Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas V tema

QUOTE(Egliukasz @ 2009 09 17, 20:18)
Joa uzsivedem visos su savo teorijom ir praktikom biggrin.gif  Siandien nusipirkau obuoliu acto, pradesiu nuo ryt gert ir mozotis, ziuresim, kokie rezultatai bus smile.gif

Su gėrimu viskas aišku, o kas čia per tepliojimas, ką tepliosi? bigsmile.gif
Papildyta:
Dėl acto gėrimo tai jei gerai pamenu į litrą vandens 2 šaukštai acto ir šaukštas medaus, taip? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 09 17, 21:44)
Papildyta:
Dėl acto gėrimo tai jei gerai pamenu į litrą vandens 2 šaukštai acto ir šaukštas medaus, taip? mirksiukas.gif

2 saukstai acto ir du saukstai vandens ir medaus truputy 4u.gif
O teplioti yra du budai:
1. skiesti acta su vandeniu arba aliejum 1:1 santykiu, ymasazuoti ir uzdengti plevele, pabuti siltai kokia valandele;
2. 1/4 masazinio aliejaus + 3/4 acto ymasazuoti ryte vakare. Kartoti 3-4 kartus per savaite.

Dar radau parasyta, kad zalia bulve reikia supjaustyti plonais grezineliais, apdelioti celiulitines vietas ir apsukus su plevele pabuti puse val.

O tepsiu slaunis, kelius ir pilva 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dilgelyt @ 2009 09 17, 20:20)
kai prisimenu kaip man pasakojai aie savo skrandzio opas,tai dabar apie acta vien girdeti skauda  unsure.gif

Ziuresim, kaip bus, nes siaip man opos buvo del psichologiniu bedu, kurios nualina organizma. Del tos paties priezasties kentejau ir nuo odos erkutes. Tad gal sitie eksperimentai nepakenks smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mღntvile @ 2009 09 17, 21:31)
nieko, nieko biggrin.gif jei ir toliau diskuotuosim (dar kokius min 3 men, po gimtadienio zadu atsisakyti ir saldumynu bent 3 men biggrin.gif ), ir imesiu nuotraukas, kur matysis akivaizdus skirtumas proporcijose pries ir po (minkstas riebalas ir kietas riebalas skirtingai ziurisi), apie odos isvaizda net nesneku biggrin.gif pamilsi ir kiausius, ir vista, ir net maisto derinima pamirsi biggrin.gif

Nemanau, mano organizme nera fermento kazkokio, kuris padetu suvirskinti baltymus, tad viska isvemciau ir geriausiu atveju tapciau grazuole bulimike biggrin.gif Cia siaip galioja pieno produktams, o del mesos nezinau, nes kitokios negu vistiena nevalgydavau, esu ragavus jautienos, bet nesuzaveta likau doh.gif
Atsakyti
Egliukasz lauksim atsiliepimų ir apie gėrimą ir apie tepimą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 17, 21:32)
Ar tu esi bent kartą buvus pas tikrą masažuotoją, ar tik pati eksperimentais užsiimi? Yra tam tikri judesiai, kuriais tikrinamas celiulitas.

Ar ne taip tikrinamas celiulitas? g.gif user posted image
man nereikejo tikrinti, jis ir taip matesi... unsure.gif juk rodziau...
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2009 09 17, 22:04)

Nemanau, mano organizme nera fermento kazkokio, kuris padetu suvirskinti baltymus, tad viska isvemciau ir geriausiu atveju tapciau grazuole bulimike biggrin.gif  Cia siaip galioja pieno produktams, o del mesos nezinau, nes kitokios negu vistiena nevalgydavau, esu ragavus jautienos, bet nesuzaveta likau doh.gif

Tau geriau zinot, tausok savo sveikatyte 4u.gif
Atsakyti
Mane tas "tikros masažuotojos" brukimas jau vimdo laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 09 17, 21:44)
Papildyta:

as geriau acta,man tai nieko jis nepadejo. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 09 17, 21:15)
Mane tas "tikros masažuotojos" brukimas jau vimdo  laugh.gif

Gal tave ir vimdo, bet aš, pati būdama masažuotoja, dėl savo kojų važiuoju konsultuotis pas kolegę, nes geriausia viskas matosi tada, kai atsiguli. O pati atsigulus sau nepasičiupinėsi ant debesų veidrodį prisikabinus.
Manau, kad mūsų kūnas nėra skirtas eksperimentams.
Jūs gal ir dantis pačios taisotės?

Gal tave vimdo todėl, kad manai, jog čia rašau todėl, kad tokiu būdu savo paslaugas reklamuoju? Man labiau rūpi savos kojos, o ne svetimos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaižgantė: 17 rugsėjo 2009 - 22:04
Vaizgante, buvau rasius, kad ir paprastas gnaibymas veikia kaip masazas. Masazistu zodis "limfa" kitaip tariant yra skystis, esant celiulitui ta skystis prasiverzia ten, kur jo neturi buti, ir visi tie paslaptingi-stebuklingi masazistu "sakar makar"- man aiskus.
As taip pat minejau, kad nebeeksperimentuoju niekaip, o vadovaujuosi "kol nebuvo medicinos- visada buvo maistas"...visa kita tera tik priedai prie pagrindinio, galima apsieiti ir be ju...
...nereikia baimintis ir neigt tai, kas irodyta moksliskai - visada atsiras zmoniu, kurie nores, kad kazkas kitas uz juos celiulita isnaikintu, masazistam darbo bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Kazkur esu skaiciusi toki dalyka, kad gulejimas karstoje vonioje skatina celiulito atsiradima. Kadangi cia esancios mergaites jau daugka yra isbandziusios, gal galetumete pakomentuoti? Ar esate pastebeje, kad karsta vonia turetu tam itakos?
Atsakyti
QUOTE(Mღntvile @ 2009 09 18, 08:04)
...nereikia baimintis ir neigt tai, kas irodyta moksliskai - visada atsiras zmoniu, kurie nores, kad kazkas kitas uz juos celiulita isnaikintu, masazistam darbo bus  mirksiukas.gif

Tikėjausi tokio atsakymo. Aš pati tik retkarčiais turiu kokią klientę, kuriai darau tuos anticeliulitinius, nes po jų rankas skauda, o manosios ne valdiškos, savos, ir sąnariai dar ilgai tarnauti turės.
Aš kalbu ne apie masažavimą, o apie pasikonsultavimą. Kadangi aš pati neturiu medicininio išsilavinimo, konsultuojuosi su masažuotoja, kuri jį turi ir kur kas daugiau už mane išmano. Ji porą kartą metuose man ir celiulitą apžiūri, ir venas, ir visus raumenis, pataria, kuriuos labiau stiprinti, kokius pratimus daryti.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 18, 10:48)
Tikėjausi tokio atsakymo. [B]Aš pati tik retkarčiais turiu kokią klientę, kuriai darau tuos anticeliulitinius, nes po jų rankas skauda[/B], o manosios ne valdiškos, savos, ir sąnariai dar ilgai tarnauti turės.
Aš kalbu ne apie masažavimą, o apie pasikonsultavimą. Kadangi aš pati neturiu medicininio išsilavinimo, konsultuojuosi su masažuotoja, kuri jį turi ir kur kas daugiau už mane išmano. Ji porą kartą metuose man ir celiulitą apžiūri, ir venas, ir visus raumenis, pataria, kuriuos labiau stiprinti, kokius pratimus daryti.

Visa tema Jus aiskinate, kokia Jus kompetetinga celiulito naikinimo srityje, kad Jus masazuotoja ir Jus puikiai žinote kaip reikia ji atpazinti ir naikinti. Masazas ir medicina manau neatsiejami dalykai, nes masazo judesius ismokti gali kiekviena, ir ten didelio profesionalumo nereikia (zinau kad pulsite priestarauti, bet as manau taip). Ir dar.Pasirinkis masazuotojos profesija jau is anksto turetu buti aisku, kad darbas rankomis ir ne visada lengvas, o tokie pasisakymai, kad tik retkarciais turite kliente, kuriai darote anticeliulitini Jums kompetencijos sioje srityje neprideda.
Atsakyti
QUOTE(Roberts Julia @ 2009 09 17, 22:53)
as geriau acta,man tai nieko jis nepadejo. blush2.gif

Kiek laiko geret? 4u.gif
Atsakyti