Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 35 tema

QUOTE(linutukas0316 @ 2009 10 17, 20:47)
sveikos 4u.gif norėjau paklausti Jūs lipalu grynu klijuojate servetėlę ar skiedžiate vandeniu?aš klijavau skiestu,gavosi gan neblogai,bet yra raukšlelių,tai gal nereikia skiesti g.gif

tikrai reikia skiesti. dideliem plotam taikomi spec. klijavimo būdai. yra net speciali tema. O šiaip tai jei mažesni ploteliai ir gaunas raukšlelės, tai čia tiesiog įgudimo ir gerai parinktų priemonių visuma. Lipalas tikrai nėra pats geriausias pasirinkimas 4u.gif su specialiais klijais tai padaryti yra lengviau. Plius dar reiktų turėt gerą šepetėlį. Kuo geriau paruoštas dekoruojamo daikto paviršius, tuo lengviau bus užklijuot be raukšlių, o visa kita tai jau bandymai ax.gif
P.S. jei darai šviesius daiktus, tai lipalas su laiku gali šiek ten pagelsvint. Šioks toks jo minusiukas.
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2009 10 17, 22:19)
tikrai reikia skiesti. dideliem plotam taikomi spec. klijavimo būdai. yra net speciali tema. O šiaip tai jei mažesni ploteliai ir gaunas raukšlelės, tai čia tiesiog įgudimo ir gerai parinktų priemonių visuma. Lipalas tikrai nėra pats geriausias pasirinkimas  4u.gif  su specialiais klijais tai padaryti yra lengviau. Plius dar reiktų turėt gerą šepetėlį. Kuo geriau paruoštas dekoruojamo daikto paviršius, tuo lengviau bus užklijuot be raukšlių, o visa kita tai jau bandymai  ax.gif
P.S. jei darai šviesius daiktus, tai lipalas su laiku gali šiek ten pagelsvint. Šioks toks jo minusiukas.

labai ačiū,kad atsakėte,aš savamokslė naujokė blush2.gif ar būna specialių klijų pirkti senukuose,ar tik dekupažo parduotuvėse,noriu vaiko kambario duris papuošti,bet kol kas bandau ant daiktų blush2.gif o kaip tas šepetėlis turi atrodyti,aš nusipirkau paprastus akvarėlės teptukus(minkštus) unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes dekupazininkes, jungiuosi i buri ir as, prisiruosiau uosinuku, klijuoju paveikslelius, tik vat klausimas, o kaip daromas seseliavimas? kokie principai? tarkim, fonas sviesus, paveikslelis- augalinis (zalias) motyvas. ir noretusi ta perejima padaryti, tik nelabai zinau kaip, paieska nieko neismete sad.gif.

gal kas mestels mintele smile.gif???

aciu!!!!
Atsakyti
kur butu galima nusipirkti dekupazui burbulu (kaledim tarkim ant eglutes) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linutukas0316 @ 2009 10 17, 21:26)
labai ačiū,kad atsakėte,aš savamokslė naujokė blush2.gif ar būna specialių klijų pirkti senukuose,ar tik dekupažo parduotuvėse,noriu vaiko kambario duris papuošti,bet kol kas bandau ant daiktų blush2.gif o kaip tas šepetėlis turi atrodyti,aš nusipirkau paprastus akvarėlės teptukus(minkštus) unsure.gif

spec. parduotuvėse tik. Nors dabar jau daug kas prekiauja visokiom dekupažo priemonėm. Bet senukai kolkas nemanau kad turi ax.gif
o šepetėlis...... na servetėlių klijavimui tiktų sintetinis toks kaip čia pasakius - plokščias. Su geresniu teptuku smagiau tiesiog dirbasi, bet pradžiai tikrai nebūtina rinktis patį brangiausią 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja89 @ 2009 10 17, 23:54)
kur butu galima nusipirkti dekupazui burbulu (kaledim tarkim ant eglutes) 4u.gif

jei esi is kauno tai maciau “Spalvų namai” Daukšos g. 22. ten ju yra gal net kokiu 5-6 dydziu
Atsakyti
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2009 10 17, 21:45)
Sveikutes dekupazininkes, jungiuosi i buri ir as, prisiruosiau uosinuku, klijuoju paveikslelius, tik vat klausimas, o kaip daromas seseliavimas? kokie principai? tarkim, fonas sviesus, paveikslelis- augalinis (zalias) motyvas. ir noretusi ta perejima padaryti, tik nelabai zinau kaip, paieska nieko neismete sad.gif.

gal kas mestels mintele smile.gif???

aciu!!!!

oi, radau smile.gif aciu! temos pradzioj gi doh.gif
Atsakyti
laba smile.gif
Nors jau dekupažinu kuris laikas, bet va dabar iškilo man klausimas - o kodėl reikia atskirti visus baltus servetėlės sluoksnius ir klijuoti tik vieną su piešiniu g.gif Iki šiol tik taip ir dariau, bet va pastebėjau, kad vienas sluoksnis atsiskiria labai lengvai, o kitas būna tikrai tvirtai sulipęs su piešinuku, tai gal jeigu palikčiau jį, būtų tvirtesnė servetėlė = lengviau klijuoti = mažesnė raukšlėjimosi tikimybė? g.gif Ar aš čia visai nesąmones šneku unsure.gif
Atsakyti
dėl plonumo pirma priežastis, o keli sluoksniai kartais daugiau raukšlėjasi kaip tik, kažkaip skirtingai drėgmė vaikšto per juos ir prasisilenka sluoksniukai.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 10 18, 15:03)
dėl plonumo pirma priežastis, o keli sluoksniai kartais daugiau raukšlėjasi kaip tik, kažkaip skirtingai drėgmė vaikšto per juos ir prasisilenka sluoksniukai.

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2009 10 18, 11:50)
spec. parduotuvėse tik. Nors dabar jau daug kas prekiauja visokiom dekupažo priemonėm. Bet senukai kolkas nemanau kad turi  ax.gif 
o šepetėlis...... na servetėlių klijavimui tiktų sintetinis toks kaip čia pasakius - plokščias. Su geresniu teptuku smagiau tiesiog dirbasi, bet pradžiai tikrai nebūtina rinktis patį brangiausią  4u.gif

Ačiū 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
nusipirkau paprasta medine dezute,nelakuota,ka tik padaryta.labai man grazu kai buna lyg sendintas dekupazas ir koks nors paveiksliukas.niekada dar nieko panasaus nesu dariusi,gal kas nors visiskai nesudetingai ir su nesudetingom priemonem galetu paaiskinti kaip man ja pasigrazinti? blush2.gif
Atsakyti