QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 13, 22:47)
Atsiprašau, jei erzinu Mano ir dekoltė puiki
Na, kai man buvo tik 30 m., aš dar nežinojau tokio žodžio "celiulitas" O kai priartėjau prie 40 m., žiūrėjimas į pačią save labai pasikeitė- pamačiau, kokia aš visgi graži Siūlau ir jums pakeisti požiūrį į save ir liautis skųstis Pamatysit, kokios gražios tapsit O kai pačios pasijusit gražios esančios, patikėkit, ir kiti jums tai pradės sakyti. Aš tai patiriu dabar
Na, kai man buvo tik 30 m., aš dar nežinojau tokio žodžio "celiulitas" O kai priartėjau prie 40 m., žiūrėjimas į pačią save labai pasikeitė- pamačiau, kokia aš visgi graži Siūlau ir jums pakeisti požiūrį į save ir liautis skųstis Pamatysit, kokios gražios tapsit O kai pačios pasijusit gražios esančios, patikėkit, ir kiti jums tai pradės sakyti. Aš tai patiriu dabar
ojojooooiiiiiii man 42,as tik pernai pamaciau,kad jau celiulitas lenda,siemet jau daugiau siek tiek,pradejau sportuot,valgau viska,kas skanu man,niekad neturejau problemu del svorio.galbut,veide rauksleles isduoda amziu tik:)))))
kiek mes cia girtis galim,ane,tik tema beje apie celiulita,o ne kaip as puikiai atrodau