QUOTE(ernesin @ 2009 09 17, 21:44)
Su gėrimu viskas aišku, o kas čia per tepliojimas, ką tepliosi?
Papildyta:
Dėl acto gėrimo tai jei gerai pamenu į litrą vandens 2 šaukštai acto ir šaukštas medaus, taip?
2 saukstai acto ir du saukstai vandens ir medaus truputy
O teplioti yra du budai:
1. skiesti acta su vandeniu arba aliejum 1:1 santykiu, ymasazuoti ir uzdengti plevele, pabuti siltai kokia valandele;
2. 1/4 masazinio aliejaus + 3/4 acto ymasazuoti ryte vakare. Kartoti 3-4 kartus per savaite.
Dar radau parasyta, kad zalia bulve reikia supjaustyti plonais grezineliais, apdelioti celiulitines vietas ir apsukus su plevele pabuti puse val.
O tepsiu slaunis, kelius ir pilva
Papildyta:
QUOTE(dilgelyt @ 2009 09 17, 20:20)
kai prisimenu kaip man pasakojai aie savo skrandzio opas,tai dabar apie acta vien girdeti skauda
Ziuresim, kaip bus, nes siaip man opos buvo del psichologiniu bedu, kurios nualina organizma. Del tos paties priezasties kentejau ir nuo odos erkutes. Tad gal sitie eksperimentai nepakenks
Papildyta:
QUOTE(Mღntvile @ 2009 09 17, 21:31)
nieko, nieko
jei ir toliau diskuotuosim (dar kokius min 3 men, po gimtadienio zadu atsisakyti ir saldumynu bent 3 men
), ir imesiu nuotraukas, kur matysis akivaizdus skirtumas proporcijose pries ir po (minkstas riebalas ir kietas riebalas skirtingai ziurisi), apie odos isvaizda net nesneku
pamilsi ir kiausius, ir vista, ir net maisto derinima pamirsi
Nemanau, mano organizme nera fermento kazkokio, kuris padetu suvirskinti baltymus, tad viska isvemciau ir geriausiu atveju tapciau grazuole bulimike
Cia siaip galioja pieno produktams, o del mesos nezinau, nes kitokios negu vistiena nevalgydavau, esu ragavus jautienos, bet nesuzaveta likau