Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 35 tema

sveikos,

baigesi mano nitro lakas (kuriuo is tiesu buvau patenkinta, isskyrus viena bet... buvau kvailai isitikinusi, kad teptukus reikia valyti vaitspiritu, o jie man nesivale - susokdavo lakas i kose ir kapec teptukui, o pasirodo, valyti ne vaitspiritu, muilu reikia, o specialiu skiedikliu 696 ar 693 g.gif )
Tai vat, kadangi verkiant reikejo lakuoti dezele, nusipirkau ekoakva (akrilini laka, paprasta, Rigos gamybos). Nu kaip as keikiausi su juo dirbdama doh.gif Pirmiausia, tai dezele - skardine, tas lakas kaip reikiant patirpde dazus, kurie susoko gumulais doh.gif aisku, teptuko kietumas gal irgi savo dave, nebuc durna, buc pries tai nupurskus sintetiniu purskiamu laku, bet jau saukstai popiet, dabar beliks lakuot, lakuot lakuot, kol neliks nelygumu....
gerai, kad ne kokia dovanele dariau, o tai taip abydna sad.gif
Kas dar dirba su nitro laku? Man jo konsistensija taip patinka, tepasi kazkaip tolygiau, nesuvarva.... Ar cia pripratimo reikalas? Na, nori nenori, teks beveik litra isnaudot, jei neismoksiu, gal priprasiu....
Atsakyti
help.gif Niekur Kaune negaunu Minties leidyklos knygos apie dekupažą šitos. Jei kas aptiktumėt, šaukit garsiai, ką... ax.gif
Atsakyti
sveikos mirksiukas.gif norejau paklausti.... 4u.gif gal kuri naudojate ne spec dekupazui skirta laka, o paprasta? (ovz is statybiniu medziagu parduotuves). ir jei taip tai koki? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lialkaa @ 2009 09 23, 20:52)
sveikos  mirksiukas.gif  norejau paklausti.... 4u.gif  gal kuri naudojate ne spec dekupazui skirta laka, o paprasta? (ovz is statybiniu medziagu parduotuves). ir jei taip tai  koki?  blush2.gif  4u.gif

Yra atskira tema apie lakus..Prašau ČIA 4u.gif
Atsakyti
lialkaa - taigi pirmame temos pasisakyme parasyta, kad lakavimui reikalingas lakas. Akrilinis ar koks kitoks. Mergaites naudoja skystus ir purskiamus, senuku, masininius, kas kam patinka, tinka, priimtina. As vat naudojau paprasciausia nitro laka, lakuodavau lauke, tai kvapas man ne problema buvo, greit dziuvo, graziai blizgejo, jokio lipnumo, atsparus vandeniui, orui ir t t. Dabar turiu akrilini (akva) - ne taip patinka kaip tepasi, uztat lengva atplaut irankius, rankas, lakuoju namuos. Nematau reikalo pirkt specializuota blush2.gif pakankamai isleidziu ir priemonem, kuriu pakeist negaliu.... Serveteliu jau maisas prisikaupe, o vis nauju motyvu norisi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 09 23, 14:43)
oi kokia faina parduotuve:)is kur cia tokia atsirado?smile.gif))visai atsijungus nuo gyvenimo:)kaip kokybe, kas siuntesi?

As visada is ten uzsisakineju ir esu patenkinta thumbup.gif Ir prisatymas tiesiog zaibiskas thumbup.gif
Atsakyti
o gal kas kur mate stikliniu padekliuku arbatai, kavai?gali ir intyernetine buti ir reali.zinau Siauliuose, bet jie kazkaip nepakeliui.Geriau butu Kaunas. g.gif
Atsakyti
knyga Kaune yra čia.

http://www.dekostudi...39633deccf6c207

O stiklinių padėkliukų irgi yra Kaune smile.gif

http://ornamentai.lt...l-products.html
Atsakyti
Lachese, ačiū, tik pigiau gautųs siųstis tiesiai iš "Minties" leidyklos.
O kada turėtų pasirodyt taviškė knyga? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2009 09 23, 22:16)
Yra atskira tema apie lakus..Prašau ČIA  4u.gif

Aciu, labai gera tema, turbut neatidziai ziurejau, kad jos net nepastebjeau blush2.gif 4u.gif

Mrs. R --- as irgi naudoju ne specializuota laka, o is senuku, bet nusivyliau nes geltonuoja storiau ar antra karta uztepus doh.gif tad ieskau tokio, kuris negeltonuotu, butu atsparus vandeniui ir karsciui... blush2.gif bijau pirkti, kad paskui nenusivilciau doh.gif reiks pasiskaitineti dar kur ir tada jau lekti i parduotuve 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialkaa: 24 rugsėjo 2009 - 10:50
Sveikos panelės smile.gif
gal kuri nors turite tokią druskinę http://www.public.fo...nines/19lt.html ? Aš noriu mamai padovanoti, bet parduotuvėse tokių nerandu....
Prašau padėkit rasti wink.gif ačiū wink.gif
Atsakyti
Sveikos visos,
norėčiau paklausti - darau dėžutę dvikomponenčiu sendinimu ir kadangi namuose nėšilta labai jau lėtai džiūsta ir skilinėja. Ar galėčiau pasitelkti džiovintuvą arba šiltą orkaitę? Ar tai tas pats kaip džiovinti ant saulutės?

Dėkui 4u.gif
Atsakyti