Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 35 tema

QUOTE(adatiene @ 2009 10 19, 14:26)
kuris garesnis, kurį Jūs naudojate

Pirmą, antrojo nesu mačius senukuose. Jis ko gero automobilinių dažų skyriuje.
Yra dar matinis ten pat (Dupli Color).
Lakas taip pat dar yra Stamperijos purškiamas, bet jis kiek brangesnis. smile.gif
Atsakyti
grite, dazniausiai patariama lyginti klijus per sviestini popieriu, kad jie isvengtu tiesioginio karscio irkad sis popierius labai plonas. taip pat yra ir su kaikuriu firmu tekstiliniais dazais. vietoj sviestinio popieriaus dar naudojamas laikrastis ar siaip popieriaus lapas. manau gali naudoti paprasta lapa ir didesni karsti lygintuve, tik be garu arba lyginti is blogosios puses, bet tada i vidu vistiek idek popieriaus lapa. cia mano pamastymai wink.gif
Atsakyti
sakai galima ir per paprastą popierių......nu einu pabandysiu biggrin.gif
Atsakyti
o aš apskritai visada lyginu tik iš blogosios pusės, nenaudojau dar nė karto jokio popieriaus, nes nuo karšio jis kartai kimba, juk yra klijavimo būdas lygintuvu, čia irgi mano pamąstymai.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 10 19, 19:37)
o aš apskritai visada lyginu tik iš blogosios pusės, nenaudojau dar nė karto jokio popieriaus, nes nuo karšio jis kartai kimba, juk yra klijavimo būdas lygintuvu, čia irgi mano pamąstymai.... smile.gif

buna ir man, kad kimba g.gif dazus tai tik is kitos puses lyginu, o klijus, tai kaip pasitaiko ax.gif
Atsakyti
Sveikos darbštuolytės ,žiūriu aš į jūsų darbelius ir atsižiūrėti negaliu thumbup.gif ,žodžiu ir aš įstojau į dekupažo "sektą" lotuliukas.gif .Dabar užsiėmusi šviestuvo gaubtu.Kažkas anksčiau klausė,ką daryti,kad nutepus dažais gaubtą,įjungus šviesą,neimatytų teptuko potepių.Tai skaičiau,kad reikia stipriai praskiesti dažus.
Gal ir man kas galės padėti?Gaubtą sendinsiu dvikomponenčiu laku.Ar galima įtrūkimus įtrinti auksiniais akriliniais dažais g.gif ?
Atsakyti
nugi pasakykit kaip man patekti i besikeicianciu serveltelem albuma. Ta prasme kaip savo ideti?
Atsakyti
QUOTE(Vitutė @ 2009 10 19, 20:53)
Sveikos darbštuolytės ,žiūriu aš į jūsų darbelius ir atsižiūrėti negaliu  thumbup.gif  ,žodžiu ir aš įstojau į dekupažo "sektą"  lotuliukas.gif .Dabar užsiėmusi šviestuvo gaubtu.Kažkas anksčiau klausė,ką daryti,kad nutepus dažais gaubtą,įjungus šviesą,neimatytų teptuko potepių.Tai skaičiau,kad reikia stipriai praskiesti dažus.
Gal ir man kas galės padėti?Gaubtą sendinsiu  dvikomponenčiu laku.Ar galima įtrūkimus įtrinti  auksiniais akriliniais dažais  g.gif ?

Kai klausiate apie konkrečią priemonę..būkite geros pasakykite pavadinimą..nes neaišku apie ką kalbate.. 4u.gif Dvikomponenčių lakų yra daug.. 4u.gif
Atsakyti
gal matet pirkti bumbulu noreciu egle is tokiu dekupaziniu zaislu papuosti.
arba gal minciu turite
Atsakyti
labas vakaras ax.gif jei gerai pamenu,maciau www.totodeco.lt bumbulu,varpeliu ir kitokiu prekiu dekupazui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juleta @ 2009 10 19, 22:06)
arba gal minciu turite

Maciau Silvercityje bet Vilniuje
Atsakyti
QUOTE(juleta @ 2009 10 19, 23:06)
arba gal minciu turite

"Kiaules akytes" atmerkus pasakysiu, kas bumbulu yra Dauksos gatveje Kaune "Spalvu namuose" 4u.gif Lauksim sveciuose mirksiukas.gif
Atsakyti