Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas V tema

QUOTE(Mღntvile @ 2009 09 17, 16:57)
jis ne vienas, jis sneka ta pati, ka ir kt. mokslininkai- apie sveika mityba smile.gif tik tiek, kad jis vienintelis pareiske, kad celiulito atsiradimo priezasciu reikia ieskoti mityboje-isaiskino kaip reikia gydytis: kam odai reikalingi riebalai, kam baltymai, kam vaisiai ir darzoves...ir kaip sie produktai "remontuoja" oda smile.gif
Iki tol sventai tikejau, kad sveika mityba- vien koses, darzoves ir vaisiai. Nerupejo man nei baltymai, riebalai tuo labiau - nu ir kas, kad raso... irnesakyk.gif biggrin.gif   Bet krema veidui tai tepiau biggrin.gif per daug nesiaiskinau, nei kaip tie kremai veikia (principo), bet nauda neabejojau  biggrin.gif O veikia taip: kremo riebalas "uzrakina" dregme odoje,  o kalogenas, kurio dabar pilna kosmetikos produktuose - kitaip tariant baltymas... todel siandien ziuriu, kad ir i vidu netruktu  nei baltymo, nei gero riebalo dozes - dar nenoriu rauksliu  biggrin.gif  ir karnitino gundziausi nusipirkt (didzioji mesos nevalgytoja  doh.gif  biggrin.gif)  - riebalu degintojo, rekomenduojamo sportininkams ...o paskaicius, suzinojau, kad karnitino randama: vistienoje, zuvyje, kiausinyje biggrin.gif 
Siandienai as issigydziau celiulita, o, kad nebutu pletku lygio, kartu imeciau ir foto baisias "pries" ir "po"- jau be celiulito is arti smile.gif

drinks_cheers.gif man juokas ima nuo tokios mitybos kai vardina tik angliavandenius..
Buvau 8metus vegetare,nors aktyviai sportavau buvau nekuda ir nelygi. Poto badavau pagal "sveika mityba" darzoves vaisiai koses,oda tikrai negrazejo nors kunas sunkiai,bet lieknejo.
Dabar arba badauju arba riboju anglis ir pagaliau esu patenkinta kaip atrodau (siandiena 176 58) ir lygi oda.
Tiesa nesenai 5 dienas gyvenau vien arbatomis..ir arba man paranoja arba oda tapo skystesne ;/ kaip suintensyvinti odos stangrinima? kokiom super duper extra priemonem? manksta,ledinis dusas masazai, aliejai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgelyt: 17 rugsėjo 2009 - 17:16
QUOTE(dilgelyt @ 2009 09 17, 18:15)
drinks_cheers.gif  man juokas ima nuo tokios mitybos kai vardina tik angliavandenius..
Buvau 8metus vegetare,nors aktyviai sportavau buvau nekuda ir nelygi. Poto badavau pagal "sveika mityba" darzoves vaisiai koses,oda tikrai negrazejo nors kunas sunkiai,bet lieknejo.
Dabar arba badauju arba riboju anglis ir pagaliau  esu patenkinta kaip atrodau (siandiena 176 58) ir lygi oda.
Tiesa nesenai 5 dienas gyvenau vien arbatomis..ir arba man paranoja arba oda tapo skystesne ;/ kaip suintensyvinti odos stangrinima? kokiom super duper extra priemonem? manksta,ledinis dusas masazai, aliejai?

manau,pradesi vel normaliai maitintis ir savaime susitvarkys smile.gif
Atsakyti
Na as nesu angliavandeniu fobike, nes mano organizmui jie tikrai matau, kad tinka mirksiukas.gif Noreciau pabandyti maitintis pagal jusu metodus, bet vien tas faktas, kad kiausa isvirta viena reiktu ysideti y burna, mesa ar zuvy.. Norisi apsivemti, nes tai yra viskas, ka mano organizmas atmetineja doh.gif Todel pasilieku prie savo gyvenimo budo, nes tos pacios koses taip pat turi baltymu, aisku vieni mokslininkai sako, kad jie niekada nebus lygiaverciai gyvulines kilmes baltymams, kiti teigia priesingai ir labai vaizdingai paaiskina, kas darosi zarnyne suvalgius ta paty kiausiny, bet man vistiek patogiau taip maitintis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 09 17, 19:14)
Na as nesu angliavandeniu fobike, nes mano organizmui jie tikrai matau, kad tinka mirksiukas.gif  Noreciau pabandyti maitintis pagal jusu metodus, bet vien tas faktas, kad kiausa isvirta viena reiktu ysideti y burna, mesa ar zuvy.. Norisi apsivemti, nes tai yra viskas, ka mano organizmas atmetineja doh.gif Todel pasilieku prie savo gyvenimo budo, nes tos pacios koses taip pat turi baltymu, aisku vieni mokslininkai sako, kad jie niekada nebus lygiaverciai gyvulines kilmes baltymams, kiti teigia priesingai ir labai vaizdingai paaiskina, kas darosi zarnyne suvalgius ta paty kiausiny, bet man vistiek patogiau taip maitintis blush2.gif

tai man avizine kose irgi 1000000kartu skaniau uz kiausini virta,bet kai nuo koses soti valanda, o nuo kiauso puse dienos nekyla svarstymu ka rinktis,dar turint omeny, kad energija naudos kunas is koses jei valgysiu ja, o kiausinio atveju energijos ims mano slaunu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 09 17, 19:37)
tai man avizine kose irgi 1000000kartu skaniau uz kiausini virta,bet kai nuo koses soti valanda, o nuo kiauso puse dienos nekyla svarstymu ka rinktis,dar turint omeny, kad energija naudos kunas is koses  jei valgysiu ja, o kiausinio atveju energijos ims mano slaunu  biggrin.gif

Oi panos užvedinėjat naujam mitybos principui nerealiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 09 17, 20:12)
Oi panos užvedinėjat naujam mitybos principui nerealiai thumbup.gif

Joa uzsivedem visos su savo teorijom ir praktikom biggrin.gif Siandien nusipirkau obuoliu acto, pradesiu nuo ryt gert ir mozotis, ziuresim, kokie rezultatai bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 09 17, 20:18)
Joa uzsivedem visos su savo teorijom ir praktikom biggrin.gif  Siandien nusipirkau obuoliu acto, pradesiu nuo ryt gert ir mozotis, ziuresim, kokie rezultatai bus smile.gif

kai prisimenu kaip man pasakojai aie savo skrandzio opas,tai dabar apie acta vien girdeti skauda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mღntvile @ 2009 09 17, 17:01)
turejau minkstaji celiulita , man neskaudejo visai: nei masazuojant, nei siaip lieciant (o gal dar nebuvo kritine stadija, nes girdejau, kad kt. skauda unsure.gif )g.gif "atsargas" esu linkus kaupti ant "rietu" ir ant uzp ax.gif  gal todel mano vidines slaunu puses ir pilvas- "sveiki"... g.gif

Pakliūtum po mano rankom, suprastum, kas yra anticeliulitinis masažas biggrin.gif
Turėjau galvoje ne vidinę šlaunų pusę, o tą siaurą juostukę, kuri yra kelio šone (kairės kojos dešinėje, dešinės kojos- kairėje) ax.gif Dar nesu mačius moters, kuriai toje vietoje nebūtų celiulito.
Atsakyti
Tai cia tos jojiko kelnytes vadinamos.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 09 17, 19:29)
Tai cia tos jojiko kelnytes vadinamos.

Ne ne. Jojiko kelnės yra iš kitos pusės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 09 17, 19:14)
Na as nesu angliavandeniu fobike, nes mano organizmui jie tikrai matau, kad tinka mirksiukas.gif  Noreciau pabandyti maitintis pagal jusu metodus, bet vien tas faktas, kad kiausa isvirta viena reiktu ysideti y burna, mesa ar zuvy.. Norisi apsivemti, nes tai yra viskas, ka mano organizmas atmetineja doh.gif Todel pasilieku prie savo gyvenimo budo, nes tos pacios koses taip pat turi baltymu, aisku vieni mokslininkai sako, kad jie niekada nebus lygiaverciai gyvulines kilmes baltymams, kiti teigia priesingai ir labai vaizdingai paaiskina, kas darosi zarnyne suvalgius ta paty kiausiny, bet man vistiek patogiau taip maitintis blush2.gif

nieko, nieko biggrin.gif jei ir toliau diskuotuosim (dar kokius min 3 men, po gimtadienio zadu atsisakyti ir saldumynu bent 3 men biggrin.gif ), ir imesiu nuotraukas, kur matysis akivaizdus skirtumas proporcijose pries ir po (minkstas riebalas ir kietas riebalas skirtingai ziurisi), apie odos isvaizda net nesneku biggrin.gif pamilsi ir kiausius, ir vista, ir net maisto derinima pamirsi biggrin.gif

QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 17, 20:28)
Pakliūtum po mano rankom, suprastum, kas yra anticeliulitinis masažas biggrin.gif
Turėjau galvoje ne vidinę šlaunų pusę, o tą siaurą juostukę, kuri yra kelio šone (kairės kojos dešinėje, dešinės kojos- kairėje)  ax.gif  Dar nesu mačius moters, kuriai toje vietoje nebūtų celiulito.

pas mane sitos vietos lygut lyguteles g.gif ryt pasifotkiniu ir suemus, ir nea- isitikinsi smile.gif As ir pati kaip distrofikas, tik uzp ir slaunys linkusios riebalus kaupt ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2009 09 17, 20:18)
Joa uzsivedem visos su savo teorijom ir praktikom biggrin.gif  Siandien nusipirkau obuoliu acto, pradesiu nuo ryt gert ir mozotis, ziuresim, kokie rezultatai bus smile.gif

is kart galiu pasakyti biggrin.gif - nudrenuos...Megan Fox geria, kad po mmm organizmas greiciau skyscius pasalintu.
Atsakyti
QUOTE(Mღntvile @ 2009 09 17, 20:28)
pas mane sitos vietos lygut lyguteles g.gif    ryt pasifotkiniu ir suemus, ir nea- isitikinsi smile.gif As ir pati kaip distrofikas, tik uzp ir slaunys linkusios riebalus kaupt ax.gif

Ar tu esi bent kartą buvus pas tikrą masažuotoją, ar tik pati eksperimentais užsiimi? Yra tam tikri judesiai, kuriais tikrinamas celiulitas.
Atsakyti