Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 35 tema

Patarkit, kuo galima nuvalyti akrilinius dažus? g.gif (nuo metalinių dėžutės vyrių)
Atsakyti
QUOTE(*Miurielė* @ 2009 10 20, 10:29)
Patarkit, kuo galima nuvalyti akrilinius dažus? g.gif (nuo metalinių dėžutės vyrių)

Nagų lako nuėmėjas puikiai su tuo susidoroja.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2009 10 20, 10:34)
Nagų lako nuėmėjas puikiai su tuo susidoroja.. 4u.gif

Dėkui smile.gif , reiks bandyt nutrint, o tai visą vaizdą gadina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2009 10 19, 21:22)
Kai klausiate apie konkrečią priemonę..būkite geros pasakykite pavadinimą..nes neaišku apie ką kalbate.. 4u.gif Dvikomponenčių lakų yra daug.. 4u.gif

sorry doh.gif nepagalvojau dvikomponentė sendinimo priemonė "antik"
Atsakyti
QUOTE(Vitutė @ 2009 10 20, 10:50)
sorry  doh.gif  nepagalvojau dvikomponentė sendinimo priemonė "antik"

Antiką..galima įtrinti ir akriliniais dažais..imant po nedidelį kiekį dažų ir tepant po mažą lopinėlį ir iškarto nuvalant.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Salne: 20 spalio 2009 - 09:55
QUOTE(Salne @ 2009 10 20, 10:55)
Antiką..galima įtrinti ir akriliniais dažais..imant po nedidelį kiekį dažų ir tepant po mažą lopinėlį ir iškarto nuvalant.. 4u.gif

Noriu pasitikslinti rolleyes.gif įtrint kažkokia medžiagėle? nuvalyt dažų perteklių geriausia kuo?
P.S.
Čia aš klausiu apie ant dėžutės daryto sendinimo įtrinimą akriliniais dažais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Miurielė*: 20 spalio 2009 - 10:12

ačiū už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Miurielė* @ 2009 10 20, 11:00)
Noriu pasitikslinti rolleyes.gif įtrint kažkokia medžiagėle? nuvalyt dažų perteklių geriausia kuo?
P.S.
Čia aš klausiu apie ant dėžutės daryto sendinimo įtrinimą akriliniais dažais

Na kadangi aš įtrinimams dažniausiai naudoju aliejinius dažus..nes man su jais maloniau tai daryti..o ir nusivalo perteklius labai gražiai..tai viską valau su popieriniu rankšluoščiu..Galima ir kokia nors medžiagėle, nėra didelio skirtumo..svarbu, kad valytu.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Miurielė* @ 2009 10 19, 08:30)
Cituoju iš www.decoartele.lt:
"Svarbu: kai įtrūkimus reikia įtrinti akriliniais dažais, patartina jų imti labai mažai, ir greitai bei stipriai trinti, kad dažas liktų tik įtrūkimuose ir neišteptų jūsų dekoruojamo paviršiaus.
Jei naudojate sendinantį laką aliejiniu pagrindu - įtrūkimus galėsite įtrinti aliejiniais dažais."

Noriu pasitikslint, jei aš naudoju 2komponentį "Antika", įtrūkimus reiktų įtrinti akriliniais dažais? Taip? g.gif

Buvau jau uždavusi klausimuką, bet vėl kartoju, nes niekas neatsakė man verysad.gif

QUOTE(Salne @ 2009 10 20, 12:15)
Na kadangi aš įtrinimams dažniausiai naudoju aliejinius dažus..nes man su jais maloniau tai daryti..o ir nusivalo perteklius labai gražiai..tai viską valau su popieriniu rankšluoščiu..Galima ir kokia nors medžiagėle, nėra didelio skirtumo..svarbu, kad valytu.. smile.gif

Kaip vis tik dėl "Antikos" 2komponenčio g.gif Tinka akriliniai ar aliejiniai?
Atsakyti

QUOTE(*Miurielė* @ 2009 10 20, 12:24)
Buvau jau uždavusi klausimuką, bet vėl kartoju, nes niekas neatsakė man  verysad.gif
Kaip vis tik dėl "Antikos" 2komponenčio g.gif Tinka akriliniai ar aliejiniai?

Nesuprantu..ar jūs iš vis sekant šią temą???..Taigi dviem postais aukščiau juodu ant balto parašytą, kad Antiką galima akrilu įtrinti.. 4u.gif ..Aliejiniais dažais tinka bet ką įtrinti.. 4u.gif ..Akrilas tinkamas ne visiems dvikomponenčiams.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2009 10 20, 12:32)
Nesuprantu..ar jūs iš vis sekant šią temą???..Taigi dviem postais aukščiau juodu ant balto parašytą, kad Antiką galima akrilu įtrinti.. 4u.gif ..Aliejiniais dažais tinka bet ką įtrinti.. 4u.gif ..Akrilas tinkamas ne visiems dvikomponenčiams.. 4u.gif

doh.gif Aišku
Atsakyti
Prašau patarimo,
turiu senus medinius žiedelius servetėlėms, norėčiau juos papuošti. Tačiau jie yra nulakuoti, ar reikia nuo jų tą laką nušveisti.
Atsakyti