QUOTE(Egliukasz @ 2009 09 17, 14:12)
O del vegetarizmo ir celiulito, tai Montvile niekada nesivadovauk vieno mokslininko teorijomis
As apie maisto derinima medziaga rinkaus ne viena menesy, is yvairiausiu saltiniu, nes kiekvienam zmogui yra skirtingai. Pas mane celiulito pozymiai irgi atsirado 18 metu, o tada mesyte tai labai megau, be jokiu garnyru viena kapodavau, kiausinius irgi, ir vistiek prasidejo tas celiulitas. O kai atsisakiau mesos, pieno produktu, miltiniu ir bulviniu patiekalu, tai jauciu tikrai pagerejima. Tiesiog vegetariskas maistas nereiskia, kad jis yra sveikas! Reikia ziureti gaminant valgyt, kad maistas deretu visapusiskai, nes kas is to, kad morku blyneliai yra be mesos, jeigu jie kepami ant aliejaus/margarino/nerafinuoto aliejaus ir t.t. Taip, butent, kad viskas dabar labai nesveika, ypac kas parduotuvese, tas pacias kruopas perku kuo maziau apdorotas ir mirkinu jas, kad isliktu visos naudingosios medziagos. Mano maitinimosi budas daug kam atrodo asketiskas, bet man jis labai veiksmingas, kaip ir Montvilei jos maitinimasis. Tiesiog reikia isbandyti viska ir atsirinkti, kas geriausia. Nera sveiko ar nesveiko maisto, tiesiog jis buna apdorotas chemikalais, netinkamai paruostas, nesuderintas ir panasiai. Bent as taip mastau
jis ne vienas, jis sneka ta pati, ka ir kt. mokslininkai- apie sveika mityba
tik tiek, kad jis vienintelis pareiske, kad celiulito atsiradimo priezasciu reikia ieskoti mityboje-isaiskino kaip reikia gydytis: kam odai reikalingi riebalai, kam baltymai, kam vaisiai ir darzoves...ir kaip sie produktai "remontuoja" oda
Iki tol sventai tikejau, kad sveika mityba- vien koses, darzoves ir vaisiai. Nerupejo man nei baltymai, riebalai tuo labiau - nu ir kas, kad raso...
Bet krema veidui tai tepiau
per daug nesiaiskinau, nei kaip tie kremai veikia (principo), bet nauda neabejojau
O veikia taip: kremo riebalas "uzrakina" dregme odoje, o kalogenas, kurio dabar pilna kosmetikos produktuose - kitaip tariant baltymas... todel siandien ziuriu, kad ir
i vidu netruktu nei baltymo, nei
gero riebalo dozes - dar nenoriu rauksliu
ir karnitino gundziausi nusipirkt (didzioji mesos nevalgytoja
) - riebalu degintojo, rekomenduojamo sportininkams ...o paskaicius, suzinojau, kad karnitino randama: vistienoje, zuvyje, kiausinyje
Siandienai as issigydziau celiulita, o, kad nebutu pletku lygio, kartu imeciau ir foto baisias "pries" ir "po"- jau be celiulito is arti