QUOTE(Mღntvile @ 2009 09 17, 16:57)
jis ne vienas, jis sneka ta pati, ka ir kt. mokslininkai- apie sveika mityba tik tiek, kad jis vienintelis pareiske, kad celiulito atsiradimo priezasciu reikia ieskoti mityboje-isaiskino kaip reikia gydytis: kam odai reikalingi riebalai, kam baltymai, kam vaisiai ir darzoves...ir kaip sie produktai "remontuoja" oda
Iki tol sventai tikejau, kad sveika mityba- vien koses, darzoves ir vaisiai. Nerupejo man nei baltymai, riebalai tuo labiau - nu ir kas, kad raso... Bet krema veidui tai tepiau per daug nesiaiskinau, nei kaip tie kremai veikia (principo), bet nauda neabejojau O veikia taip: kremo riebalas "uzrakina" dregme odoje, o kalogenas, kurio dabar pilna kosmetikos produktuose - kitaip tariant baltymas... todel siandien ziuriu, kad ir i vidu netruktu nei baltymo, nei gero riebalo dozes - dar nenoriu rauksliu ir karnitino gundziausi nusipirkt (didzioji mesos nevalgytoja ) - riebalu degintojo, rekomenduojamo sportininkams ...o paskaicius, suzinojau, kad karnitino randama: vistienoje, zuvyje, kiausinyje
Siandienai as issigydziau celiulita, o, kad nebutu pletku lygio, kartu imeciau ir foto baisias "pries" ir "po"- jau be celiulito is arti
Iki tol sventai tikejau, kad sveika mityba- vien koses, darzoves ir vaisiai. Nerupejo man nei baltymai, riebalai tuo labiau - nu ir kas, kad raso... Bet krema veidui tai tepiau per daug nesiaiskinau, nei kaip tie kremai veikia (principo), bet nauda neabejojau O veikia taip: kremo riebalas "uzrakina" dregme odoje, o kalogenas, kurio dabar pilna kosmetikos produktuose - kitaip tariant baltymas... todel siandien ziuriu, kad ir i vidu netruktu nei baltymo, nei gero riebalo dozes - dar nenoriu rauksliu ir karnitino gundziausi nusipirkt (didzioji mesos nevalgytoja ) - riebalu degintojo, rekomenduojamo sportininkams ...o paskaicius, suzinojau, kad karnitino randama: vistienoje, zuvyje, kiausinyje
Siandienai as issigydziau celiulita, o, kad nebutu pletku lygio, kartu imeciau ir foto baisias "pries" ir "po"- jau be celiulito is arti
man juokas ima nuo tokios mitybos kai vardina tik angliavandenius..
Buvau 8metus vegetare,nors aktyviai sportavau buvau nekuda ir nelygi. Poto badavau pagal "sveika mityba" darzoves vaisiai koses,oda tikrai negrazejo nors kunas sunkiai,bet lieknejo.
Dabar arba badauju arba riboju anglis ir pagaliau esu patenkinta kaip atrodau (siandiena 176 58) ir lygi oda.
Tiesa nesenai 5 dienas gyvenau vien arbatomis..ir arba man paranoja arba oda tapo skystesne ;/ kaip suintensyvinti odos stangrinima? kokiom super duper extra priemonem? manksta,ledinis dusas masazai, aliejai?