Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 35 tema

Dėkui už patarimus dėl drugelių ūselių 4u.gif

Kitas klausimuks: tam tikrą dalį medinuko noriu nudažyti vienspalve spalva, bet noriu jai suteikti auksinį blizgį, tai dabar galvoju, ar man tiesiog į tą spalvą įmaišyti akrilinę auksinę spalvą ar ką daryti g.gif
Atsakyti
Turiu klausima: ar serveteles arba ryzini popieriu imanoma imanoma klijuoti ant ant tamsaus fono? zinau kad nepatariama, bet noreciau uzklijuoti auksini oranmenta.

Klausiu, nes neradau per paieska sad.gif

o 35 temas skaityti.... smile.gif

ir gal kam teko rasti laka tinkama salyciui su maistu?
Atsakyti
as blizgi sumaisyciau su laku ir uztepciau ant virsaus, nes imaisius i dazus, neaisku, ar gerai blizgis matysis
Atsakyti
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2009 10 20, 15:38)
as blizgi sumaisyciau su laku ir uztepciau ant virsaus, nes imaisius i dazus, neaisku, ar gerai blizgis matysis

Ta prasme auksinius akrilius dazus tiesiog sumaišyti su akriliniu laku?
Atsakyti
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2009 10 20, 13:42)
Turiu klausima: ar serveteles arba ryzini popieriu imanoma  imanoma klijuoti ant ant tamsaus fono? zinau kad nepatariama, bet noreciau uzklijuoti auksini oranmenta.

biggrin.gif
pati klausiu, pati atsakau, bet gal kam irgi bus naudinga biggrin.gif

pagooglinau thumbup.gif ir stai ka radau:
atidarius foto yra aprasymas

http://public.fotki....-eigos-foto-re/

bet cia tik motyvo klijavimas, o as noreciau vias ornamenta perkelti, juk neiskarpysiu jo unsure.gif HELP!

lieka klausimas atviras ir apie laka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugniaplaukė: 20 spalio 2009 - 15:14
O man rodos, kad aš kažkur girdėjau, kad auksinė spalva būtent ir yra ta viena spalva, kurią klijuojant ant tamsaus paviršiaus ji išlieka.
Lachese kursuose pasakojo, bet biškis užtemimas pas mane įvyko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2009 10 20, 13:42)
Turiu klausima: ar serveteles arba ryzini popieriu imanoma  imanoma klijuoti ant ant tamsaus fono? zinau kad nepatariama, bet noreciau uzklijuoti auksini oranmenta.

4u.gif o tu sia tema bent jau perskaityk, nes kazkam pries kelis puslapius jau pasakojau rolleyes.gif tik tiksliai nebepamenu, ar sioj ar pasirodymu temoj, bet tikrai pasakojau..
taip jau yra lakas, tinkamas salyciui su maistu wink.gif is decopach firmos.
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2009 10 20, 15:14)
O man rodos, kad aš kažkur girdėjau, kad auksinė spalva būtent ir yra ta viena spalva, kurią klijuojant ant tamsaus paviršiaus ji išlieka.

na vat sita as itariau, ka tik ismeginau vandeniu priklijavus ant juodo puodelio, na, super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugniaplaukė: 20 spalio 2009 - 15:35
QUOTE(Žydraakė @ 2009 10 20, 16:14)

Šitą ir aš girdėjau, kad auksinė spalva išlieka..aišku ne tookia ryški, kaip ant šviesasu fono, bet matosi..Ir ją paskui galima paryškinti auksiniais dažais.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2009 10 20, 14:59)
Ta prasme auksinius akrilius dazus tiesiog sumaišyti su akriliniu laku?

taip smile.gif

QUOTE(efauto @ 2009 10 20, 15:29)
4u.gif o tu sia tema bent jau perskaityk, nes kazkam pries kelis puslapius jau pasakojau rolleyes.gif tik tiksliai nebepamenu, ar sioj ar pasirodymu temoj, bet tikrai pasakojau..
taip jau yra lakas, tinkamas salyciui su maistu wink.gif is decopach firmos.

aciu 4u.gif
vat sitoj temoj lyg neradau, nesu tikra, o kitur nespeju perskaityt
...
nelengva 25 psl perskaityt, kai mazasis mokosi stotis ir lipa dabar visur, kur imanoma smile.gif tenka lakstyt is paskos, o jei skaityciau daug, kai jis miega, tai likciau ir darbeliu nepadarius ir alkana biggrin.gif
P.S.
bet menininkai juk turi buti alkani biggrin.gif ? (jei dekupaza vadinsime menu smile.gif

skaiciau tema apie lakus, bet neradau, o kur galima isigyti ta laka? nes googlej tai oj kokias pievas meta smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugniaplaukė: 20 spalio 2009 - 15:56
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2009 10 20, 15:52)
nelengva 25 psl perskaityt, kai mazasis mokosi stotis ir lipa dabar visur, kur imanoma  smile.gif tenka lakstyt is paskos, o jei skaityciau daug, kai jis miega, tai likciau ir darbeliu nepadarius ir alkana biggrin.gif
bet menininkai juk turi buti alkani biggrin.gif ? (jei dekupaza vadinsime menu smile.gif

smile.gif suprantu apie ka kalbi, perejau per visa sita jau senokai ir tada perskaiciau ~ 15 temu mirksiukas.gif 4u.gif
P.s. temoj apie lakus, kelis paskutinius puslapius apie ji parasyta smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2009 10 20, 15:52)
vat sitoj temoj lyg neradau, nesu tikra, o kitur nespeju perskaityt

dabar labai svarbus klausimas smile.gif ar lyg ir neradai ar lyg ir neieskojai biggrin.gif sios temos 32 puslapy???? cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo efauto: 20 spalio 2009 - 15:58
Papildyta:
dabar labai svarbus klausimas smile.gif ar lyg ir neradai ar lyg ir neieskojai  biggrin.gif sios temos 32 puslapy???? cool.gif
[/quote]

o zinai, kaip as cia skaitau? lotuliukas.gif
puslapi per 5 sek. biggrin.gif
perbegu akim, kad speciau ka nuveikt biggrin.gif - neuzkliuvo, vadinas.

ir dar, sitoj temoj tik 25 psl... g.gif lotuliukas.gif tai iki 32 dar reiks pagyventi biggrin.gif taigi, lauksim, kol 32 puslapy isdestysite informacija mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugniaplaukė: 20 spalio 2009 - 16:46