Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 35 tema

QUOTE(Milinga @ 2009 10 23, 09:13)
bigsmile.gif  kiek grožių..visada norėjau išbandyti dekupažą  ax.gif užsirašiau į dekupažo pamoką silver city parduotuvėj..gal kas buvot ? kokie atsiliepimai, ar verta eiti?  g.gif

Nepatarčiau silver city, esi Kaunietė, tuomet parašyk Bitei į AZ, jau tūkstantį kartų geriau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lebut: 23 spalio 2009 - 12:58
sveikute, labai susidomejau dekupazu, tik labai neturiu laiko visas temeles pervesti ir suprasti kaip cia kasa daroma g.gif
seme puslapyje http://www.tindirind...php?page_id=860 perskaiciu atrodo nieko sudetinga...
tai kaip suprantu pasiimi iskirpta paveiksliuka, ji uzklijuoji ant to daigto, poto dedi servetele islygini, kai isdziuna atskiestais klijais dar karta uzklijuoji, ir veliau kai isziuna jei nori su laku gali nulakuot? g.gif
parasyta klijai balti, tai lipalas gal tinka? ir ta servetele tokios pacios formos issikirpti kaip ir paveikslelis?
gal as isvis cia viska painioji, ir nera cia taip lengva kaip man atrodo? ax.gif prasau padekite ir pataiykite mane jei galite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jussstute @ 2009 10 23, 14:16)
sveikute, labai susidomejau dekupazu, tik labai neturiu laiko visas temeles pervesti ir suprasti kaip cia kasa daroma g.gif
seme puslapyje http://www.tindirind...php?page_id=860 perskaiciu atrodo nieko sudetinga...
tai kaip suprantu pasiimi iskirpta paveiksliuka, ji uzklijuoji ant to daigto, poto dedi servetele islygini, kai isdziuna atskiestais klijais dar karta uzklijuoji, ir veliau kai isziuna jei nori su laku gali nulakuot? g.gif
parasyta klijai balti, tai lipalas gal tinka? ir ta servetele tokios pacios formos issikirpti kaip ir paveikslelis?
gal as isvis cia viska painioji, ir nera cia taip lengva kaip man atrodo? ax.gif  prasau padekite ir pataiykite mane jei galite  4u.gif

Nieko nesupratau, ką tu paklausti norėjai.. g.gif ..

Tu gal pradžioje pagooglink daugiau..youtobe filmukų pasižiūrėk..kad aiškiau pasidarytu..Nes dabar neaišku ko tu nori paklausti..ir nuo ko tau pradėti ką aiškinti.. g.gif ..Na daugiau pasidomėk, pasiskaityk..Nors sakai laiko neturi..bet mes tau per penkias minutes irgi visko nepaaiškinsim..Norint kažką išmokti reikia laiko..bet pražioj tu gal pasiskaityk, susirink informaciją..kad bendrą vaizdą susidarytum.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jussstute @ 2009 10 23, 14:16)
gal as isvis cia viska painioji, ir nera cia taip lengva kaip man atrodo? ax.gif  prasau padekite ir pataiykite mane jei galite  4u.gif

Niekur nedingsi, arba skirsi nemazai laiko ir perskaitysi daug diskusiju ir atsirinksi kas tau idomu priimtina ir t.t. Arba taip ir praeis susidomejimas net nepradejus. Visada atrodo viskas paprasta kol nepradedi. o kai pradedi:
Kokie dazai? akriliniai, guasas, spiritiniai..
Kokie klijai: spec, PVA ar dar kokie..
Koks lakas: akrilinis, blizgus, matinis, vaitspiritinis..
Kiek lako sluoksniu?
Kokie sendinimo metodai?
Kuo galima itrinti svikomponenti sendinima?
Kuo ji paskui lakuoti?
Kuo lakuoti padeklus kad nekibtu ir nepabaltu nuo karstu puodeliu naudojant?
Kokias serveteles naudoti?
Kiek serveteliu sluoksniu palikti ar tik viena?
Kaip priklijuoti be raugsleliu?
Karpyti ar plesyti?

Na kai bus aiskus atsakymai i situos visus klausimus ir turesi nusipirkusi visas priemones kuriu reikia pageidaujamo rezultato pasiekimui, tuomet galesi pradeti eksperimentuoti wink.gif
Sekmes drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,
o dažai būtini dekupažui?pvz,negalima laku nutept, ir vėliau užklijuot paveiksliuką ?
Atsakyti
galima, tik pries klijuojant paveiksliuka, p.asveisk su svitriniu toj vietoj, kur ji klijuosi, bus geresnis kliju sukibimas su laku
Atsakyti
Sveikos merginos,

labai reikia patyrusių konsultacijos - ieškojau info internete, bet arba aš nemoku jos ieškoti arba nežinau kur, konkrečiau - kaip klijuoti ryžinį popierių - radau tik tiek, kad reikia pamirkyti jį prieš klijuojant.... ir viskas? Jokių įmantrybių, toliau kaip su servetėlėm? Būsiu dėkinga už visus atsakymus... 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes ash su klausimuku, gal galetumet patarti koki blizgu laka. nu siaubas mano kazkox nesamoningas, savaite praejo jau seniu seniausiai turejo ishdziuti, o dezute vis dar lipni doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelytte: 24 spalio 2009 - 00:04
QUOTE(aneSena @ 2009 10 24, 00:14)
Sveikos merginos,

labai reikia patyrusių konsultacijos - ieškojau info internete, bet arba aš nemoku jos ieškoti arba nežinau kur, konkrečiau - kaip klijuoti ryžinį popierių - radau tik tiek, kad reikia pamirkyti jį prieš klijuojant.... ir viskas? Jokių įmantrybių, toliau kaip su servetėlėm? Būsiu dėkinga už visus atsakymus...  4u.gif

Ryzinio popieriaus mirkyti n e r e i k i a...su juo dirbama kaip su servetelemis, tepi klijais per virsu.Mirkomas yra tik deco popierius 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkau knyga Dekupas Denise thomas ir Mary Fox,2009.Mokejau35lt.pasiziurejau kad man pradedanciai labai jau sudetinga nematant kazka pasidaryti ir neturesiu manau as tiek kantrybes.jei ka nors sudomins knyga rasykit i az,atiduociau uz 25lt.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif noreciau paklausti kurioje temoje buvo kalbeta kaip pasigaminti kaledinius burbulus? jei siek tiek tiksliau nurodytumete, susirasciau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2009 10 24, 01:04)
Sveikutes ash su klausimuku, gal galetumet patarti koki blizgu laka. nu siaubas mano kazkox nesamoningas, savaite praejo jau seniu seniausiai turejo ishdziuti, o dezute vis dar lipni doh.gif

Nežinau kokį naudoji, man taip buvo su "Ekoakva" - nulakavau kėdes tai visi prie jų ir prilipdavo , net ir po 2 mėn., bet dabar naudoju šitą - http://www.senukai.l...st_tab=articles Man tai jis superinis, tinka viskam - dar didelių įmantrybių nesu įvaldžius, bet tiek kiek pradedančiąjai - tai thumbup.gif ...

sobieska - dėkavoju nuoširdžiausiai 4u.gif mirksiukas.gif bandysiu laimę biggrin.gif
Atsakyti