Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 35 tema

o kam tau padekliukai su nuotraukomis, ant kuriu desi puodelius ar lekstutes g.gif cia tokia pat nesamone, kaip ir saldainiu popieriukai su vaiku veidukais ax.gif na, o jei vistiek sugalvosi deti nuotraukas, tai jas spausdink ir toliau klijok, sendink ir t.t. 4u.gif
[/quote]

Na jo pagalvojau, kad gal Jus ir teisi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paul@ @ 2009 10 23, 09:55)

rimtai?! tai tada laukit manes vazonai, laukit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elzė: 23 spalio 2009 - 09:29
QUOTE(Laura @ 2009 10 22, 22:29)
O ne paprasciau butu uzdazyt ta vieta kur planuoji klijuot baltai, o uzklijavus tada dazyt visa dezute melynai, nu tik aplink ta gele labai atsargiai  ax.gif  nes as itariu nepataikyciau 100% ten iklijuot kur apsibrezus ir nudazius baltai blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na as kadangi pataikau 95 proc tai man sis budas tinkla thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 10 22, 22:08)
as purskiu akriliniu masininiu laku smile.gif paieskok temoj apie lakus, as ir kontaktus ir jo foto esu idejusi smile.gif ir aprasiusi jo privalumus ir minusus smile.gif

Aha, radau thumbup.gif Dėkui mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos... Gėda rodyt žiauriai, ale noriu patarimo ax.gif Kažkodėl man vakar pasirodė, kad aš moku piešti. Bet kaip sakoma - blogam šokėjui ir batai trukdo: man ir dažai per tiršti, ir spalvų sumaišyt nemoku, ir teptukai blogi... Gavosi didelis š ir mano pastangų...
Sakykit - ar uždažyt viską ir daryt iš naujo, ar kaip nors pataisyt dar ką nors, ar palikt kaip yra? Tik nesijuokit blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kirameki @ 2009 10 23, 12:03)
Merginos... Gėda rodyt žiauriai, ale noriu patarimo  ax.gif Kažkodėl man vakar pasirodė, kad aš moku piešti. Bet kaip sakoma - blogam šokėjui ir batai trukdo: man ir dažai per tiršti, ir spalvų sumaišyt nemoku, ir teptukai blogi... Gavosi didelis š ir mano pastangų...
Sakykit - ar uždažyt viską ir daryt iš naujo, ar kaip nors pataisyt dar ką nors, ar palikt kaip yra? Tik nesijuokit blush2.gif

Nu visai normaliai.. smile.gif ..Tik aš dar daugiau pripieščiau..Ta prasme, kur žolytė, ten fono spalvos nepalikčiau..ir daugiau atspalvių dėčiau..Tu paimk ir kelias spalvas susipilk į kokią lėkštutę nemaišyk jo..o tik merki į vieną spalvą, į kitą..ir tepi..Nemoku paaiškinti, bet reikia tada daugiau spalvų..ir gal ne tokias ryškias spalvas daryčiau (su balta spalva tepdama maišyčiau, kad prigesintų).. g.gif Nes tie meškučiai tokie švelnučiai..norisi kažko švelnaus, švelnių atspalvių.. g.gif ..Šiek tiek aplink meškučius pašešeliuočiau.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirameki @ 2009 10 23, 13:03)
Merginos... Gėda rodyt žiauriai, ale noriu patarimo  ax.gif Kažkodėl man vakar pasirodė, kad aš moku piešti. Bet kaip sakoma - blogam šokėjui ir batai trukdo: man ir dažai per tiršti, ir spalvų sumaišyt nemoku, ir teptukai blogi... Gavosi didelis š ir mano pastangų...
ir as pritariu Salnei, nors ir nesu spece, bet dabar meskiukai gaunasi ore kabantys, reikia juos pritapyti, pasodinti ant zolytes rolleyes.gif
Atsakyti
o ką ten ten tie du meškiukai daro ant dėžės šono kur rankena? lotuliukas.gif
ta žalia tokia nekokia, kokios salotinės dėčiau, kad linksmiau būtų, gal kokį debesėlį g.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaKa @ 2009 10 23, 12:34)
o ką ten ten tie du meškiukai daro ant dėžės šono kur rankena?  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Aha, ir aš pastebėjau juos

Kirameki, tik neužpyk, bet čia pas juos tokia poza gavosi biggrin.gif
Šiaip tai visai gražiai dėžė atrodo, o jei dar pritapyti, kaip ir buvo siūlyta, tai viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Miurielė* @ 2009 10 23, 13:25)
lotuliukas.gif
Aha, ir aš pastebėjau juos

Kirameki, tik neužpyk, bet čia pas juos tokia poza gavosi biggrin.gif
Šiaip tai visai gražiai dėžė atrodo, o jei dar pritapyti, kaip ir buvo siūlyta, tai viskas  thumbup.gif

Nesijuokit iš mano meškių nono.gif jie ten gražiai išdykauja, o jūsų mintys kudlotos tongue.gif biggrin.gif

Na, bandysiu pritapyti dar kaip nors, tik reikia normalesnių teptukų įsigyti, nes su tais kur turiu tai pravalas kažkoks doh.gif
Dėkui visoms už patarimus. Bandysiu pasirodyt jei kas pavyks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirameki @ 2009 10 23, 13:37)
Nesijuokit iš mano meškių nono.gif jie ten gražiai išdykauja, o jūsų mintys kudlotos tongue.gif biggrin.gif

Nesijuokiam mirksiukas.gif Ne visos turbūt ir pastebėjo juos, na čia kiekviena pagal savo sugedimo laipsnį mato doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Miurielė* @ 2009 10 23, 07:59)
Jei manai, kad nepataikytum, tai yra tas kitas būdas:
"paimi serveteles motyva, nupurski purskiamu laku is blogosios puses, tada nudazai baltai ir gali klijuoti ant tamsaus fono" smile.gif

Aha, tik reikia to lako turet blush2.gif o as neturiu blush2.gif
o plauku lakas tai cia neteisybe butu g.gif blush2.gif
dar klausimas, taip nesugaranksciuoja servetele? g.gif uzpurskus ji turetu sukietet, tada dazai, o paskuio klijuoji, tai klijuojant servetele stangresne gal, lengviau uzklijuot ar kaip kas gal bandet?? g.gif
Atsakyti