Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 35 tema

QUOTE(dajne @ 2009 10 22, 14:05)
Taip, priklauso. Kuo storesnį sluoksnį, tuo gilesni įtrūkimai. Jai labai storai užtepi, tai gaunasi tokie "grioviai" - man asmeniškai negražu. Siūlau pasibandyti ant kokios lentutės ar nereikalingo daikčiuko įvairiai tepti ir tada išsirinkti, kuris skilimas gražiausia  4u.gif

tai tada dar virną klausimėlį ax.gif ,ar antik 1 priemonė turi būti tokia tiršta,man net sunku buvo tepti teptuku g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitutė: 22 spalio 2009 - 13:33
QUOTE(millamia @ 2009 10 22, 11:23)
naudoju Perfetto per decoupage. su angeliuko paveiksliuku. sveisti ten nelabai iseina nes pirmasis sluoksnis lipnus ir toks guminis. tai vat ir nezinau net ka daryt, labai nesinori dezutes sugadint nes labai grazi gavosi. tai sakau gal geriau uztept dabar tiesiog kelis sluoksnius baigiamojo lako ir palikt nesendinta?  g.gif

tai kaip nori, arba uztepk baigiamaji ir sendink is naujo, arba tik baigiamaji ir nebesendink wink.gif

QUOTE(Katuliukas @ 2009 10 22, 11:30)
O yra kokiu darbeliu kurie butu daryti su nuotraukomis? nes kiek perzvelgiau temas kazkaip neuzkliuvo uz akiu. ax.gif  blush2.gif ir kaip reikia daryti tarkim padekliuka su nuotraukomis.

o kam tau padekliukai su nuotraukomis, ant kuriu desi puodelius ar lekstutes g.gif cia tokia pat nesamone, kaip ir saldainiu popieriukai su vaiku veidukais ax.gif na, o jei vistiek sugalvosi deti nuotraukas, tai jas spausdink ir toliau klijok, sendink ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutė @ 2009 10 22, 14:28)
tai tada dar virną  klausimėlį ax.gif ,ar antik 1 priemonė turi būti tokia tiršta,man net sunku buvo tepti teptuku  g.gif ?

Taip, aš naudoju artmanijos antiką, tai ten Antik1 yra gana tirštas. Aš visada tepu pirštu, nes teptuku man nelygiai dengia ir t.t. Na, žodžiu, pirštu man patogiau 4u.gif
Atsakyti
Merginos, susiruošiau dekupažuoti karsta.gif Bet niekad nesu to dariusi su dekupažo popieriumi. Tai va toks klausimas iškilo - jis juk toks storėlesnis, tai jam gal nebūtinai šviesus fonas? Gal nepersišviečia ir truputį tamsesnis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirameki @ 2009 10 22, 17:50)
Merginos, susiruošiau dekupažuoti karsta.gif Bet niekad nesu to dariusi su dekupažo popieriumi. Tai va toks klausimas iškilo - jis juk toks storėlesnis, tai jam gal nebūtinai šviesus fonas? Gal nepersišviečia ir truputį tamsesnis? blush2.gif

tikrai sviesi spalva nebutina mirksiukas.gif
Atsakyti
bet dekupazo popieriu reikia mirkytii vandeni, kol visas permirksta wink.gif paskui tepami klijai geriau persigeria i popieriu ir geriau prilimpa wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Paul@ @ 2009 10 22, 18:02)
tikrai sviesi spalva nebutina mirksiukas.gif

QUOTE(efauto @ 2009 10 22, 18:17)
bet dekupazo popieriu reikia mirkytii vandeni, kol visas permirksta wink.gif paskui tepami klijai geriau persigeria i popieriu ir geriau prilimpa wink.gif

Dėkoju, mergaitės aciuks.gif

O kiek laiko maždaug mirkyti? Kažkur skaičiau kad 10 min. Tiek užteks?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kirameki: 22 spalio 2009 - 17:28
mirkyti uztenka apie pora minuciu(bent jau man), na, pamatysi, kai tas popierius palieka permirkes wink.gif siaip, dar reiketu nusausinti su popieriniais ranksluosciais popieriu, kad issitrauktu vandens perteklsiu, o tada klijuoti wink.gif as dedu ir ant paprasto ranksluoscio, paspaudau juo motyva, o tada iskart klijuoju wink.gif
Atsakyti
Labai ačiū už atsakymą 4u.gif Einu mirkyt pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Gadriuke @ 2009 10 22, 11:18)
Vienas pastebejimas - daugeli motyvu klijuoji jau ant nudazyto kokia ryskia spalva daikto. Del to serveteles ir motyvai praranda savo tikra spalva ir konturus. Na idauna pagrindo atspalvi, kuris tikrai kai kur yra per ryskus. Pamegink pati uzdeti nusluoksniuota virsutini serveteles sluoksni ant balto pavirsiaus ir paskui ants spalvoto wink.gif Na man graziau kai klijuojama ant balto pagrindo. Tikiuosi supratai ka turiu omeny? wink.gif

aš vis skaitau temas, ir badau sau prisitaikyti, bet va man čia neaišku, gal galima detaliau?
Atsakyti
Elze, na, paimi virsutini serveteles sluoksni su motyvu ir uzklijuok ant balto pavirsiaus ir ant, tarkim, raudono ar zalio smile.gif iskart pamatysi skirtuma smile.gif
Atsakyti
aa supratau. turit galvoj kad ta pagrindo spalva persisviecia.

bet tai tada kitas klausimas, o jei pagrindas dengtas kazkokia spalva, tai tos nusloksniuotos serveteles bloga puse baltai nudazyti?
Atsakyti