Dėkui už patarimus dėl drugelių ūselių
Kitas klausimuks: tam tikrą dalį medinuko noriu nudažyti vienspalve spalva, bet noriu jai suteikti auksinį blizgį, tai dabar galvoju, ar man tiesiog į tą spalvą įmaišyti akrilinę auksinę spalvą ar ką daryti
Turiu klausima: ar serveteles arba ryzini popieriu imanoma imanoma klijuoti ant ant tamsaus fono? zinau kad nepatariama, bet noreciau uzklijuoti auksini oranmenta.
Klausiu, nes neradau per paieska
o 35 temas skaityti....
ir gal kam teko rasti laka tinkama salyciui su maistu?
o 35 temas skaityti....
as blizgi sumaisyciau su laku ir uztepciau ant virsaus, nes imaisius i dazus, neaisku, ar gerai blizgis matysis
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2009 10 20, 15:38)
as blizgi sumaisyciau su laku ir uztepciau ant virsaus, nes imaisius i dazus, neaisku, ar gerai blizgis matysis
Ta prasme auksinius akrilius dazus tiesiog sumaišyti su akriliniu laku?
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2009 10 20, 13:42)
Turiu klausima: ar serveteles arba ryzini popieriu imanoma imanoma klijuoti ant ant tamsaus fono? zinau kad nepatariama, bet noreciau uzklijuoti auksini oranmenta.
o 35 temas skaityti....
o 35 temas skaityti....
pati klausiu, pati atsakau, bet gal kam irgi bus naudinga
pagooglinau ir stai ka radau:
atidarius foto yra aprasymas
http://public.fotki....-eigos-foto-re/
bet cia tik motyvo klijavimas, o as noreciau vias ornamenta perkelti, juk neiskarpysiu jo HELP!
lieka klausimas atviras ir apie laka
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2009 10 20, 13:42)
o 35 temas skaityti....
o 35 temas skaityti....
o tu sia tema bent jau perskaityk, nes kazkam pries kelis puslapius jau pasakojau tik tiksliai nebepamenu, ar sioj ar pasirodymu temoj, bet tikrai pasakojau..
taip jau yra lakas, tinkamas salyciui su maistu is decopach firmos.
QUOTE(Žydraakė @ 2009 10 20, 15:14)
O man rodos, kad aš kažkur girdėjau, kad auksinė spalva būtent ir yra ta viena spalva, kurią klijuojant ant tamsaus paviršiaus ji išlieka.
Lachese kursuose pasakojo, bet biškis užtemimas pas mane įvyko
na vat sita as itariau, ka tik ismeginau vandeniu priklijavus ant juodo puodelio, na, super
QUOTE(Žydraakė @ 2009 10 20, 16:14)
O man rodos, kad aš kažkur girdėjau, kad auksinė spalva būtent ir yra ta viena spalva, kurią klijuojant ant tamsaus paviršiaus ji išlieka.
Šitą ir aš girdėjau, kad auksinė spalva išlieka..aišku ne tookia ryški, kaip ant šviesasu fono, bet matosi..Ir ją paskui galima paryškinti auksiniais dažais..
QUOTE(Žydraakė @ 2009 10 20, 14:59)
Ta prasme auksinius akrilius dazus tiesiog sumaišyti su akriliniu laku?
taip
QUOTE(efauto @ 2009 10 20, 15:29)
o tu sia tema bent jau perskaityk, nes kazkam pries kelis puslapius jau pasakojau tik tiksliai nebepamenu, ar sioj ar pasirodymu temoj, bet tikrai pasakojau..
aciu
vat sitoj temoj lyg neradau, nesu tikra, o kitur nespeju perskaityt
...
nelengva 25 psl perskaityt, kai mazasis mokosi stotis ir lipa dabar visur, kur imanoma tenka lakstyt is paskos, o jei skaityciau daug, kai jis miega, tai likciau ir darbeliu nepadarius ir alkana
P.S.
bet menininkai juk turi buti alkani ? (jei dekupaza vadinsime menu
skaiciau tema apie lakus, bet neradau, o kur galima isigyti ta laka? nes googlej tai oj kokias pievas meta
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2009 10 20, 15:52)
nelengva 25 psl perskaityt, kai mazasis mokosi stotis ir lipa dabar visur, kur imanoma tenka lakstyt is paskos, o jei skaityciau daug, kai jis miega, tai likciau ir darbeliu nepadarius ir alkana
suprantu apie ka kalbi, perejau per visa sita jau senokai ir tada perskaiciau ~ 15 temu
P.s. temoj apie lakus, kelis paskutinius puslapius apie ji parasyta
Papildyta:
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2009 10 20, 15:52)
vat sitoj temoj lyg neradau, nesu tikra, o kitur nespeju perskaityt
dabar labai svarbus klausimas ar lyg ir neradai ar lyg ir neieskojai sios temos 32 puslapy????
Papildyta:
dabar labai svarbus klausimas ar lyg ir neradai ar lyg ir neieskojai sios temos 32 puslapy????
[/quote]
o zinai, kaip as cia skaitau?
puslapi per 5 sek.
perbegu akim, kad speciau ka nuveikt - neuzkliuvo, vadinas.
ir dar, sitoj temoj tik 25 psl... tai iki 32 dar reiks pagyventi taigi, lauksim, kol 32 puslapy isdestysite informacija
[/quote]
o zinai, kaip as cia skaitau?
puslapi per 5 sek.
perbegu akim, kad speciau ka nuveikt - neuzkliuvo, vadinas.
ir dar, sitoj temoj tik 25 psl... tai iki 32 dar reiks pagyventi taigi, lauksim, kol 32 puslapy isdestysite informacija