Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas V tema

QUOTE(Nendre008 @ 2009 09 13, 19:43)
ilindau i jusu temele idomu pasiskaitineti

o kas pas mus isvis sveiko islike?

Gėrybės iš nuosavo daržo ir sodo, mamos vištukių padėti kiaušinukai, bobutės karvytės pienukas smile.gif Taigi turim šį tą dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mღntvile @ 2009 09 13, 20:40)
o skrandziui? ar nedirgina? g.gif

Na kai pabandysiu, tada parasysiu savo atsiliepimus smile.gif Siaip pagal viska turetu kazkiek rugsty kelt, jeigu jautrus skrandis g.gif
Atsakyti
OOO, montvile, rasei va ka:
"Lopez... kiek jai, beveik 40? bigsmile.gif bet atrodo jauniau g.gif kokia grazi jos oda wub.gif sakysit, botoksai, plastines operacijos, makiazas, photoshopas ... biggrin.gif as taip nemanau... vien krutinkaulio oda pas eiline tokio amziaus moteri jau buna susiraukslejusi ir "skysta"...linkiu kiekvienai is musu tureti tokia oda 4u.gif"
Ir as pasirodo irgi grazuole. ir man jau beveik 40 ir krutinkaulio oda visai nesusiraukslejus... Ar dar tokiu grazuoliu daugiau cia yra? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mღntvile @ 2009 09 13, 20:40)
as tai nekeisiu biggrin.gif
Papildyta:

o skrandziui? ar nedirgina? g.gif
Papildyta:
siaubas, kokia grazi oda wub.gif negaliu atsiziuret biggrin.gif

Geriau parodyk gražią ir sveiką odą BE makiažo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 09 13, 20:12)
"Lopez... kiek jai, beveik 40? bigsmile.gif bet atrodo jauniau g.gif kokia grazi jos oda wub.gif sakysit, botoksai, plastines operacijos, makiazas, photoshopas ... biggrin.gif as taip nemanau... vien krutinkaulio oda pas eiline tokio amziaus moteri jau buna susiraukslejusi ir "skysta"...linkiu kiekvienai is musu tureti tokia oda 4u.gif"
Ir as pasirodo irgi grazuole. ir man jau beveik 40 ir krutinkaulio oda visai nesusiraukslejus... Ar dar tokiu grazuoliu daugiau cia yra? wink.gif

Yra. Mano kūnui 30 m niekaip neduotum smile.gif Tik veidas metus išduoda smile.gif
Mus bet kurią prie gudriai pritaikyto apšvietimo makiažus padarę nufotografuotų, ne prasčiau atrodytumėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 09 13, 21:15)

Cia tu grazuoliu?
Aisku, kad odele bus nekokio vaizdelio, nes kasdieniai kilogramai makiazo aisku, kenkia
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 13, 21:16)
Yra. Mano kūnui 30 m niekaip neduotum smile.gif Tik veidas metus išduoda smile.gif
Mus bet kurią prie gudriai pritaikyto apšvietimo makiažus padarę nufotografuotų, ne prasčiau atrodytumėm smile.gif

Reikia jauninanciu veido proceduru wink.gif Ir niekas nieko neatspes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 09 13, 20:19)
Reikia jauninanciu veido proceduru wink.gif Ir niekas nieko neatspes smile.gif

Man reikia nebent iš mamos paveldėtą negražią odą persodinti smile.gif
Atsakyti
Patarkita kokio kremuko reiketu nuo celiulito unsure.gif
Atsakyti
ilindau dar cia biggrin.gif
QUOTE(Egliukasz @ 2009 09 13, 21:02)
Na kai pabandysiu, tada parasysiu savo atsiliepimus smile.gif  Siaip pagal viska turetu kazkiek rugsty kelt, jeigu jautrus skrandis g.gif

ok drinks_cheers.gif

QUOTE(susidomejus @ 2009 09 13, 21:12)

rasei, kad neturi ir celiulito thumbup.gif ir as dar nerauksleta, man dar nera 30...bet daugelis 40 jau nebenesioja atviru palaidiniu del dekolte odos...
QUOTE(mylimuke @ 2009 09 13, 21:15)

idejau juk,Lopez uzp ten be makiazo biggrin.gif krutinkaulis gal siek tiek papudruotas, bet skystos odos neuzpudruosi niekaip...pvz Aguileros dekolte, matosi, krutines odele- "tysalas"
user posted image
Atsakyti
Man atrodo, kad celiulita turiu, kiti sako, kad ne. Tai nzn kaip cia. Naaa, dekolte oda reikia rimtai rupintis is anksto. Ir nemiegot ant sono wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 13, 21:16)

Nesuprantu, iš kur tas noras kiekvienam poste pasigirt savo nuostabiu kūnu? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 09 13, 22:04)
Man atrodo, kad celiulita turiu, kiti sako, kad ne. Tai nzn kaip cia. Naaa, dekolte oda reikia rimtai rupintis is anksto. Ir nemiegot ant sono wink.gif

todel as ir dziaugiuosi, kad tas mokslininkas su savo teorijom pasitaike dabar, o ne po kokiu 10 metu biggrin.gif nes man butu buve sakes, jau buvo ... doh.gif
Atsakyti