o kam tau padekliukai su nuotraukomis, ant kuriu desi puodelius ar lekstutes cia tokia pat nesamone, kaip ir saldainiu popieriukai su vaiku veidukais na, o jei vistiek sugalvosi deti nuotraukas, tai jas spausdink ir toliau klijok, sendink ir t.t.
[/quote]
Na jo pagalvojau, kad gal Jus ir teisi.
QUOTE(Paul@ @ 2009 10 23, 09:55)
tinka
rimtai?! tai tada laukit manes vazonai, laukit
QUOTE(Laura @ 2009 10 22, 22:29)
O ne paprasciau butu uzdazyt ta vieta kur planuoji klijuot baltai, o uzklijavus tada dazyt visa dezute melynai, nu tik aplink ta gele labai atsargiai nes as itariu nepataikyciau 100% ten iklijuot kur apsibrezus ir nudazius baltai
na as kadangi pataikau 95 proc tai man sis budas tinkla
QUOTE(efauto @ 2009 10 22, 22:08)
as purskiu akriliniu masininiu laku paieskok temoj apie lakus, as ir kontaktus ir jo foto esu idejusi ir aprasiusi jo privalumus ir minusus
Aha, radau Dėkui
Merginos... Gėda rodyt žiauriai, ale noriu patarimo Kažkodėl man vakar pasirodė, kad aš moku piešti. Bet kaip sakoma - blogam šokėjui ir batai trukdo: man ir dažai per tiršti, ir spalvų sumaišyt nemoku, ir teptukai blogi... Gavosi didelis š ir mano pastangų...
Sakykit - ar uždažyt viską ir daryt iš naujo, ar kaip nors pataisyt dar ką nors, ar palikt kaip yra? Tik nesijuokit
Sakykit - ar uždažyt viską ir daryt iš naujo, ar kaip nors pataisyt dar ką nors, ar palikt kaip yra? Tik nesijuokit
QUOTE(Kirameki @ 2009 10 23, 12:03)
Merginos... Gėda rodyt žiauriai, ale noriu patarimo Kažkodėl man vakar pasirodė, kad aš moku piešti. Bet kaip sakoma - blogam šokėjui ir batai trukdo: man ir dažai per tiršti, ir spalvų sumaišyt nemoku, ir teptukai blogi... Gavosi didelis š ir mano pastangų...
Nu visai normaliai.. ..Tik aš dar daugiau pripieščiau..Ta prasme, kur žolytė, ten fono spalvos nepalikčiau..ir daugiau atspalvių dėčiau..Tu paimk ir kelias spalvas susipilk į kokią lėkštutę nemaišyk jo..o tik merki į vieną spalvą, į kitą..ir tepi..Nemoku paaiškinti, bet reikia tada daugiau spalvų..ir gal ne tokias ryškias spalvas daryčiau (su balta spalva tepdama maišyčiau, kad prigesintų).. Nes tie meškučiai tokie švelnučiai..norisi kažko švelnaus, švelnių atspalvių.. ..Šiek tiek aplink meškučius pašešeliuočiau..
QUOTE(Kirameki @ 2009 10 23, 13:03)
ir as pritariu Salnei, nors ir nesu spece, bet dabar meskiukai gaunasi ore kabantys, reikia juos pritapyti, pasodinti ant zolytes
o ką ten ten tie du meškiukai daro ant dėžės šono kur rankena?
ta žalia tokia nekokia, kokios salotinės dėčiau, kad linksmiau būtų, gal kokį debesėlį
ta žalia tokia nekokia, kokios salotinės dėčiau, kad linksmiau būtų, gal kokį debesėlį
QUOTE(MamaKa @ 2009 10 23, 12:34)
Aha, ir aš pastebėjau juos
Kirameki, tik neužpyk, bet čia pas juos tokia poza gavosi
Šiaip tai visai gražiai dėžė atrodo, o jei dar pritapyti, kaip ir buvo siūlyta, tai viskas
QUOTE(*Miurielė* @ 2009 10 23, 13:25)
Aha, ir aš pastebėjau juos
Kirameki, tik neužpyk, bet čia pas juos tokia poza gavosi
Šiaip tai visai gražiai dėžė atrodo, o jei dar pritapyti, kaip ir buvo siūlyta, tai viskas
Nesijuokit iš mano meškių jie ten gražiai išdykauja, o jūsų mintys kudlotos
Na, bandysiu pritapyti dar kaip nors, tik reikia normalesnių teptukų įsigyti, nes su tais kur turiu tai pravalas kažkoks
Dėkui visoms už patarimus. Bandysiu pasirodyt jei kas pavyks
QUOTE(Kirameki @ 2009 10 23, 13:37)
Nesijuokit iš mano meškių jie ten gražiai išdykauja, o jūsų mintys kudlotos
Nesijuokiam Ne visos turbūt ir pastebėjo juos, na čia kiekviena pagal savo sugedimo laipsnį mato
QUOTE(*Miurielė* @ 2009 10 23, 07:59)
Jei manai, kad nepataikytum, tai yra tas kitas būdas:
"paimi serveteles motyva, nupurski purskiamu laku is blogosios puses, tada nudazai baltai ir gali klijuoti ant tamsaus fono"
"paimi serveteles motyva, nupurski purskiamu laku is blogosios puses, tada nudazai baltai ir gali klijuoti ant tamsaus fono"
Aha, tik reikia to lako turet o as neturiu
o plauku lakas tai cia neteisybe butu
dar klausimas, taip nesugaranksciuoja servetele? uzpurskus ji turetu sukietet, tada dazai, o paskuio klijuoji, tai klijuojant servetele stangresne gal, lengviau uzklijuot ar kaip kas gal bandet??