Patarkit, kuo galima nuvalyti akrilinius dažus? (nuo metalinių dėžutės vyrių)
QUOTE(*Miurielė* @ 2009 10 20, 10:29)
Patarkit, kuo galima nuvalyti akrilinius dažus? (nuo metalinių dėžutės vyrių)
Nagų lako nuėmėjas puikiai su tuo susidoroja..
QUOTE(Salne @ 2009 10 20, 10:34)
Nagų lako nuėmėjas puikiai su tuo susidoroja..
Dėkui , reiks bandyt nutrint, o tai visą vaizdą gadina
QUOTE(Salne @ 2009 10 19, 21:22)
Kai klausiate apie konkrečią priemonę..būkite geros pasakykite pavadinimą..nes neaišku apie ką kalbate.. Dvikomponenčių lakų yra daug..
sorry nepagalvojau dvikomponentė sendinimo priemonė "antik"
QUOTE(Vitutė @ 2009 10 20, 10:50)
sorry nepagalvojau dvikomponentė sendinimo priemonė "antik"
Antiką..galima įtrinti ir akriliniais dažais..imant po nedidelį kiekį dažų ir tepant po mažą lopinėlį ir iškarto nuvalant..
QUOTE(Salne @ 2009 10 20, 10:55)
Antiką..galima įtrinti ir akriliniais dažais..imant po nedidelį kiekį dažų ir tepant po mažą lopinėlį ir iškarto nuvalant..
Noriu pasitikslinti įtrint kažkokia medžiagėle? nuvalyt dažų perteklių geriausia kuo?
P.S.
Čia aš klausiu apie ant dėžutės daryto sendinimo įtrinimą akriliniais dažais
ačiū už pagalbą
QUOTE(*Miurielė* @ 2009 10 20, 11:00)
Noriu pasitikslinti įtrint kažkokia medžiagėle? nuvalyt dažų perteklių geriausia kuo?
P.S.
P.S.
Na kadangi aš įtrinimams dažniausiai naudoju aliejinius dažus..nes man su jais maloniau tai daryti..o ir nusivalo perteklius labai gražiai..tai viską valau su popieriniu rankšluoščiu..Galima ir kokia nors medžiagėle, nėra didelio skirtumo..svarbu, kad valytu..
QUOTE(*Miurielė* @ 2009 10 19, 08:30)
Cituoju iš www.decoartele.lt:
"Svarbu: kai įtrūkimus reikia įtrinti akriliniais dažais, patartina jų imti labai mažai, ir greitai bei stipriai trinti, kad dažas liktų tik įtrūkimuose ir neišteptų jūsų dekoruojamo paviršiaus.
Jei naudojate sendinantį laką aliejiniu pagrindu - įtrūkimus galėsite įtrinti aliejiniais dažais."
Noriu pasitikslint, jei aš naudoju 2komponentį "Antika", įtrūkimus reiktų įtrinti akriliniais dažais? Taip?
"Svarbu: kai įtrūkimus reikia įtrinti akriliniais dažais, patartina jų imti labai mažai, ir greitai bei stipriai trinti, kad dažas liktų tik įtrūkimuose ir neišteptų jūsų dekoruojamo paviršiaus.
Jei naudojate sendinantį laką aliejiniu pagrindu - įtrūkimus galėsite įtrinti aliejiniais dažais."
Noriu pasitikslint, jei aš naudoju 2komponentį "Antika", įtrūkimus reiktų įtrinti akriliniais dažais? Taip?
Buvau jau uždavusi klausimuką, bet vėl kartoju, nes niekas neatsakė man
QUOTE(Salne @ 2009 10 20, 12:15)
Na kadangi aš įtrinimams dažniausiai naudoju aliejinius dažus..nes man su jais maloniau tai daryti..o ir nusivalo perteklius labai gražiai..tai viską valau su popieriniu rankšluoščiu..Galima ir kokia nors medžiagėle, nėra didelio skirtumo..svarbu, kad valytu..
Kaip vis tik dėl "Antikos" 2komponenčio Tinka akriliniai ar aliejiniai?
QUOTE(*Miurielė* @ 2009 10 20, 12:24)
Buvau jau uždavusi klausimuką, bet vėl kartoju, nes niekas neatsakė man
Nesuprantu..ar jūs iš vis sekant šią temą???..Taigi dviem postais aukščiau juodu ant balto parašytą, kad Antiką galima akrilu įtrinti.. ..Aliejiniais dažais tinka bet ką įtrinti.. ..Akrilas tinkamas ne visiems dvikomponenčiams..
QUOTE(Salne @ 2009 10 20, 12:32)
Nesuprantu..ar jūs iš vis sekant šią temą???..Taigi dviem postais aukščiau juodu ant balto parašytą, kad Antiką galima akrilu įtrinti.. ..Aliejiniais dažais tinka bet ką įtrinti.. ..Akrilas tinkamas ne visiems dvikomponenčiams..
Aišku