Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas V tema

QUOTE(Egliukasz @ 2009 09 17, 13:12)
ANDRUTIS, ne nebuvai atrasius po valymo, aciu uz nuomone pareiksta 4u.gif  Man kg numesti nelabai reikia, organizma labiau valyti, tad rytoj darysiuos skysty is 4 greipfrutu, 3 citrinu, 1 apelsino ir 2 litru vandens, ziuresim, gal truputely svaresne oda po tokios iskrovos pataps g.gif

Tai vat tame ir reikalas.. Svytintis veidas neliko,tik spuogiukai nuo nugaros dingo,nes vienas kitas budavo ir iki siol neatsirado.Zodziu,antra karta nebekartociau ,manau.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 17, 13:34)
Tu prisiskaitei tam tikrų nuomonių apie celiulito atsiradimą ir jomis tiki. Aš šiuo klausimu turiu savo nuomonę ir manau, kad celiulitas neturi nieko bendro su mėsos valgymu. Tiek, kad mėsėdžiai organizme turi daugiau parazitų nei vegetarai. Jei nori išsigąsti, siūlau pasidaryti specialų kraujo tyrimą. Kai pamatysi, kiek tavo kraujyje parazitų bėgioja, gal truputį kitaip pradėsi mąstyti.
Soja yra tik pupelės. Visi riešutai, kuriuos perkame, yra apipurkšti chemikalais, kad ilgiau laikytųsi. Tai ar labai jie sveiki?

... kaip su tavim sunku biggrin.gif Odai reikia riebalu ir baltymu. Negali tiketis ne tik sveikos odos, bet ir puikios sveikatos vien tik is sveiko maisto, jei nepaisai proporciju riebal/angliav/baltymai smile.gif Ar valgydama darzoves aprupini organizma sitomis medziagomis,a?

Tiek to del tos odos, yra svarbesniu dalyku- yra irodyta, kad vaikai, kurie negauna mesos/zuvies del joje esanciu svarbiu omega 3 (organizmas sugeba daug medziagu pasigamint pats, bet situ jis negamina) yra zymiai durnesni uz bendraamzius, kurie tu medziagu gauna. Sau tai sau, bet, jei neduodi mesos vaikams, Tu garantuotai kenki jiems unsure.gif
...ir del tu musulmonu/induisu - matai, sprogdinasi, visais laikais kazkas su jais negerai buvo...
Parazitu ore pilna, mes nesam atskirti nuo oro, kuriuo kvepuojame...stiprus (netinkamai maitinantis nusilpstama) organzimas sugeba pats nukenksminti tuos parazitus...
Atsakyti
QUOTE(Mღntvile @ 2009 09 17, 13:36)
Parazitu ore pilna, mes nesam atskirti nuo oro, kuriuo kvepuojame...stiprus (netinkamai maitinantis nusilpstama)  organzimas sugeba pats nukenksminti tuos parazitus...

Čia buvo tas stiprus organizmas tada, kai nebuvo maximų, žmonės valgė tai, ką patys užaugino be trąšų ir kombikormų ir daug dirbo. O dabar jau pirmomis vaiko gyvenimo dienomis tas imunitetas yra pradedamas užmušinėti skiepais, paskui vaistais, antibiotikais, jei mamos nenori/negali maitinti, gauna sveikatos nepridedančius mišinius ir t.t.
Kuo daugiau apie tai galvoju, tuo labiau nuotaika genda...Einu geriau kokį liežuvį suvalgyti (išsiviriau ką tik) su pomidoriukais...
Atsakyti
kiek tiesos yra tame, kad kontraceptikai itakoja celiulito atsiradima ar didejima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 09 17, 14:12)
O del vegetarizmo ir celiulito, tai Montvile niekada nesivadovauk vieno mokslininko teorijomis schmoll.gif  As apie maisto derinima medziaga rinkaus ne viena menesy, is yvairiausiu saltiniu, nes kiekvienam zmogui yra skirtingai. Pas mane celiulito pozymiai irgi atsirado 18 metu, o tada mesyte tai labai megau, be jokiu garnyru viena kapodavau, kiausinius irgi, ir vistiek prasidejo tas celiulitas. O kai atsisakiau mesos, pieno produktu, miltiniu ir bulviniu patiekalu, tai jauciu tikrai pagerejima. Tiesiog vegetariskas maistas nereiskia, kad jis yra sveikas! Reikia ziureti gaminant valgyt, kad maistas deretu visapusiskai, nes kas is to, kad morku blyneliai yra be mesos, jeigu jie kepami ant aliejaus/margarino/nerafinuoto aliejaus ir t.t. Taip, butent, kad viskas dabar labai nesveika, ypac kas parduotuvese, tas pacias kruopas perku kuo maziau apdorotas ir mirkinu jas, kad isliktu visos naudingosios medziagos. Mano maitinimosi budas daug kam atrodo asketiskas, bet man jis labai veiksmingas, kaip ir Montvilei jos maitinimasis. Tiesiog reikia isbandyti viska ir atsirinkti, kas geriausia. Nera sveiko ar nesveiko maisto, tiesiog jis buna apdorotas chemikalais, netinkamai paruostas, nesuderintas ir panasiai. Bent as taip mastau smile.gif

jis ne vienas, jis sneka ta pati, ka ir kt. mokslininkai- apie sveika mityba smile.gif tik tiek, kad jis vienintelis pareiske, kad celiulito atsiradimo priezasciu reikia ieskoti mityboje-isaiskino kaip reikia gydytis: kam odai reikalingi riebalai, kam baltymai, kam vaisiai ir darzoves...ir kaip sie produktai "remontuoja" oda smile.gif
Iki tol sventai tikejau, kad sveika mityba- vien koses, darzoves ir vaisiai. Nerupejo man nei baltymai, riebalai tuo labiau - nu ir kas, kad raso... irnesakyk.gif biggrin.gif Bet krema veidui tai tepiau biggrin.gif per daug nesiaiskinau, nei kaip tie kremai veikia (principo), bet nauda neabejojau biggrin.gif O veikia taip: kremo riebalas "uzrakina" dregme odoje, o kalogenas, kurio dabar pilna kosmetikos produktuose - kitaip tariant baltymas... todel siandien ziuriu, kad ir i vidu netruktu nei baltymo, nei gero riebalo dozes - dar nenoriu rauksliu biggrin.gif ir karnitino gundziausi nusipirkt (didzioji mesos nevalgytoja doh.gif biggrin.gif) - riebalu degintojo, rekomenduojamo sportininkams ...o paskaicius, suzinojau, kad karnitino randama: vistienoje, zuvyje, kiausinyje biggrin.gif
Siandienai as issigydziau celiulita, o, kad nebutu pletku lygio, kartu imeciau ir foto baisias "pries" ir "po"- jau be celiulito is arti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mღntvile: 17 rugsėjo 2009 - 16:01
QUOTE(Pro_race @ 2009 09 17, 15:41)
kiek tiesos yra tame, kad kontraceptikai itakoja celiulito atsiradima ar didejima?  g.gif

Tikrai daro, jau vien tuo, kad nuodija organizmą.

Mantvile, nuotraukose negali matytis pirmojo laipsnio celiulitas. Tarkim, jeigu nufotografuočiau ir įdėčiau čia šiandieninės savo klientės kojas, jūs konstatuotumėt, kad celiulito nėra. O va kai masažuoji, tas bjaurybukas pasirodo visus savo grožiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 17, 16:18)
Einu geriau kokį liežuvį suvalgyti (išsiviriau ką tik) su pomidoriukais...

sito ir as neatsisakyciau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 17, 17:02)
Tikrai daro, jau vien tuo, kad nuodija organizmą.

Mantvile, nuotraukose negali matytis pirmojo laipsnio celiulitas. Tarkim, jeigu nufotografuočiau ir įdėčiau čia šiandieninės savo klientės kojas, jūs konstatuotumėt, kad celiulito nėra. O va kai masažuoji, tas bjaurybukas pasirodo visus savo grožiu  ax.gif

daleiskim dabar pas mane 1(permesiu nete, kokie jo pozymiai), BET jei isgydziau 3, bigsmile.gif reiskia isgydysiu ir 1 g.gif juk sunkiausia stadija jau iveikiau smile.gif
Papildyta:
cia butu 1?user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2009 09 17, 16:41)
kiek tiesos yra tame, kad kontraceptikai itakoja celiulito atsiradima ar didejima?  g.gif

100% tiesa del tam tikru moters fiziologiniu ypatumu.
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2009 09 17, 16:41)

del kontraceptiku organizme padaugeja skysciu, jei odos membranos silpnos- jos neislaiko vandens, vanduo suardo oda smile.gif
Atsakyti
Mantvile, jei suspausčiau savais pirštukais, tada ir pasakyčiau, koks tas laipsnis ax.gif
Siūlau apsižiūrėti kelius vidinėje pusėje. Ten visoms būna sunkiai sutvarkoma celiulito juostelė. Kai masažuoji, ten labai skauda. Dar kita "smagi" moteriška vietelė- abipus bambos.
Papildyta:
QUOTE(Mღntvile @ 2009 09 17, 16:17)
del kontraceptiku organizme padaugeja skysciu, jei odos membranos silpnos- jos neislaiko vandens, vanduo suardo oda smile.gif

Kai naudoji kontraceptikus, apgaudinėji savo organizmą, kad esi nėščia. Nėštumo metu celiulito pagausėja (puikiai tai pamenu). Todėl norint tvarkytis celiulitą, pirmiausiai vertėtų atsisakyti kontraceptikų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 16, 22:20)
Didelė tikimybė, kad organizme išsisėjęs grybelis, kuris ir reikalauja saldumynų.

Klausėt apie žuvį. Aš labai mėgstu silkę, dažnai perku įvairias šaldytas žuvis, o labiausiai vertinu lašišą, troškintą grietinėlėje su brokoliais. Konservus nepamenu kada valgiau.

Nu jūs čia mane gąsdinat unsure.gif O ką su tuo grybeliu daryt, kaip jį išvaryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 17, 17:22)
Mantvile, jei suspausčiau savais pirštukais, tada ir pasakyčiau, koks tas laipsnis  ax.gif
Siūlau apsižiūrėti kelius vidinėje pusėje. Ten visoms būna sunkiai sutvarkoma celiulito juostelė. Kai masažuoji, ten labai skauda. Dar kita "smagi" moteriška vietelė- abipus bambos.
Papildyta:
Kai naudoji kontraceptikus, apgaudinėji savo organizmą, kad esi nėščia. Nėštumo metu celiulito pagausėja (puikiai tai pamenu). Todėl norint tvarkytis celiulitą, pirmiausiai vertėtų atsisakyti kontraceptikų  ax.gif

turejau minkstaji celiulita , man neskaudejo visai: nei masazuojant, nei siaip lieciant (o gal dar nebuvo kritine stadija, nes girdejau, kad kt. skauda unsure.gif )g.gif "atsargas" esu linkus kaupti ant "rietu" ir ant uzp ax.gif gal todel mano vidines slaunu puses ir pilvas- "sveiki"... g.gif
Atsakyti