Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas V tema

Geriau Lopez užpakalį įmesk, į temą labiau tiktų smile.gif Išties baltas pavydas, kad tokio gėrio savininkė turi tokį gražų gėrį biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 13 rugsėjo 2009 - 18:56
QUOTE(mylimuke @ 2009 09 13, 17:09)
Ale nesitikėjau, kad taip greit pasimatys  bigsmile.gif
Bet juk nevalgai tik kelių šių produktų visą laiką? Mane labiausiai visokios dietos ir gąsdina tuo, kad galėsiu valgyt tik kelis produktus ir dažniausiai tuos, kurių itin nemėgstu, ir kad greit neišneš fantazija, ką čia pasigamint įdomesnio  unsure.gif

ka tokio skirtingo valgai kiekviena diena? man atrodo, kad pakankamai tu produktu: g.gif vistiena, tunas, kt zuvis (silke, skumbre, lasisa, grenadieriai, kalmarai...), darzoves, vaisiai, iv. koses (avizu niekaip nenusibosta biggrin.gif ), pupeles, varske, riesutai, moliugai, net blynai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2009 09 13, 19:51)
Geriau Lopez užpakalį įmesk, į temą labiau tiktų smile.gif  Išties baltas pavydas, kad tokio gėrio savininkė turi tokį gražų gėrį  biggrin.gif

imesciau, jei rasciau dabartinio varianto (sukudusios) - yra tik senasis, su ++kg ir daug to gerio biggrin.gif
Atsakyti
Kas gero konservuotame tune? Neperku jokių konservų jau nežinau nuo kada.
Atsakyti
QUOTE(Mღntvile @ 2009 09 13, 19:56)
ka tokio skirtingo valgai kiekviena diena? man atrodo, kad pakankamai tu produktu: g.gif vistiena, tunas, kt zuvis (silke, skumbre, lasisa, grenadieriai, kalmarai...), darzoves, vaisiai, iv. koses (avizu niekaip nenusibosta biggrin.gif ), pupeles, varske, riesutai, moliugai, net blynai biggrin.gif
Papildyta:

imesciau, jei rasciau dabartinio varianto (sukudusios) - yra tik senasis, su ++kg ir daug to gerio biggrin.gif

Man ji sukūdus baisi dabar unsure.gif
Atsakyti
radau bigsmile.gif neturi celiulito...
CIA
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 13, 19:59)
Kas gero konservuotame tune? Neperku jokių konservų jau nežinau nuo kada.

labai skanu essen.gif jo uzsimetu ant virtu kiausiniu, ant virsaus pasipjaustau svoguno, uzpilu soja, prikandu pomidoru biggrin.gif ir laukiu kitos dienos, nes niekaip nenusibosta biggrin.gif mazai riebalu (bet turi tu reikalingu), daug baltymu smile.gif
Papildyta:
o kas del Lopez ir kt. tai tik dabar tokios beceliulitines nuotraukos pradejo listi, iki tol celiulitas buvo neisgydomas... pas mus LT ir dabar dar biggrin.gif ...turiu ideju del sito, bet drasos mazai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mღntvile: 13 rugsėjo 2009 - 19:04
QUOTE(Mღntvile @ 2009 09 13, 19:04)
labai skanu essen.gif jo uzsimetu ant virtu kiausiniu, ant virsaus pasipjaustau svoguno, uzpilu soja, prikandu pomidoru biggrin.gif  ir laukiu kitos dienos, nes niekaip nenusibosta biggrin.gif mazai riebalu (bet turi tu reikalingu), daug baltymu smile.gif

Daug kas skanu, bet aš nevalgau nieko, kas konservuota, sūdyta, rūkyta, marinuota...
Tavo paminėta mišrainė su sveiku maistu neturi nieko bendro...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 13, 20:09)
Daug kas skanu, bet aš nevalgau nieko, kas konservuota, sūdyta, rūkyta, marinuota...

kiek zinau, jame blogo tik druska g.gif maistines medziagos vistiek islieka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mღntvile: 13 rugsėjo 2009 - 19:19
O ar bandet naudoti obuoliu acta? Prisiskaiciau, kad labai gerai kiekviena ryta isgerti 2 saukstus obuoliu acto, maisyto su 2 saukstais vandens ir siek tiek medaus g.gif Ir kad 1/4 kokosu aliejaus plius 3/4 obuoliu acto misiniu masazuojant ryte ir vakare galima pasiekti puikiu rezultatu. Tik kazin, ar jo nuplauti nereikia, nieko neatsitiks? 4u.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 09 13, 20:29)
O ar bandet naudoti obuoliu acta? Prisiskaiciau, kad labai gerai kiekviena ryta isgerti 2 saukstus obuoliu acto, maisyto su 2 saukstais vandens ir siek tiek medaus g.gif  Ir kad 1/4 kokosu aliejaus plius 3/4 obuoliu acto misiniu masazuojant ryte ir vakare galima pasiekti puikiu rezultatu. Tik kazin, ar jo nuplauti nereikia, nieko neatsitiks? 4u.gif  g.gif

obuoliu actas turi drenuojama poveiki- varo skyscius lauk
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 13, 20:09)

Manau ne tokia ir bloga ta misraine - virtas kiausinio baltymas gerai, pomidoras gerai, svogunas gerai. Tik is konservuoto tuno maza naudos, geriau kazkuo kitu keisciau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mღntvile @ 2009 09 13, 20:31)
obuoliu actas turi drenuojama poveiki- varo skyscius lauk

Tai as zinau, ka jisai daro, naudojamas riebalu deginimo priemonese ir t.t. Bet man ydomu, ar kas jy isbande 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 09 13, 20:32)
Manau ne tokia ir bloga ta misraine - virtas kiausinio baltymas gerai, pomidoras gerai, svogunas gerai. Tik is konservuoto tuno maza naudos, geriau kazkuo kitu keisciau smile.gif

as tai nekeisiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2009 09 13, 20:33)
Tai as zinau, ka jisai daro, naudojamas riebalu deginimo priemonese ir t.t. Bet man ydomu, ar kas jy isbande 4u.gif

o skrandziui? ar nedirgina? g.gif
Papildyta:
siaubas, kokia grazi oda wub.gif negaliu atsiziuret biggrin.gif user posted image

ikutis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mღntvile: 13 rugsėjo 2009 - 19:37
ilindau i jusu temele idomu pasiskaitineti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 13, 21:09)

o kas pas mus isvis sveiko islike?
Atsakyti