Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas V tema

Dekolte zona irgi pamasazuot reikia ir pastangrint. Bet cia ne ta tema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 09 13, 21:07)
Nesuprantu, iš kur tas noras kiekvienam poste pasigirt savo nuostabiu kūnu?  lotuliukas.gif

Atsiprašau, jei erzinu lotuliukas.gif Mano ir dekoltė puiki lotuliukas.gif
Na, kai man buvo tik 30 m., aš dar nežinojau tokio žodžio "celiulitas" smile.gif O kai priartėjau prie 40 m., žiūrėjimas į pačią save labai pasikeitė- pamačiau, kokia aš visgi graži smile.gif Siūlau ir jums pakeisti požiūrį į save ir liautis skųstis smile.gif Pamatysit, kokios gražios tapsit smile.gif O kai pačios pasijusit gražios esančios, patikėkit, ir kiti jums tai pradės sakyti. Aš tai patiriu dabar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 13, 22:47)
Atsiprašau, jei erzinu  lotuliukas.gif  Mano ir dekoltė puiki  lotuliukas.gif
Na, kai man buvo tik 30 m., aš dar nežinojau tokio žodžio "celiulitas" smile.gif  O kai priartėjau prie 40 m., žiūrėjimas į pačią save labai pasikeitė- pamačiau, kokia aš visgi graži smile.gif Siūlau ir jums pakeisti požiūrį į save ir liautis skųstis smile.gif Pamatysit, kokios gražios tapsit smile.gif  O kai pačios pasijusit gražios esančios, patikėkit, ir kiti jums tai pradės sakyti. Aš tai patiriu dabar smile.gif

Na, man to nereikia sakyti biggrin.gif Man beveik dvigubai mažiau nei jums, bet kaip ryškiai skiriasi supratimas apie save ir grožį palyginus su paauglystės metais rolleyes.gif Bet tai nereiškia, kad jeigu save mylim tokias, kokios esam, tai neturim savęs prižiūrėt ir tobulint blush2.gif
Atsakyti
O kai pačios pasijusit gražios esančios, patikėkit, ir kiti jums tai pradės sakyti. Aš tai patiriu dabar smile.gif

100000000000% pritariu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 09 13, 22:59)
100000000000% pritariu  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Grožis ateina iš vidaus biggrin.gif
Atsakyti
o as esu labai savikritiska...bet tai nera blogai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mღntvile @ 2009 09 13, 22:06)
o as esu labai savikritiska...bet tai nera blogai biggrin.gif

Tikiuosi, kai būsi mano metų, tai praeis smile.gif
O rūpintis savo kūnu reikia visą gyvenimą. Juk mes nesame šiukšlių dėžės, kad mestume į save visas įmanomas šiukšles ir tik kartą metuose šluota dulkes nubrauktume smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 13, 20:16)
Yra. Mano kūnui 30 m niekaip neduotum smile.gif Tik veidas metus išduoda smile.gif

O as atvirksciai ,nors ipusejau ketvirta desimti ir turiu tris vaikus,is veido atrodau zymiai jaunesne blush2.gif ,bet va kunas isduoda verysad.gif ir masazu jokiu negaliu darytis (o su tom taurem ypac ),nes buciau visa melyna doh.gif ,nes turiu dideliu problemu su venom ir smulkiom kraujagyslem verysad.gif Esu kuda ,bet va trumpa sijonuka uzsideti jau kompleksuoju cool.gif

Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 13, 21:47)

Na, kai man buvo tik 30 m., aš dar nežinojau tokio žodžio "celiulitas" smile.gif 

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 13, 23:14)
Tikiuosi, kai būsi mano metų, tai praeis smile.gif
O rūpintis savo kūnu reikia visą gyvenimą. Juk mes nesame šiukšlių dėžės, kad mestume į save visas įmanomas šiukšles ir tik kartą metuose šluota dulkes nubrauktume smile.gif

kol esu savikritiska, tol ir rupinuosi...uztenka per daug pasidziaugt savim biggrin.gif ir griebiu tuoj uz sokoladuko...vat taip ir gyvenam smile.gif
radau stai ka: 30 g cereals ready to eat (sausi pusryciai su grudais, cia raso mills firmos, pas mus nera ligtai tokiu g.gif ) aprupina 100% kai kuriu reikalingu vitaminu, nurodytu murad papilduose: C, E, Thiamin, riboflavin, niacin, folate, B12, B5, calcis, gelezis, cinkas, magnis. Anksciau pirkdavau perfectil vitaminus odai, ju sudetis panasi bigsmile.gif +- keli kt. vitaminai.
kam pirkti vitaminus uz + 40 lt, jei galima gauti ta pati suvalgius lekstele sausu pusryciu biggrin.gif Ryt studijuosiu sausus pusrycius smile.gif

radau, kad ir kelloggs tas pats thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mღntvile: 13 rugsėjo 2009 - 22:51
Mღntvile, o Tu naudojai dr.murad gliukozamino papildą? berods gliukozamino negaunama su maistu .. ax.gif
Atsakyti
Atsiprašau, jei erzinu  lotuliukas.gif  Mano ir dekoltė puiki  lotuliukas.gif
Na, kai man buvo tik 30 m., aš dar nežinojau tokio žodžio "celiulitas" smile.gif  O kai priartėjau prie 40 m., žiūrėjimas į pačią save labai pasikeitė- pamačiau, kokia aš visgi graži smile.gif Siūlau ir jums pakeisti požiūrį į save ir liautis skųstis smile.gif Pamatysit, kokios gražios tapsit smile.gif  O kai pačios pasijusit gražios esančios, patikėkit, ir kiti jums tai pradės sakyti. Aš tai patiriu dabar smile.gif

Tikrai saunu, kai priartejus 40-meciui vis dar malonu ziyureti i savo kuna. Tai gal galetumete pasidalinti savo budais, kaip ta kuna toki issaugoti? Ir klausimas is darbines srities. Kiek kartu reikia eiti anticeliulitinio masazo, kad matytusi rezultatai? Ar cia reikia eiti nuoklat?
Atsakyti
QUOTE(Dita555 @ 2009 09 14, 08:26)
Tikrai saunu, kai priartejus 40-meciui vis dar malonu ziyureti i savo kuna. Tai gal galetumete pasidalinti savo budais, kaip ta kuna toki issaugoti? Ir klausimas is darbines srities. Kiek kartu reikia eiti anticeliulitinio masazo, kad matytusi rezultatai? Ar cia reikia eiti nuoklat?

Man net linksma skaityti tokį sakinį :
Tikrai saunu, kai priartejus 40-meciui vis dar malonu ziyureti i savo kuna.
Na kodėl galvojat, kad priartėjus keturiasdešimtmečiui jau senatvė į dubcę beldžia? Tai yra pats gražiausias moters amžius, sexualumo viršūnė smile.gif Tik va kojas ir pilvuką visą laiką tenka prisižiūrėti- ir masažuotis, ir mankštintis (kasdien bent 50 pritūpimų padarau, daug vaikščioju). Masažuotis reikia nuolat.
Atsakyti