Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 35 tema

QUOTE(wenita @ 2009 10 18, 20:59)
sveikos  4u.gif
nusipirkau paprasta medine dezute,nelakuota,ka tik padaryta.labai man grazu kai buna lyg sendintas dekupazas ir koks nors paveiksliukas.niekada dar nieko panasaus nesu dariusi,gal kas nors visiskai nesudetingai ir su nesudetingom priemonem galetu paaiskinti kaip man ja pasigrazinti? blush2.gif

na jei visai nieko nežinai, abejoju ar kuri apsiims rašyt tokius ilgus raštus apie visą dekupažo eigą, medžiagas ir kt........ šiaip yra labai gerų nuorodų pirmam šios temos puslapyje. Jei nepriimtinos nuorodos, galima įsigyt žurnalą ar knygą. Kai kažką pabandysi ir kils konkretesnių klausimų, tai bus paprasčiau atsakinėt. Pats geriausias variantas - susirasti gerus kursus, arba gal kokia draugė tai bandžius.
Atsakyti
Čia įdėja Kalėdoms:wink_3.gif
http://www.youtube.c...feature=related
http://www.youtube.c...feature=channel
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 10 18, 21:04)

labai faina idėja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2009 10 18, 19:59)
sveikos  4u.gif
nusipirkau paprasta medine dezute,nelakuota,ka tik padaryta.labai man grazu kai buna lyg sendintas dekupazas ir koks nors paveiksliukas.niekada dar nieko panasaus nesu dariusi,gal kas nors visiskai nesudetingai ir su nesudetingom priemonem galetu paaiskinti kaip man ja pasigrazinti? blush2.gif

Zvilgterk cia smile.gif www.decoartele.lt

Na, o apie priemones:
1) Balti akriliniai dažai, bet kuriuos galite įsigyti statybinių prekių parduotuveje. pakuote - po litra.
Akrilinių dažų mažomis tūtelėmis, kad galetumete pasimaišyti ir isgauti norimus atspalvius. Cia kanceliarinese.
Jei nori sendint pratrynimu - reik senukuos ar kitur tamsiai rudu akriliniu dazu susimaisyt. irgi po 1 litra, bet jei tau tik dezutei, tai pirk pigmento rudo ir susimaisyk nedideli kieki rudo dazo smile.gif

2) Vienkomponentis sendinimo lakas SADOLIN efect anticque. - sutrukinejusiu dazu efektui isgauti. Rasi senukuose. arba dvikomponentis, jei nori susendinti pavirsiu, padaryti a la sena smile.gif o galima isvis be ju apseiti, jei naudosi tik trynimo technika smile.gif
3)PVA klijai, ieškoti prie kanceliarinių prekių. . Siaip geriau aisku naudoti specialius klijus dekupazui, tik jie brangesni desimteriopai smile.gif
4) Teptukai – minkšti ir kietesni.
5) Darbeliui apsaugoti - Dispersinis lakas – senukuose . Dispersion Wood Varnish su žaliu kamšteliu bus blizgus, mėlynu – matinis.
As tai jau galvoju apie purskiama, tik jo namie jau nepanaudosi smile.gif smarve doh.gif

na, sekmes, kitos info rasi temose salia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugniaplaukė: 18 spalio 2009 - 21:49
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2009 10 18, 22:47)
Zvilgterk cia smile.gif  www.decoartele.lt 

Na, o apie priemones:
1) Balti akriliniai dažai, bet kuriuos galite įsigyti  statybinių prekių parduotuveje. pakuote - po litra.
Akrilinių dažų mažomis tūtelėmis, kad galetumete pasimaišyti ir isgauti norimus atspalvius. Cia kanceliarinese.
Jei nori sendint pratrynimu - reik senukuos ar kitur tamsiai rudu akriliniu dazu susimaisyt. irgi po 1 litra, bet jei tau tik dezutei, tai pirk pigmento rudo ir susimaisyk nedideli kieki rudo dazo smile.gif

2) Vienkomponentis sendinimo lakas SADOLIN efect anticque. - sutrukinejusiu dazu efektui isgauti.  Rasi senukuose. arba dvikomponentis, jei nori susendinti pavirsiu, padaryti a la sena smile.gif o galima isvis be ju apseiti, jei naudosi tik trynimo technika smile.gif
3)PVA klijai, ieškoti prie kanceliarinių prekių. . Siaip geriau aisku naudoti specialius klijus dekupazui, tik jie brangesni desimteriopai smile.gif
4) Teptukai – minkšti ir kietesni.
5) Darbeliui apsaugoti - Dispersinis lakas –  senukuose . Dispersion Wood Varnish  su žaliu kamšteliu bus blizgus, mėlynu – matinis.
As tai jau galvoju apie purskiama, tik jo namie jau nepanaudosi smile.gif smarve  doh.gif

na, sekmes, kitos info rasi temose salia smile.gif

aciukas 4u.gif
Atsakyti
Cituoju iš www.decoartele.lt:
"Svarbu: kai įtrūkimus reikia įtrinti akriliniais dažais, patartina jų imti labai mažai, ir greitai bei stipriai trinti, kad dažas liktų tik įtrūkimuose ir neišteptų jūsų dekoruojamo paviršiaus.
Jei naudojate sendinantį laką aliejiniu pagrindu - įtrūkimus galėsite įtrinti aliejiniais dažais."

Noriu pasitikslint, jei aš naudoju 2komponentį "Antika", įtrūkimus reiktų įtrinti akriliniais dažais? Taip? g.gif

Ir dar, bijau sugadinti paviršių, tad ką geriausiai reiktų turėti po ranka, jeigu norėsiu nuvalyti dažų perteklių? Spirito? Kas dar tiktų?
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 10 18, 22:04)

O sakykit, kokia technika ten užklijuoja servetėlę ant žvakidės g.gif Papurškia kažkuo ir prilimpa taip gražiai blink.gif
Atsakyti

Sakykit kokius dažus perkate kanceliarinėse prekėse? g.gif
Atsakyti
QUOTE(adatiene @ 2009 10 19, 08:48)
Sakykit kokius dažus perkate kanceliarinėse prekėse? g.gif

Aš pati esu pirkusi būtent akrilinius įvairių spalvų dažus, bet ne kanc.prekėse, o Thomas Philips pard.
Atsakyti
QUOTE(*Miurielė* @ 2009 10 19, 09:54)
Aš pati esu pirkusi būtent akrilinius įvairių spalvų dažus, bet ne kanc.prekėse, o Thomas Philips pard.

Tai juos gali maišyti su baltais akriliniais dažais?
Atsakyti
QUOTE(adatiene @ 2009 10 19, 08:57)
Tai juos gali maišyti su baltais akriliniais dažais?

Taip smile.gif
Beje, už 12vnt. po 12ml mokėjau 13lt
Atsakyti
QUOTE(*Miurielė* @ 2009 10 19, 09:58)
Taip  smile.gif
Beje, už 12vnt. po 12ml mokėjau 13lt

Tai vis tik tai dažai kaip guašas? Ar aš čia nusišneku??? blush2.gif
Atsakyti