Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 35 tema

QUOTE(Elzė @ 2009 10 22, 20:34)
aa supratau. turit galvoj kad ta pagrindo spalva persisviecia.

bet tai tada kitas klausimas, o jei pagrindas dengtas kazkokia spalva, tai tos nusloksniuotos serveteles bloga puse baltai nudazyti?

aha, persisviecia smile.gif paskaityk sios temos 32 puslapi, ten parasiau kelis budus, kaip uzklijuoti motyva ant tamsesnio fono.
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 10 16, 12:52)
adatiene, as visad pirmiausia daikta nusidazau baltai, tada priklijuoju (jei tai servetele) plesytus motyvus ir jei reikia tamsaus fono pritapau. nes vistiek, jei servetele apsibresi ant daikto, tada ji nudazysi tamsiai, o po motyvu paliksi balta, reiks dar aplink motyva pritapyti. arba kitas variantas, tai paimi serveteles motyva, nupurski purskiamu laku is blogosios puses, tada nudazai baltai ir gali klijuoti ant tamsaus fono. ai, dar viena prisiminiau buda, gali klijuoti ant tamsaus fono servetele, o paskui ja pertapyti wink.gif

šitą aš jau mačiau, ir prisiminiau tik tą būdą kur nupurkšti laku ir uždažyti baltai. kas yra pritapimai tai man kol kas neatrasta žemė blush2.gif

o dar klausimas- o kodėl pvz jus plesot, o ne kerptas is serveteles? ir kaip jus isplesot smulkias detales?
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2009 10 22, 21:34)
aa supratau. turit galvoj kad ta pagrindo spalva persisviecia.

bet tai tada kitas klausimas, o jei pagrindas dengtas kazkokia spalva, tai tos nusloksniuotos serveteles bloga puse baltai nudazyti?

as galiu pateikt pvz kaip as darau su tamsesniu fonu. tarkim nudazau dezute tamsiai melynai, palaukiu kol isdzius dazai tada dedu motyva - gele kuria noriu klijuot ir apvedzioju ja piestuku. ta vieta nudazau baltais dazais, palaukiu kol isdzius ir tada klijuoju toj vietoj gele ir gaunasi super thumbup.gif jei klijuojant iseini is krastu ir lieka kazkur baltos spalvos krasteliai tiesiog su plonu teptuku uztapau melynais dazais ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(millamia @ 2009 10 22, 21:47)
as galiu pateikt pvz kaip as darau su tamsesniu fonu. tarkim nudazau dezute tamsiai melynai, palaukiu kol isdzius dazai tada dedu motyva - gele kuria noriu klijuot ir apvedzioju ja piestuku. ta vieta nudazau baltais dazais, palaukiu kol isdzius ir tada klijuoju toj  vietoj gele ir gaunasi super  thumbup.gif jei klijuojant iseini is krastu ir lieka kazkur baltos spalvos krasteliai tiesiog su plonu teptuku uztapau melynais dazais ir viskas.

Nesu bandžiusi klijuot ant tamsaus fono, bet man vis tik atrodo, kad lengviau efauto paminėtas būdas - "paimi serveteles motyva, nupurski purskiamu laku is blogosios puses, tada nudazai baltai ir gali klijuoti ant tamsaus fono"

Efauto, o kokiu laku purški?
Atsakyti
QUOTE(millamia @ 2009 10 22, 20:47)
as galiu pateikt pvz kaip as darau su tamsesniu fonu. tarkim nudazau dezute tamsiai melynai, palaukiu kol isdzius dazai tada dedu motyva - gele kuria noriu klijuot ir apvedzioju ja piestuku. ta vieta nudazau baltais dazais, palaukiu kol isdzius ir tada klijuoju toj  vietoj gele ir gaunasi super  thumbup.gif jei klijuojant iseini is krastu ir lieka kazkur baltos spalvos krasteliai tiesiog su plonu teptuku uztapau melynais dazais ir viskas.

dziaugiuosi, kad pavyko wink.gif 4u.gif

QUOTE(*Miurielė* @ 2009 10 22, 20:56)
Efauto, o kokiu laku purški?

as purskiu akriliniu masininiu laku smile.gif paieskok temoj apie lakus, as ir kontaktus ir jo foto esu idejusi smile.gif ir aprasiusi jo privalumus ir minusus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(millamia @ 2009 10 22, 21:47)

O ne paprasciau butu uzdazyt ta vieta kur planuoji klijuot baltai, o uzklijavus tada dazyt visa dezute melynai, nu tik aplink ta gele labai atsargiai ax.gif nes as itariu nepataikyciau 100% ten iklijuot kur apsibrezus ir nudazius baltai blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura @ 2009 10 22, 22:29)
O ne paprasciau butu uzdazyt ta vieta kur planuoji klijuot baltai, o uzklijavus tada dazyt visa dezute melynai, nu tik aplink ta gele labai atsargiai  ax.gif  nes as itariu nepataikyciau 100% ten iklijuot kur apsibrezus ir nudazius baltai blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jei manai, kad nepataikytum, tai yra tas kitas būdas:
"paimi serveteles motyva, nupurski purskiamu laku is blogosios puses, tada nudazai baltai ir gali klijuoti ant tamsaus fono" smile.gif

Atsakyti
Labas rytas auksarankės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsiduodu jūsų teismui ax.gif , dar keli mano bandymai ax.gif
http://public.fotki.com/adatiene/
Atsakyti
bigsmile.gif kiek grožių..visada norėjau išbandyti dekupažą ax.gif užsirašiau į dekupažo pamoką silver city parduotuvėj..gal kas buvot ? kokie atsiliepimai, ar verta eiti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura @ 2009 10 22, 22:29)
O ne paprasciau butu uzdazyt ta vieta kur planuoji klijuot baltai, o uzklijavus tada dazyt visa dezute melynai, nu tik aplink ta gele labai atsargiai  ax.gif  nes as itariu nepataikyciau 100% ten iklijuot kur apsibrezus ir nudazius baltai blush2.gif

As dazniausia taip darau,man,taip paparasciausia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adatiene @ 2009 10 23, 08:10)
Atsiduodu jūsų teismui ax.gif , dar keli mano bandymai ax.gif
http://public.fotki.com/adatiene/

man geliu vazonelis thumbup.gif As jau vis kesinuosi, kad kai tik ismoksiu tai kaip duosiu per visus geliu vazonus biggrin.gif (bet cia tik ant moliniu? visokie plastikiniai netinka?)

QUOTE(Milinga @ 2009 10 23, 09:13)
bigsmile.gif  kiek grožių..visada norėjau išbandyti dekupažą  ax.gif užsirašiau į dekupažo pamoką silver city parduotuvėj..gal kas buvot ? kokie atsiliepimai, ar verta eiti?  g.gif

o kuriuo metu vyksta, ir kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2009 10 23, 09:45)
man geliu vazonelis  thumbup.gif  As jau vis kesinuosi, kad kai tik ismoksiu tai kaip duosiu per visus geliu vazonus  biggrin.gif  (bet cia tik ant moliniu? visokie plastikiniai netinka?)

tinka mirksiukas.gif
Atsakyti