gif
Didelių bėdų su celiulitu neturiu, bet noriu šiek tiek sustangrinti ir palyginti odą  ax.gif

user posted image

as turiu toki masazuokli nieko man jis, bet labiau patinka sepetys su mediniais dantukais. dabar pirksiu taures. siaip kainos nevertas tas kremas, man zymiai geriau clinians, o kaina mazesne. atsargiai naudokis nes paspaudus kiek daugiau palieka melynes blush2.gif
Atsakyti
Mantvile, gal gali papasakoti,ka valgai pusryciams?Kada paskutini karta vakare valgai?Uzkandziauji riesutais? 4u.gif
p.s. sekmes su diplominiu! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(professionnnel @ 2010 01 15, 19:30)
o kur yra jo pirkti?

internenetine yra cia aliejus su berzu lapu ,bet siuntimas brangokas,as tai uzsisakiau is Vokietijos per tarpininke, 200 ml,tai man tikrai pigiau iseis.Siaip parduotuvese neziurejau,bet gal didesnese eurovaistinese yra,nes ten buna weledos produkcijos 4u.gif
Atsakyti
Tai gerai. O ka dariti jei svoris buvo mazas o per trumpa laika isaugo. Priezasciu nera tokiam augimui nei sveikatos nei mitybos atzvelgiu
Atsakyti
QUOTE(angelicious @ 2010 01 17, 08:59)
Mantvile, gal gali papasakoti,ka valgai pusryciams?Kada paskutini karta vakare valgai?Uzkandziauji riesutais? 4u.gif
p.s. sekmes su diplominiu! thumbup.gif

as ne Mantvile bet gal padesiu smile.gif
pvz. pusryciai : pora apelsinu arba keli mandarinai arba pora kiviu;
po 2,5val kava arba arbata, pora kiausiniu virtu su rieke juodos duonos (bet suvalgyti tik baltyma, tryni ismesti!nevalgyti! );
po 2,5 val. pietus: darzoves , salotos kokios nors su aliejumi(nedaug, jokio majonezo) jei metat svori labai agurkai tinka ir 150-200gr zuvies, arba kalakutienos arba vistienos;
po 2.5 val. jogurto galima, arba uzkasti ko nors (riesutai gerai-sauja)
vakariene - darzoves ir tunas pvz.
pries miega galima varskes 100gr su razinom pvz.
zodziu cia toks vienas variantas, reikia butinai ivairaus maisto valgyti, kelias dienas taip, paskui viena diena ir koses pavalgyti paivairinimui, ir reikia valgyti daznai 4-5 kartus per diena po NEDAUG!!! kad kai pavalgom jokio sunkumo nesijaustu, toks langvas sotumo jausmas.
Atsakyti
QUOTE(Budrute @ 2010 01 18, 12:45)
Tai gerai. O ka dariti jei svoris buvo mazas o per trumpa laika isaugo. Priezasciu nera tokiam augimui nei sveikatos  nei mitybos atzvelgiu

O gal kazkokia liga, kad taip staigiai padidejo? Ar hormoninis, ar medziagu apykaitos sutrikimas?
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2010 01 18, 14:21)
as ne Mantvile bet gal padesiu smile.gif
pvz. pusryciai : pora apelsinu arba keli mandarinai arba pora kiviu;
po 2,5val kava arba arbata, pora kiausiniu virtu su rieke juodos duonos (bet suvalgyti tik baltyma, tryni ismesti!nevalgyti! );
po 2,5 val. pietus: darzoves , salotos kokios nors su aliejumi(nedaug, jokio majonezo) jei metat svori labai agurkai tinka ir 150-200gr zuvies, arba kalakutienos arba vistienos;
po 2.5 val. jogurto galima, arba uzkasti ko nors (riesutai gerai-sauja)
vakariene - darzoves ir tunas pvz.
pries miega galima varskes 100gr su razinom pvz.
zodziu cia toks vienas variantas, reikia butinai ivairaus maisto valgyti, kelias dienas taip, paskui viena diena ir koses pavalgyti paivairinimui, ir reikia valgyti daznai 4-5 kartus per diena po NEDAUG!!! kad kai pavalgom jokio sunkumo nesijaustu, toks langvas sotumo jausmas.

Va cia jau aiskiau darosi nuo ko pradeti MILZINISKAS ACIU!!!!!!!! thumbup.gif
Beje ka galima valgyti vietoj kiausiniu, man nuo ju skrandis stoja blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angelicious: 19 sausio 2010 - 06:20
QUOTE(angelicious @ 2010 01 19, 06:54)
Va cia jau aiskiau darosi nuo ko pradeti MILZINISKAS ACIU!!!!!!!! thumbup.gif
Beje ka galima valgyti vietoj kiausiniu, man nuo ju skrandis stoja blush2.gif

gali buti stoja skrandis del to kad valgai kiausini kartu su tryniu, o jo negalima, ten tik sholosterolis, pabandyk tik baltyma, jei ir nuo jo negerai aisku nevalgyk..
na as buna paivairinimui po vaisiu porai valandu praejus isgeriu kefiro stikline su juodos duonos rieke geriausiai kad dziovinta butu duona smile.gif galima isdziovinti paciai, arba jau nusipirkti buna tokie duoniukai traskus parduodami parduotuvese is juodos duonos (fazer crisp), ir jokiu budu nepamirsk apie maisto derinima smile.gif
apskritai kefiras yra labai naudingas ir skrandziui ir odai, labai sveika ant tuscio skrandzio kiekviena diena isgerti stikline smile.gif
Atsakyti