Dekolte zona irgi pamasazuot reikia ir pastangrint. Bet cia ne ta tema
QUOTE(mylimuke @ 2009 09 13, 21:07)
Nesuprantu, iš kur tas noras kiekvienam poste pasigirt savo nuostabiu kūnu?
Atsiprašau, jei erzinu Mano ir dekoltė puiki
Na, kai man buvo tik 30 m., aš dar nežinojau tokio žodžio "celiulitas" O kai priartėjau prie 40 m., žiūrėjimas į pačią save labai pasikeitė- pamačiau, kokia aš visgi graži Siūlau ir jums pakeisti požiūrį į save ir liautis skųstis Pamatysit, kokios gražios tapsit O kai pačios pasijusit gražios esančios, patikėkit, ir kiti jums tai pradės sakyti. Aš tai patiriu dabar
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 13, 22:47)
Na, kai man buvo tik 30 m., aš dar nežinojau tokio žodžio "celiulitas" O kai priartėjau prie 40 m., žiūrėjimas į pačią save labai pasikeitė- pamačiau, kokia aš visgi graži Siūlau ir jums pakeisti požiūrį į save ir liautis skųstis Pamatysit, kokios gražios tapsit O kai pačios pasijusit gražios esančios, patikėkit, ir kiti jums tai pradės sakyti. Aš tai patiriu dabar
Na, man to nereikia sakyti Man beveik dvigubai mažiau nei jums, bet kaip ryškiai skiriasi supratimas apie save ir grožį palyginus su paauglystės metais Bet tai nereiškia, kad jeigu save mylim tokias, kokios esam, tai neturim savęs prižiūrėt ir tobulint
O kai pačios pasijusit gražios esančios, patikėkit, ir kiti jums tai pradės sakyti. Aš tai patiriu dabar
100000000000% pritariu
QUOTE(susidomejus @ 2009 09 13, 22:59)
100000000000% pritariu
Grožis ateina iš vidaus
QUOTE(Mღntvile @ 2009 09 13, 22:06)
o as esu labai savikritiska...bet tai nera blogai
Tikiuosi, kai būsi mano metų, tai praeis
O rūpintis savo kūnu reikia visą gyvenimą. Juk mes nesame šiukšlių dėžės, kad mestume į save visas įmanomas šiukšles ir tik kartą metuose šluota dulkes nubrauktume
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 13, 20:16)
Yra. Mano kūnui 30 m niekaip neduotum Tik veidas metus išduoda
O as atvirksciai ,nors ipusejau ketvirta desimti ir turiu tris vaikus,is veido atrodau zymiai jaunesne ,bet va kunas isduoda ir masazu jokiu negaliu darytis (o su tom taurem ypac ),nes buciau visa melyna ,nes turiu dideliu problemu su venom ir smulkiom kraujagyslem Esu kuda ,bet va trumpa sijonuka uzsideti jau kompleksuoju
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 13, 21:47)
Na, kai man buvo tik 30 m., aš dar nežinojau tokio žodžio "celiulitas"
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 13, 23:14)
Tikiuosi, kai būsi mano metų, tai praeis
O rūpintis savo kūnu reikia visą gyvenimą. Juk mes nesame šiukšlių dėžės, kad mestume į save visas įmanomas šiukšles ir tik kartą metuose šluota dulkes nubrauktume
kol esu savikritiska, tol ir rupinuosi...uztenka per daug pasidziaugt savim ir griebiu tuoj uz sokoladuko...vat taip ir gyvenam
radau stai ka: 30 g cereals ready to eat (sausi pusryciai su grudais, cia raso mills firmos, pas mus nera ligtai tokiu ) aprupina 100% kai kuriu reikalingu vitaminu, nurodytu murad papilduose: C, E, Thiamin, riboflavin, niacin, folate, B12, B5, calcis, gelezis, cinkas, magnis. Anksciau pirkdavau perfectil vitaminus odai, ju sudetis panasi +- keli kt. vitaminai.
kam pirkti vitaminus uz + 40 lt, jei galima gauti ta pati suvalgius lekstele sausu pusryciu Ryt studijuosiu sausus pusrycius
radau, kad ir kelloggs tas pats
Mღntvile, o Tu naudojai dr.murad gliukozamino papildą? berods gliukozamino negaunama su maistu ..
Tikrai saunu, kai priartejus 40-meciui vis dar malonu ziyureti i savo kuna. Tai gal galetumete pasidalinti savo budais, kaip ta kuna toki issaugoti? Ir klausimas is darbines srities. Kiek kartu reikia eiti anticeliulitinio masazo, kad matytusi rezultatai? Ar cia reikia eiti nuoklat?
QUOTE(Dita555 @ 2009 09 14, 08:26)
Tikrai saunu, kai priartejus 40-meciui vis dar malonu ziyureti i savo kuna. Tai gal galetumete pasidalinti savo budais, kaip ta kuna toki issaugoti? Ir klausimas is darbines srities. Kiek kartu reikia eiti anticeliulitinio masazo, kad matytusi rezultatai? Ar cia reikia eiti nuoklat?
Man net linksma skaityti tokį sakinį :
Tikrai saunu, kai priartejus 40-meciui vis dar malonu ziyureti i savo kuna.
Na kodėl galvojat, kad priartėjus keturiasdešimtmečiui jau senatvė į dubcę beldžia? Tai yra pats gražiausias moters amžius, sexualumo viršūnė Tik va kojas ir pilvuką visą laiką tenka prisižiūrėti- ir masažuotis, ir mankštintis (kasdien bent 50 pritūpimų padarau, daug vaikščioju). Masažuotis reikia nuolat.